گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

موشک هوشمند ۳۰۰ کیلومتری نزاجا در حال تست عملیاتی است

  • کد خبر: ۵۸۷۱۱
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۸
موشک هوشمند ۳۰۰ کیلومتری نزاجا در حال تست عملیاتی است
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان این که موشک هوشمند ۳۰۰ کیلومتری نزاجا در حال تست عملیاتی است، گفت: نیروی زمینی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری و ایده‌پردازان نخبه خود، متناسب با نیاز عملیاتی امروز تلاش می‌کند تا یگان‌ها را از تحرک و کارآمدی لازم برای مقابله با تهدیدات نوین آماده کند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دومین جشنواره ملی ایده‌پردازی شهید نامجو نزاجا که صبح امروز (یکشنبه) در ستاد فرماندهی این نیرو برگزار شد، گفت: امروز در نیروی زمینی ارتش ۲۸ طرح لبیک را که هر کدام جامعه هدف خود را مد نظر دارد، در دستور کار قرار داده‍ایم.
 
وی با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش در راستای حرکت بر مرز علم و دانش و رسیدن به جایگاه دانش بنیانی تلاش می‌کند، گفت: این جشنواره توسط دفتر مطالعات و تحقیقات راهبردی نیروی زمینی در راستای تقدیر از نخبگان و ایده‌پردازان این نیرو برگزار شده است.
 
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی زمینی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری و ایده‌پردازان نخبه خود، متناسب با نیاز عملیاتی امروز تلاش می‌کند تا یگان‌ها را از تحرک و کارآمدی لازم برای مقابله با تهدیدات نوین آماده کند.
 
امیر کیومرث حیدری همچنین در حاشیه این جشنواره با اشاره به توانمندی نیروی زمینی ارتش در حوزه توپخانه، راکت‌انداز‌ها و راکت‌ها از تست موشک با برد ۳۰۰ کیلومتر توسط یگان موشکی نزاجا، هم زمان با برگزاری این جشنواره در یکی از مناطق کشور خبر داد.
 
وی افزود: این موشک در رده برد متوسط نیروی زمینی ارتش است که امروز به لحاظ دقت و قدرت این اندازه‌گیری انجام می‌شود.
 
فرمانده نیروی زمینی ارتش در خصوص مختصات عملیاتی این موشک گفت: این موشک از قابلیت‌های نقطه‌زنی، هوشمندی و اتوماسیون برخوردار است و آمادگی دفاع از مرز و بوم جمهوری اسلامی ایران را در شرایط جوی مختلف دارد.
 
امیر حیدری تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا تسلیحات‍ ما در این حوزه، هوشمند، برخوردار از قابلیت اتوماسیون و نقطه زن باشند.
 
وی در ادامه گفت: ما به جنگ به‌عنوان یک علم و هنر نگاه می‌کنیم، برای جنگیدن و دفاع اثربخش از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، باید عالِم شده و به انواع علوم مجهز شویم؛ لذا در نیروی زمینی طبق یکی از طرح‌های لبیک توجه ویژه‌ای به کارکنانی که دارای ایده‌های نو و مخترع و منشا حرکات جدیدی هستند، کرده‌ایم.
 
امیر سرتیپ حیدری ادامه داد: در کنار آن با دانشگاه‌های کشور ارتباط علمی برقرار کرده ایم و امروز در جشنواره شهید نامجو به تکریم از تمام کسانی که در بعد علم و اختراعات با نیروی زمینی همکاری داشتند، پرداختیم.
 
فرمانده نیروی زمین ارتش در پایان گفت: ما دو هزار و ۸۶۰ مقاله در زمینه علوم نظری، صنعتی تحقیقاتی و فناوری که همه در لبه دانش بودند را در این جشنواره جمع‌آوری کردیم و از بین آن‌ها تعدادی را به عنوان ایده‌های برتر پذیرفتیم و تلاش می‌کنیم تا این ایده‌ها را در چرخش دفاعی نیروی زمینی وارد عمل کنیم و از این ایده‌ها بهره‌مند شویم.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->