تعطیلی ۱۴ پارکینگ مسقف، روباز و مکانیزه مشهد در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست
سرخط خبرها

بهره‌برداری از ۱۲ «ایست‎‌کار» برای سامان‌دهی کارگران تا پایان سال در مشهد

  • کد خبر: ۵۹۳۱۶
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹
بهره‌برداری از ۱۲ «ایست‎‌کار» برای سامان‌دهی کارگران تا پایان سال در مشهد
علیرضا کفاش، مدیر پروژه سامان‌دهی کارگران ساختمانی و موقت شهرداری مشهد: جانمایی ساخت ۱۲ ایست‌کار با نظر مشاوران و انجمن صنفی کارگران انجام شده است.
محمد کاملان | شهرآرانیوز، دهم اردیبهشت امسال با دستور شهردار مشهد، چهار ایستگاه موقت سامان‌دهی کارگران در نقاط مختلف شهر ایجاد شد تا درخواست و اعزام کارگر در مشهد پس از مدت‌ها سامان‌دهی شود و از حالت قبلی که تبدیل به معضلی اساسی برای شهر شده بود، خارج شود. اکنون پس از گذشت حدود ۱۱ ماه، آن ایستگاه‌های موقت قرار است جای خود را به ایست‌کار‌های ثابت در ۱۲ منطقه مختلف مشهد بدهد و آن‌طور که مدیر پروژه سامان‌دهی کارگران ساختمانی و موقت شهرداری مشهد وعده داده است، همه آن‌ها تا پایان امسال به‌بهره‌برداری خواهند رسید.


محل تجمع قدیم «ایست‌کار» شد

علیرضا کفاش در گفتگو با خبرنگار شهرآرا با بیان اینکه جانمایی ساخت ۱۲ ایست‌کار با نظر مشاوران و انجمن صنفی کارگران انجام شده است، گفت: در ابتدا ۲۵ نقطه شهری برای ساخت این ایست‌کار‌ها پیش‌بینی شده بود که با نظر مشاوران، انجمن صنفی کارگران و شهرداری‌های مناطق، ۱۲ نقطه برای ساخت ایست‌کار‌های دائم مشخص شد؛ این ایست‌کار‌ها در مناطقی ساخته شده‌اند که پیش از این محل تجمع کارگران ساختمانی بوده است و کارفرما‌ها برای به‌کارگیری آن‌ها به این مکان‌ها مراجعه می‌کردند و بسیاری از کارگران و کارفرمایان از نشانی این محل‌ها خبر دارند؛ البته در جانمایی ایست‌کار‌ها بعد ترافیکی هم در نظر گرفته شده است تا برای شهروندان مشکلی پیش نیاید.

نبش دلاوران ۱/۲، سیدرضی ۵۸، میدان امام‌حسین (ع)، میدان فردوسی، ابتدای بولوار شهیدخادم‌الشریعه، نبش توس ۶۷، خیابان سیدی، شهیدآوینی ۴/۲، جنب پارک رجا در شهرک شهیدرجایی، بولوار هدایت نبش مسجد ۱۴ معصوم و روبه‌روی پارک وحدت، نشانی ۱۱ ایستگاه جدید سامان‌دهی کارگران ساختمانی است که کفاش با اشاره به پایان عملیات عمرانی آن‌ها، تصریح کرد: عملیات عمرانی ایست‌کار‌ها به‌پایان رسیده است و تا قبل از پایان سال به‌بهره‌برداری می‌رسند و دوازدهمین ایست‎کار سامان‌دهی قرار است سیار باشد که هنوز جانمایی نشده است؛ در این ایست‌کار‌ها همه امکانات اولیه مانند سرویس‌بهداشتی، وسایل سرمایشی و گرمایشی مورد نیاز کارگران ایجاد شده است.


هوشمندسازی به‌کارگیری کارگر

مدیر پروژه سامان‌دهی کارگران ساختمانی شهرداری مشهد از هوشمندسازی درخواست کارگر تا پایان سال خبر داد و افزود: نرم‌افزار مورد نیاز برای این موضوع، طبق تفاهم‌نامه‌ای با فاوای شهرداری در حال طی مراحل پایانی ساخت است و تا پایان سال ۱۳۹۹ در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد و بعد از آن شهروندان می‌توانند از طریق این برنامه و بدون نیاز به مراجعه حضوری، درخواست به‌کارگیری کارگر ساختمانی بدهند.

علیرضا کفاش با بیان اینکه مهم‌ترین نتیجه ورود شهرداری به ماجرای سامان‌دهی کارگران افزایش اعتماد مردم به کارگران ساختمانی حاضر در ایست‌کارهاست، خاطرنشان کرد: متأسفانه در ماه‌های اخیر عده‌ای از کارگرنما‌ها با سوءاستفاده از عواطف و احساسات مردم باعث شدند تا علاوه بر اینکه کمک‌های خیرخواهانه به‌دست اهلش نرسد، اعتماد مردم خدشه‌دار شود؛ این عده به‌نام کارگر در محل‌های تجمع کارگران اقدام به قماربازی و موادفروشی می‌کنند و باعث بدبینی مردم به کارگران ساختمانی می‌شوند؛ این بستر را فراهم کردیم تا کارگر واقعی از کارگرنما جدا شود و آن کسی که به‌واقع نیاز به کار دارد، در پروژه‌ای مشغول به کار شود.

وی ادامه داد: کارگری که در ایست‌کار‌های شهرداری نام‌نویسی می‌کند، بیکار نمی‌ماند و اگر از سوی مردم در جایی مشغول به کار نشود، برای کار به پروژه‌های جدید شهرداری مثل درخت‌کاری‌ها اعزام می‌شود و در پایان روز کاری دستمزد خواهد گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->