یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند
سرخط خبرها

با وضعیت کنونی واکسیناسیون کرونا تا ۷ سال دیگر به حالت عادی باز‌می‌گردیم

  • کد خبر: ۵۸۰۴۰
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸
با وضعیت کنونی واکسیناسیون کرونا تا ۷ سال دیگر به حالت عادی باز‌می‌گردیم
بیش از یک‌سال است که ویروس کرونا زندگی بشر را مختل کرده است و روزانه هزاران نفر را به کام مرگ می‌کشد. مردم در دنیا بی‌صبرانه منتظر بازگشت زندگی به وضعیت عادی هستند، اما باید تا چند سال دیگر وضعیت کنونی را تحمل کنیم؟ جواب این سؤال به‌سرعت واکسیناسیون بستگی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بلومبرگ به‌تازگی در گزارشی این موضوع را بررسی کرده و با‌توجه‌به اینکه برای دستیابی به مصونیت جمعی به واکسیناسیون ۷۰ تا ۸۵ درصد جمعیت نیاز است، به یک مدت زمان دست پیدا کرده است. در این میان هدف برخی کشورها تزریق دو دوز واکسن به ۷۵ درصد جمعیت است و در چنین مسیری گام برمی‌دارند و بلومبرگ هم چنین میزانی را برای محاسبات خود درنظر گرفته است.

 

ایالات متحده آمریکا تا سال ۲۰۲۲ به چنین هدفی دست پیدا می‌کند، اگرچه هر ایالتی در این کشور بازه زمانی مختلفی برای خود درنظر گرفته است. در حالت کلی کشورهای ثروتمند و غربی سریعتر از سایر مناطق جهان واکسیناسیون را انجام می‌دهند و تفاوت سرعت تقریبا قابل توجهی میان کشورهای مختلف جهان وجود دارد. اگر تمام این موارد و سرعت واکسیناسیون را مدنظر قرار دهیم، ۷ سال دیگر وضعیت جهان عادی می‌شود.

 

بلومبرگ از سرعت کنونی واکسیناسیون یک چشم‌انداز ایجاد کرده که طبق آن با افزایش سرعت واکسیناسیون، مدت زمان موردنیاز برای تزریق واکسن به ۷۵ درصد جمعیت کاهش پیدا می‌کند. این محاسبات در روزهای ابتدایی عرضه واکسن نوسان داشتند و همچنین آمارها می‌توانند بطور موقت تغییر کنند. برای مثال نیویورک مدت زمان لازم را ۱۷ ماه اعلام کرده بود که حالا به ۱۳ ماه کاهش پیدا کرده است.

 

کانادا که یکی از کشورها با بیشترین میزان خرید واکسن در جهان محسوب می‌شود، در هفته‌های اخیر به علت تاخیر در دریافت محموله‌ها با کاهش نرخ واکسیناسیون مواجه شده. با توجه به نرخ کنونی، بیش از ۱۰ سال طول می‌کشد تا ۷۵ درصد جمعیت کانادا واکسن دریافت کنند. با این وجود نباید مردم کانادا برای بازگشت به زندگی عادی یک دهه صبر کنند چرا که نرخ واکسیناسیون و همچنین دریافت واکسن در آینده افزایش خواهد داشت.

 

روند واکسیناسیون در ماه‌های آینده افزایش پیدا خواهد کرد چرا که عرضه واکسن بیشتر می‌شود. برخی از بزرگترین تولیدکنندگان واکسن در هند و مکزیک به تازگی شروع به ساخت واکسن کرده‌اند و بیش از ۱۰۰ قرارداد برای تولید بیش از ۸/۵ میلیارد دوز واکسن امضا شده‌اند. با این حال تنها یک سوم کشورها شروع به واکسیناسیون کرده‌اند.

 

چندین هفته پس از تزریق واکسن، فرد در مقابل ویروس کرونا مصونیت پیدا می‌کند، با این حال اگر شمار افراد دریافت‌کننده واکسن کم باشد، همچنان با مشکل شیوع کرونا مواجه خواهیم بود.

 

واکسن‌های کنونی به دو دوز تزریق برای مصونیت نیاز دارند و تحلیل بلومبرگ بر همین اساس صورت گرفته است. با این حال واکسن تک دوز «جانسون و جانسون» در آزمایش‌های بالینی عملکرد مناسبی داشته و می‌تواند تغییر چشمگیری در زمان عادی شدن جهان ایجاد کند.

 

باید به این موضوع اشاره کنیم که در آمارها خبری از مصونیت طبیعی در برابر کرونا نیست، بنابراین شاید در کشورها و مناطقی که با شیوع گسترده این ویروس روبه‌رو شده‌اند، به واکسیناسیون کمتری برای کاهش سرعت همه‌گیری وجود داشته باشد. با وجود این اکنون به‌طور دقیق نمی‌دانیم این مصونیت تا چندین ماه یا سال دوام می‌آورد، بنابراین نمی‌توان چندان روی آن حساب کرد.

 

درحالی که با برخی پارامترها می‌توان به زمانی کمتر از ۷ سال دست پیدا کرد، گونه‌های مختلف شاید مانع چنین کاری شوند. در ماه‌های آینده احتمالا مدت زمان ۷ سال تغییر خواهد کرد و شاید انسان با پیشرفت‌های مختلف بتواند شرایط را در کمتر دو تا سه سال دیگر عادی کند.

 

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->