نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

آخرین آمار کرونا در جهان ۱۵ بهمن

  • کد خبر: ۵۷۷۷۰
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۸
آخرین آمار کرونا در جهان ۱۵ بهمن
در حال حاضر (چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹) آمریکا با بیش از ۲۷ میلیون و ۲۷ هزار مبتلا، از نظر تعداد مبتلایان به این ویروس در رده اول قرار دارد و کشور‌های هند، برزیل و روسیه در رده‌های دوم تا چهارم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق آخرین آمارهای جهانی ابتلا به ویروس کرونا، طی ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۴۵۱ هزار و ۷۵۹ نفری تعداد مبتلایان به این ویروس تا کنون به ۱۰۴ میلیون و ۳۹۳ هزار و ۷ نفر رسیده است.


اینجا ببینید: آمار کرونا در ایران ۱۵ بهمن | فوت ۷۹ بیمار کرونایی جدید در شبانه روز گذشته


فوتی‌های ناشی از کرونا در جهان با رشد ۱۴ هزار و ۶۷۹ نفری در یک روز به تعداد ۲ میلیون و ۲۶۲ هزار و ۷۹۵ نفر رسیده است.

 

آمار بهبود یافتگان نیز به ۷۶ میلیون و ۲۴۸ هزار و ۴۶۲ نفر رسیده است.

 

آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است.

 

۱. آمریکا ۲۷ میلیون و ۲۷ هزار و ۳۴۷ نفر (۱۱۴ هزار و ۷۰۳ نفر)

۲. هند ۱۰ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۲۰۶ نفر (۱۱ هزار)

۳. برزیل ۹ میلیون و ۲۸۶ هزار ۲۵۶ نفر (۵۶ هزار و ۲۴۰ نفر)

۴. روسیه ۳ میلیون و ۸۸۴ هزار و ۷۳۰ نفر (۱۶ هزار و ۶۴۳ نفر)

۵. بریتانیا ۳ میلیون و ۸۵۲ هزار و ۶۲۳ نفر (۱۶ هزار و ۸۴۰ نفر)

۶. فرانسه ۳ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۷۹۸ نفر (۲۳ هزار و ۳۳۷ نفر)

۷. اسپانیا ۲ میلیون و ۸۸۱ هزار و ۷۹۳ نفر (۲۹ هزار ۶۴ نفر)

۸. ایتالیا ۲ میلیون و ۵۷۰ هزار و ۶۰۸ نفر (۹ هزار و ۶۶۰ نفر)

۹. ترکیه ۲ میلیون و ۴۹۲ هزار و ۹۷۷ نفر (۷ هزار و ۷۹۵ نفر)

۱۰. آلمان ۲ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۹۴۳ نفر (۷ هزار و ۶۲۷ نفر)

 

گفتنی است ایران در این فهرست با ۱ میلیون و ۴۳۱ هزار و ۴۱۶ نفر مبتلا و ۶ هزار و ۸۲۰ مبتلا جدید شانزدهمین کشور با بیشترین آمار مبتلایان کرونا در جهان است.

 

آمار ۱۰ کشور اول فوتی‌های ناشی از کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد فوتی‌های جدید هر کشور است.

 

۱. آمریکا ۴۵۷ هزار و ۸۵۶ نفر (۳ هزار و ۶۳۲ نفر)

۲. برزیل ۲۲۶ هزار ۳۸۳ نفر (هزار و۲۴۰ نفر)

۳. مکزیک ۱۵۹ هزار و ۵۳۳ نفر (۴۳۳ نفر)

۴. هند ۱۵۴ هزار و ۶۳۵ نفر (۱۱۳ نفر)

۵. بریتانیا ۱۰۸ هزار و ۱۳ نفر (هزار و ۴۴۹ نفر)

۶. ایتالیا ۸۹ هزار و ۳۴۴ نفر (۴۹۹ نفر)

۷. فرانسه ۷۷ هزار و ۲۳۸ نفر (۴۸۵ نفر)

۸. روسیه ۷۴ هزار و ۱۵۸ نفر (۵۳۹ نفر)

۹. اسپانیا ۵۹ هزار و ۸۰۵ نفر (۷۲۴ نفر)

۱۰. آلمان ۵۹ هزار و ۳۸۶ نفر (۹۹۰ نفر)

 

گفتنی است ایران در این فهرست با ۵۸ هزار و ۱۱۰ نفر فوتی و ۷۲ فوتی جدید یازدهمین کشور با بیشترین آمار فوتی‌های کرونا در جهان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->