دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی«X» چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است بیش از ۲۹۰۰ اثر مستند متقاضی حضور در «سینماحقیقت» گرد پیری بر چهره «لگولاس» بازیگر ارباب حلقه‌ها + عکس تولد صدسالگی «راج کاپور» در جشنواره هند آغاز بلیت‌فروشی اجرا‌های سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر استان خراسان رضوی (رضوان) + جدول زمان‌بندی استقبال منتقدان از «هیأت منصفه شماره ۲» کلینت ایستوود بازیگران به یاد زنده‌یاد پرویز پورحسینی | وقتی رفقا هنوز با شماره استاد فقید تماس می‌گیرند! + ویدئو صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
سرخط خبرها

به‌بهانه انتشار خبر ساخت فصل سوم سریال «روزگار جوانی» + ویدئو

  • کد خبر: ۵۸۸۶۰
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
به‌بهانه انتشار خبر ساخت فصل سوم سریال «روزگار جوانی» + ویدئو
یکی از این سریال‌ها که در دوره اوج سریال‌سازی تلویزیون ساخته شده و در دوره پخش و سال‌ها پس از آن با بازپخش‌های مکرر هنوز هم پرطرف‌دار است، سریال روزگار جوانی است. حالا خبر آمده که فصل ۳ سریال روزگار جوانی پس از ۲ فصل موفق اول و دوم که در سال‌های ۷۷ و ۷۸ ساخته شده، با همان کارگردان، یعنی اصغر توسلی، و با گروه نویسندگان و تهیه‌کننده دیگر جلو دوربین رفته است.
محمدناصر حق‌خواه | شهرآرانیوز - ۵ سال آخر دهه ۷۰ و ۵ سال اول دهه ۸۰ دوره اوج ساخت و پخش سریال‌هایی است که هنوز هم پس از گذشت ۲ دهه نه‌تن‌ها حال تماشاچیانی که در آن سال‌ها این مجموعه‌ها را تماشا می‌کردند خوب می‌کنند و وجه نوستالژیک و احیای خاطرات گذشته دارد، بلکه کسانی را که در آن سال‌ها اصلا به دنیا نیامده بودند یا سن کمی داشتند هم مجذوب خود می‌کند.
 
نشان به آن نشان که سریال‌های بازپخشی شبکه‌ای مثل آی‌فیلم یا تماشا در همین روزها، گاهی از سریال‌های ساخته‌شده کنونی پربیننده‌تر می‌شود. در آن سال‌ها سریال‌ها با فیلم‌نامه‌های خوب و بازی‌های اندازه ساخته می‌شد که مخاطب را درگیر خود می‌کرد. سریال‌سازی از لحاظ تکنیک و ابزار پیشرفت کرده و از نظر فنی و تصویر و صدا و صحنه‌پردازی این روز‌ها کیفیت بهتری را می‌بینیم، اما آن متن‌های قوی و بازی‌های درخشان هنوز هم که هنوز است پربیننده‌تر هستند.
 
یکی از این سریال‌ها که در دوره اوج سریال‌سازی تلویزیون ساخته شده و در دوره پخش و سال‌ها پس از آن با بازپخش‌های مکرر هنوز هم پرطرف‌دار است، سریال روزگار جوانی است. سریالی که شاید برای شما جالب باشد که نویسنده آن اصغر فرهادی است که این روز‌ها او را به‌عنوان نویسنده و فیلم‌ساز جهانی کشور می‌شناسیم و علاوه بر ۲ اسکار فیلم خارجی‌زبان، نخل طلای فیلم‌نامه‌نویسی را هم از کن گرفته است. او در آن سال‌ها چندین و چند سریال را برای شبکه تازه‌تأسیس تهران نوشت و همسرش، پریسا بخت‌آورد، آن را کارگردانی کرد. حتی سریال در شهر را خود او نوشت و خودش هم کارگردانی کرد و در یکی‌دو قسمت آن نقش‌های کوتاهی هم داشت.
 
 
به‌بهانه انتشار خبر ساخت فصل سوم سریال «روزگار جوانی»
 
 
حالا خبر آمده که فصل ۳ سریال روزگار جوانی پس از ۲ فصل موفق اول و دوم که در سال‌های ۷۷ و ۷۸ ساخته شده، با همان کارگردان، یعنی اصغر توسلی، و با گروه نویسندگان و تهیه‌کننده دیگر جلو دوربین رفته است. روزگار جوانی در نیمه دهه ۷۰ درباره زندگی و روزگار چند جوان از اقصی‌نقاط ایران بود که برای تحصیل به تهران آمده بودند و در یک خانه باهم زندگی می‌کردند. این سریال در فصل جدید قرار است به جوانان متولد دهه ۷۰ و ۸۰ بپردازد و زندگی و مسائل و مشکلات آنان را بررسی کند.
 
حالا باید دید که نوجوانان و جوانان نسل جدید هم مانند گذشتگان ۲۰ سال پیش خود که حالا میان‌سال شده‌اند، با این سریال ارتباط خواهند گرفت یا مانند خیلی از سریال‌های آن دوره که بعد‌ها فصل‌های دیگرشان بازسازی شده است، فقط خاطره گذشته را برهم خواهد ریخت. البته که اگر از دید بینندگان بگذریم، این سریال برای بازیگرانش هم موفقیت زیادی به ارمغان آورد و جزو معدود سریال‌هایی بود که هرکدام از بازیگرانش با وجود ناشناس‌بودن در ابتدای امر، از صحنه بازیگری محو نشدند و در سینما و تلویزیون ماندند.
 
از بین گروه کیهان ملکی، نصرا... رادش، امین حیایی و بهزاد خداویسی و مهدی صبایی که بازیگران اصلی این سریال بودند، همه در فیلم و سریال‌های بعدی نقش‌آفرینی کردند و بازیگری مثل امین حیایی به سوپراستار سینما تبدیل شد و کیهان ملکی و مهدی صبایی تا حد زیادی کم‌کار شدند، اما هنوز هم جسته‌گریخته در تلویزیون و سینما حضور دارند و سرنوشتشان مثل بازیگران مجموعه خط قرمز، که آن هم سریالی جوان‌پسند در اوایل دهه ۸۰ بود، نشد. به‌هرحال چیزی که مشخص است، هنوز هم در اینستاگرام کلیپ‌های کوتاه سریال‌های قدیمی از همه بیشتر دیده می‌شود و مخاطبان بازنشرشان می‌کنند و در آی‌فیلم بیشترین تقاضا را از سوی بینندگان دارند و در توئیتر هم هنوز تکیه‌کلام بازیگران قدیمی است که دهان‌به‌دهان می‌چرخد. حالا باید دید یک سریال قدیمی وقتی ۲۰ سال بعد به فصل جدیدش می‌رسد، بازهم همان اثرگذاری را دارد؟
 
 
 
تیتراژ سریال «روزگار جوانی» با صدای محمدرضا عیوضی
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->