چرا ارونوف پاس نمی‌دهد؟ فرار امباپه از محرومیت سنگین دی‌بروینه، نیمار و دیگر بمب‌های رایگان بازار لیست خروج پرسپولیس لو رفت کارتال در رختکن پرسپولیس: اول سهمیه، بعد قهرمانی رفیعی چطور بازوبند را از کنعانی و علیپور گرفت؟ کارتال برای جذب بازیکن اقدام می‌کند تمدید قرارداد بی‌سروصدای درویش با هافبک ۳۵ساله پشت‌پرده عجیب پرداخت مالیات باشگاه پرسپولیس متن و حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی+ویدئو بودجه رؤیایی آموریم برای تقویت منچستریونایتد چرا خشن‌ترین سرمربی لیگ برتر مجوز بازگشت گرفت؟ | معمای الهامی و کمیته انضباطی مجیدی سرمربی استقلال نمی‌شود مدافع استقلالی در تیررس پرسپولیس بازگشت محرمی به پرسپولیس؟ بازگشت میلوشویچ به تمرین نساجی سرپرست میهمان چند روزه باشد | ورزش خراسان رضوی، بی‌تاب ثبات موضع تند مدیرکل مستعفی ورزش استان به مشاور ورزشی استاندار فرهاد مجیدی: با فشار هواداران، مربی استقلال شدم درآمد بادآورده گرینوود برای منچستریونایتد
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | والیبالیستی که فوتبالیست شد

  • کد خبر: ۵۹۳۳۲
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | والیبالیستی که فوتبالیست شد
زندگی بدون سلامتی لذت‌بخش نیست و سلامتی را با ورزش‌کردن می‌توان تضمین کرد. حسن نیز اهل ورزش بود و با بازی در تیم‌های والیبال و فوتبال، صحت بدنش را بیمه می‌کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، زندگی بدون سلامتی لذت‌بخش نیست و سلامتی را با ورزش‌کردن می‌توان تضمین کرد. حسن نیز اهل ورزش بود و با بازی در تیم‌های والیبال و فوتبال، صحت بدنش را بیمه می‌کرد. گاهی اوقات نیز پای تور والیبال می‌ایستاد و گاهی هم در فوتبال پا‌به‌توپ می‌شد. او در هر ۲ رشته مقام‌های استانی داشت.
 
حضور فعال در عرصه ورزشی و کسب عنوان‌های اول و دوم در رشته‌های والیبال و فوتبال، فرازی از زندگی‌اش را شکل می‌دهد. حسن رفوئی، فرزند محمد، در ششم خرداد‌۱۳۴۴ پا به عرصه حیات گذاشت. حسن هم‌زمان با اوج‌گیری مبارزات مردمی به رهبری حضرت امام (ره) علیه رژیم پهلوی و با‌وجود نوجوانی در تظاهرات و پخش اعلامیه‌ها فعالیت گسترده داشت. با شروع جنگ تحمیلی هم کلاس درس را رها کرد و به فرمان امام در جبهه‌های میمک، سومار، سوسنگرد، آبادان و اهواز، حماسه‌های جاودانی از خود بر‌جای گذاشت.
 
حسن رفوئی، مدتی را در دادسرای انقلاب به‌عنوان منشی مشغول بود؛ اما در سال‌۱۳۶۴ و در اعزام کاروان راهیان کربلای‌۲ همراه این کاروان شد و مجددا خود را به جبهه‌های حق علیه باطل رساند. بعد از گذشت ۴۵ روز حضور در خط مقدم، متوجه شد که عملیاتی دیگر در پیش است. او تاب ماندن را نداشت؛ بنابراین رفتن را به ماندن ترجیح داد و سرانجام در ۲۲‌بهمن‌۱۳۶۴ و شب عملیات والفجر‌۸ که با رمز یازهرا آغاز شد، هنگام عبور به وسیله قایق از رودخانه، هدف اصابت گلوله دشمن قرار گرفت و آسمانی شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->