سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

«بایدن» به‌دنبال پایان جنگ یمن است؟

  • کد خبر: ۵۸۳۰۹
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵
«بایدن» به‌دنبال پایان جنگ یمن است؟
جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده آمریکا، هفته گذشته از برنامه خود برای پایان‌دادن به حمایت آمریکا از «عملیات‌های تهاجمی» عربستان سعودی در جنگ یمن، از‌جمله توقف فروش تسلیحات به دولت ریاض، خبر داد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده آمریکا، هفته گذشته از برنامه خود برای پایان‌دادن به حمایت آمریکا از «عملیات‌های تهاجمی» عربستان سعودی در جنگ یمن، از‌جمله توقف فروش تسلیحات به دولت ریاض، خبر داد. به گزارش الجزیره، این اقدام در ظاهر بیانگر تغییری در رویکرد واشینگتن درقبال درگیری‌های چندین‌ساله در یمن بود که سازمان ملل متحد، آن را به‌عنوان بدترین بحران انسانی جهان معرفی کرده است. اما از زمان این اعلان در روز پنجشنبه هفته گذشته، دولت بایدن روشن نکرده است که دقیقا چه نوع کمک‌هایی را به ائتلاف متجاوز عربی متوقف خواهد کرد یا نحوه تمایز آن با سایر کمک‌ها و فروش تسلیحات آمریکا به عربستان سعودی به چه صورت است.

بروس ریدل، یکی از اعضای ارشد اندیشکده بروکینگز، می‌گوید: «ایالات‌متحده قطعات یدکی، مهمات، کمک‌های فنی و هرچیزی که حملات تهاجمی عربستان را میسر می‌سازد، به آن‌ها ارائه می‌دهد.» وی تأکید می‌کند: «بنابراین اگر سعودی‌ها حتی از نیروی هوایی سلطنتی سعود برای بمباران اهداف در یمن استفاده کنند، باز هم پای آمریکا در میان است و احتمالا تحت این اعلان، این دست از کمک‌ها همگی باید متوقف شوند.»

وزارت دفاع آمریکا روز جمعه اعلام کرد که کمک‌های اطلاعاتی آمریکا به ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی، که بیشتر مربوط به حملات هوایی بوده است، متوقف خواهد شد. در همان روز، ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در یک کنفرانس خبری گفت که دولت بایدن برای تعیین اینکه چه‌نوع حمایت‌هایی از سوی آمریکا منجر به عملیات‌های تهاجمی عربستان در یمن می‌شود، از‌طریق آژانس‌های مرتبط بررسی‌هایی را صورت خواهد داد. اما ریدل می‌گوید که مهم‌ترین سؤال در‌این‌باره مربوط به کاهش بحران انسانی در یمن است: آیا بیانیه دولت جدید آمریکا به معنی توقف هرگونه پشتیبانی از محاصره یمن است؟

در این بین، روز دوشنبه وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای با اشاره به حمایت عربستان سعودی از راه‌حل مذاکره برای رسیدن به توافقی در یمن، اعلام کرد: «از حوثی‌ها می‌خواهیم هرچه سریع‌تر حملات به خاک عربستان و هرگونه حمله جدید به یمن را متوقف کنند.» دولت آمریکا با چشم‌پوشی از جنایات ائتلاف متجاوز عربی، ادعا کرد نگران حملات انصارا... یمن علیه عربستان و مردم یمن است!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->