فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور
سرخط خبرها

خط تولید واکسن کرونا در ایران خرداد ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر: ۵۸۰۹۰
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
خط تولید واکسن کرونا در ایران خرداد ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسد
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: تجهیزات خط تولید واکسن در موسسه برکت خریداری شده و در حال نصب است و تا خرداد ۱۴۰۰ که واکسن کرونا برکت تایید شود، این خط تولید نیز به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز درباره روند تولید واکسن کرونا در ایران افزود: واکسنی که در موسسه برکت بر آن نظارت دارم، یک واکسن با تکنولوژی ویروس ضعیف شده است که پس از گذراندن موفقیت آمیز فاز حیوانی روی میمون، به فاز اول مطالعه انسانی رسیده است. این مرحله بر روی ۵۶ نفر انجام می‌شود. دوز اول آن برای اکثر این افراد تزریق شده است. پس از تزریق دوز اول واکسن، دوز دوم نیز پس از دو هفته انجام می‌شود. عده‌ای از افرادی که در سری اول واکسن کرونای ایرانی گرفتند، دوز دوم هم دریافت کرده اند.

 

وی افزود: فاز اول کارآزمایی بالینی انسانی این واکسن برای بررسی ایمنی واکسن است. خوشبختانه تاکنون واکسن کرونای برکت عارضه جدی و قابل توجهی نداشته و اگر مساله‌ای بوده گذرا بوده است. البته در این مرحله در روز ۲۱ و ۲۸ پس از تزریق میزان آنتی بادی در بدن افرادی که تحت مطالعه هستند بررسی می‌شود، اما بررسی میزان اثربخشی و ایمنی زایی واکسن در فاز دوم کارآزمایی بالینی انجام می‌شود که روی ۳۰۰ نفر است.

 

محرز ادامه داد: احتمالا فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا برکت تا قبل از عید انجام و فاز سوم مطالعه انسانی به بعد از عید و بهار ۱۴۰۰ موکول می‌شود و اگر همه روند تولید و مطالعات خوب پیش برود، خرداد ۱۴۰۰ واکسن کرونا ایرانی در اختیار مردم خواهد بود.

 

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به این پرسش که آیا تجهیزات خط تولید واکسن کرونا در ایران موجود است یا نه گفت: در موسسه برکت خط تولید واکسن کرونا در حال تجهیز است. از قبل هم تا حدی این تجهیزات را داشته، ولی در حال تکمیل و تجهیز بیشتر است. تجهیزات جدید خط تولید واکسن در این موسسه در حال نصب است و در خرداد سال آینده که واکسن تایید می‌شود، این موسسه قادر خواهد بود ماهانه چندین میلیون واکسن تولید کند.

 

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: در مورد واکسن کرونا موسسه رازی نیز تا جایی که می‌دانم، آنتی ژن ویروس را از چین وارد کرده اند و روی حیوان این واکسن را تست کرده اند و اخیرا به فاز مطالعه انسانی رسیده اند، اما واکسنی که در موسسه برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تولید می‌شود، ویروس آن از بیمار ایرانی گرفته شده و ضعیف شده است.

 

به گزارش ایرنا، همزمان با تلاش محققان و دانشمندان ایرانی در حدود ۱۱ شرکت دانش بنیان برای تولید واکسن کرونا، خرید واکسن خارجی نیز شروع شده است و پنجشنبه اولین محموله خریداری شده، واکسن اسپوتنیک V از روسیه است وارد کشور شده است. محمدرضا شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو هفته گذشته در نشست خبری اعلام کرد: فعلا ورود ۵۰۰ هزار دوز از واکسن اسپیوتنیک V از روسیه قطعی شده که به تدریج وارد کشور می‌شود، اما تلاش سازمان غذا و دارو واردات حدود دو میلیون دوز از این واکسن است که در حال چانه زنی هستیم.

 

شانه ساز گفت: پس از واکسن اسپوتنیک روسیه خریداری‌های بعدی ایران از هند، چین و کوبا خواهد بود.

پس از آن سعید نمکی، وزیر بهداشت نیز چهارشنبه هفته گذشته اعلام کرد که حدود ۴.۲ میلیون واکسن آسترازنکا نیز از سبد کوواکس به زودی وارد کشور می‌شود.

 

ایران با پرداخت بیش از ۵۰۰ میلیون دلار خدود ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن از سبد کوواکسن که با نظارت سازمان بهداشت جهانی مدیریت و توزیع می‌شود، خریداری کرده است. واکسن‌های کوواکس از مجموعه واکسن‌های مورد تایید سازمان بهداشت جهانی است و این سازمان تاکنون سه واکسن فایزر- بیو ان تک، مدرنا و آکسفورد- آسترازنکا را تایید کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->