جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | والیبالیستی که فوتبالیست شد

  • کد خبر: ۵۹۳۳۲
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | والیبالیستی که فوتبالیست شد
زندگی بدون سلامتی لذت‌بخش نیست و سلامتی را با ورزش‌کردن می‌توان تضمین کرد. حسن نیز اهل ورزش بود و با بازی در تیم‌های والیبال و فوتبال، صحت بدنش را بیمه می‌کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، زندگی بدون سلامتی لذت‌بخش نیست و سلامتی را با ورزش‌کردن می‌توان تضمین کرد. حسن نیز اهل ورزش بود و با بازی در تیم‌های والیبال و فوتبال، صحت بدنش را بیمه می‌کرد. گاهی اوقات نیز پای تور والیبال می‌ایستاد و گاهی هم در فوتبال پا‌به‌توپ می‌شد. او در هر ۲ رشته مقام‌های استانی داشت.
 
حضور فعال در عرصه ورزشی و کسب عنوان‌های اول و دوم در رشته‌های والیبال و فوتبال، فرازی از زندگی‌اش را شکل می‌دهد. حسن رفوئی، فرزند محمد، در ششم خرداد‌۱۳۴۴ پا به عرصه حیات گذاشت. حسن هم‌زمان با اوج‌گیری مبارزات مردمی به رهبری حضرت امام (ره) علیه رژیم پهلوی و با‌وجود نوجوانی در تظاهرات و پخش اعلامیه‌ها فعالیت گسترده داشت. با شروع جنگ تحمیلی هم کلاس درس را رها کرد و به فرمان امام در جبهه‌های میمک، سومار، سوسنگرد، آبادان و اهواز، حماسه‌های جاودانی از خود بر‌جای گذاشت.
 
حسن رفوئی، مدتی را در دادسرای انقلاب به‌عنوان منشی مشغول بود؛ اما در سال‌۱۳۶۴ و در اعزام کاروان راهیان کربلای‌۲ همراه این کاروان شد و مجددا خود را به جبهه‌های حق علیه باطل رساند. بعد از گذشت ۴۵ روز حضور در خط مقدم، متوجه شد که عملیاتی دیگر در پیش است. او تاب ماندن را نداشت؛ بنابراین رفتن را به ماندن ترجیح داد و سرانجام در ۲۲‌بهمن‌۱۳۶۴ و شب عملیات والفجر‌۸ که با رمز یازهرا آغاز شد، هنگام عبور به وسیله قایق از رودخانه، هدف اصابت گلوله دشمن قرار گرفت و آسمانی شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->