اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

‌خط تولید انبوه موشک‌های دوش‌پرتاب و تولید سوخت جامد مرکب افتتاح شد

  • کد خبر: ۵۸۰۱۴
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱
‌خط تولید انبوه موشک‌های دوش‌پرتاب و تولید سوخت جامد مرکب افتتاح شد
همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و با حضور رییس ستاد کل نیروهای مسلح و وزیر دفاع خط تولید انبوه موشک های دوش پرتاب پیشرفته پدافند هوایی افتتاح و کارخانجات تولید سوخت جامع جامد مرکب با هدف تامین سوخت کلیه موشک های حوزه رزم زمینی آغاز به کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرلشکر محمد باقری در مراسم افتتاح این خطوط تولید با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای صنعت دفاعی، تصریح کرد: تجربه ۴ دهه عمر پر برکت نظام اسلامی به ما آموخته است که تنها راه پیشرفت و ترقی کشور و تحقق آرمان های والای انقلاب اسلامی قدرتمند شدن است و امروز نقش صنعت دفاعی در قدرت آفرینی، بازدارندگی و اقتدار دفاعی کشور تعیین کننده است.

 

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه نیروهای مسلح برای تهیه و ساخت نیازمندی‌های خود بن‌بستی را پیش روی خود نمی‌بینند، گفت: این خط تولید در واقع یکی از منحصر به فردترین خطوط تولید موشک‌های پدافند هوایی برد کوتاه در سطح منطقه است که با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته و نوین در حوزه های لیزری، اپتیک، هدایت و کنترل می تواند نیاز عملیاتی نیروهای مسلح را به خوبی برطرف نموده و در مقابل تهدیدات، سلاح ارزشمندی محسوب می‌شود.

 

رییس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: مجموعه ضدهوایی دوش پرتاب از مجموعه سلاح‌های پیشرفته ای است که در شرایط گوناگون تاکتیکی برای رزمندگان قابل بهره‌برداری است.

 

وی افزود: این موشک‌ها در نسل‌های اولیه از کشورهای خارجی وارد می‌شد اما امروز نسل پیشرفته آن در برد حدود ۵ کیلومتر و در انواع گوناگون برای مقابله با اهداف با سرعت‌های مختلف و در حالت های دور شونده و نزدیک شونده توانست در آزمایش های سطح پیشرفته با تعداد بسیار بالا مورد تست قرار بگیرد.

 

سرلشکر باقری با بیان فن‌آوری سنگین و پیشرفته این دوش پرتاب‌ها گفت: در جهان تنها ۳ یا ۴  کشور توانایی تولید آن را دارند؛ اما امروز جمهوری اسلامی به طور کامل به این فناوری دست پیدا کرده و تمام قطعات آن به طور کامل و با تیراژ بالا تولید می‌شود و به کرات مورد آزمایش گرم در صحنه های گوناگون قرار گرفته که می تواند در دفاع هوایی ارتفاع پست تا متوسط کاربرد داشته باشد.

 

رییس ستاد کل نیروهای مسلح افتتاح کارخانجات تولید سوخت جامد مرکب را در ارتقای قدرت رزم زمینی نیروهای مسلح حائز اهمیت دانست و خاطرنشان ساخت: افزایش برد و سرعت موشک‌های مورد استفاده در رزم زمینی از نیاز های نیروهای مسلح بود و  امروز بحمدالله سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع با آماده سازی زیرساخت های فناورانه لازم به خوبی توانست  با تولید سوخت جامد مرکب برای سلاح های رزم زمینی به ویژه موشک‌های زمین به زمین تاکتیکی، ضد زره و پدافند هوایی ارتفاع پست، دست نیروهای رزمنده را نسبت به گذشته بازتر نماید.

 

وی با بیان اینکه  تمامی مراحل طراحی و ساخت تجهیزات مربوطه و مواد اولیه سوخت در داخل کشور تولید می شود گفت: در ابعاد گوناگون راکت‌های با حجم و قدرت اندک تا سنگین ترین موشک ها در این مجموعه سوخت تولید میشود که به حمدالله از ایمنی فوق العاده بالا و طراحی پیشرفته و از کیفیت فوق العاده عالی برخوردار است و این توفیق را به عزیزانم در وزارت دفاع و صنعت دفاعی که دانشمندان و زحمتکشان جوان آن به وجود آورنده این موضوع بودند تبریک عرض می‌کنیم و قطعاً این مجموعه در ارتقای قدرت دفاعی کشورمان نقش ارزنده ای را دارد.

 

منبع: روابط عمومی وزارت دفاع

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->