نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

دغدغه های عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد برای زنان؛ از ریل کشی ها تا آرزو برای کلاس اولی ها

  • کد خبر: ۵۸۱۸۱
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۷
دغدغه های عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد برای زنان؛ 
از ریل کشی ها تا آرزو برای کلاس اولی ها
هنوز دوربین را روشن نکرده ایم که سر حرف را از دغدغه هایش برای زنان باز کرده است. دستی به لبه های نامرتب روسری اش می کشد و می گوید: همه می گویند مقنعه بپوش تا راحت باشی ولی من آنقدر روسری می پوشم تا پوشیدن لباس های رنگی بین زنان محجبه فرهنگ شود. اصلا اگر جایی مسئولیت بگیرم پوشیدن لباس های مشکی بجز ایام عزاداری را ممنوع می کنم!

لیلا جانقربان| شهرآرانیوز- هنوز دوربین را روشن نکرده ایم که سر حرف را از دغدغه هایش برای زنان باز کرده است. دستی به لبه های نامرتب روسری اش می کشد و می گوید: همه می گویند مقنعه بپوش تا راحت باشی ولی من آنقدر روسری می پوشم تا پوشیدن لباس های رنگی بین زنان محجبه فرهنگ شود. اصلا اگر جایی مسئولیت بگیرم پوشیدن لباس های مشکی بجز ایام عزاداری را ممنوع می کنم!
بعد لبخندی می زند و نگاهی به ساعتش می کند که ما را هم متوجه جلسات بعدی و قرارهای دیگرش کرده باشد اما حرفی از اینکه عجله کنیم که وقت ندارد نمی زند.

خیلی ها او را به عنوان زنی می شناسند که همیشه به دنبال احقاق حقوق زنان بوده است و برای رسیدن به این هدف، خودش جلوی صف ایستاده و پیشتاز بوده است.
شهناز رمارم از آن دست زن هایی است که هیچ مانعی چرخ های بودن او را لنگ نکرده است و از همان ۹ سالگی با ذهنی پرسشگر به دنبال یافتن نقش و جایگاه خود در جامعه با مبنا قرار دادن آیات، احادیث و روایات ها بوده و الگو برداری اش از زنان بزرگی همچون خدیجه سلام ا...، حضرت فاطمه علیها سلام و حضرت زینب علیه السلام بوده است.
با خودم می گویم شاید همین الگو کشی هایش باعث شده است که عطری مادرانه همیشه به همراه داشته باشد و در عمق نگاهش چشمه ای از گذشت جا خوش کرده باشد.

او که از ۱۲ سالگی مشهد نشین شده و همزمان با روزهای انقلاب و جنگ زندگی در این شهر را تجربه کرده است، رو به دوربین ما می نشیند و از سال های کودکی، ازدواج در ۱۷ سالگی، روزهای مادرانگی برای ۴ فرزند قد و نیم قد و شیوه های تربیتی، فعالیت های اجتماعی و آرزوهایی که در سر دارد می گوید و گاهی هم به مسائل روزی که این روزها زنان را نگران کرده است گریز می زند و حرف از قانون جدید مهریه را نیز به میان می کشد و دغدغه هایش را از این تصمیم گیری نیز به ما می گوید

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->