معاون رئیس جمهور خبر داد: اختصاص ۲۵ درصد از اعتبارات مسئولیت اجتماعی به مناطق محروم توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات ارزان در فروشگاه‌ها، روستا بازار‌ها و غرف سازمان تعاون روستایی عراقچی: سه کشور اروپایی مشروعیت حقوقی و سیاسی برای فعال‌سازی سازوکار‌های برجام را از دست داده‌اند ۶۶ درصد صهیونیست‌ها از آینده «اسرائیل» ناامید شده‌اند کالابرگ دهک‌های پرداخت‌نشده بزودی واریز می‌شود رهبر انصارالله: دو میلیارد مسلمان صرفاً تماشاگر گرسنگی شدید در غزه هستند ویدئو| توضیحات وزیر نفت درباره ماجرای بنزین ماشین رئیس‌جمهور ویدئو| سیر تا پیاز مکانیزم ماشه دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: مردم از خبرنگار‌ها زودتر خبر‌ها را دارند+ فیلم کشتار دام‌های مولد در کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی می‌شود المیادین: مذاکرات ایران با نمایندگان تروئیکا، در هفته آینده برگزار می‌شود (۲۹ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: بحران آب از آنچه امروز درباره آن صحبت می‌شود، جدی‌تر است درگیری‌ها در السویداء در جنوب سوریه ازسر گرفته شد گزارش آکسیوس از اختلاف ترامپ و نتانیاهو درباره جنگ سوریه تنش‌های ترامپ با رئیس بانک مرکزی آمریکا ادامه دارد آیا تهران اول مرداد ۱۴۰۴ تعطیل است؟ درخواست دروزی‌ها برای خروج تمامی نیرو‌های الجولانی از السویداء صدور کیفرخواست پرونده کوروش کمپانی+ جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست پرونده کوروش کمپانی+ جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کرملین: پوتین و لاریجانی دیدار کردند (۲۹ تیر ۱۴۰۴) روسیه برای ادامه مذاکرات صلح اوکراین اعلام آمادگی کرد غذای فاسد کار دست نتانیاهو داد معاون اول رئیس جمهور به محتکران کالاها هشدار جدی داد فارین افرز: ایران تنها کشوری است که یک قدرت هسته‌ای را به‌شدت هدف قرار داد دستور رئیس‌جمهوری به ۳ وزیر در زمینه امنیت غذایی ایران درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی، در شورای امنیت گزارش رسمی ثبت کرد وزیر نیرو بابت مشکل آب از مردم عذرخواهی کرد + فیلم
سرخط خبرها

توضیحات اداره کل زندان‌ها درباره درگذشت بهنام محجوبی

  • کد خبر: ۵۹۴۲۴
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۷
توضیحات اداره کل زندان‌ها درباره درگذشت بهنام محجوبی
اداره کل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان تهران، اطلاعیه‌ای درباره درگذشت بهنام محجوبی در یکی از بیمارستان‌های تهران صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اداره کل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان تهران، اطلاعیه‌ای درباره درگذشت بهنام محجوبی در یکی از بیمارستان‌های تهران صادر کرد.

 اداره کل زندان‌های تهران، ضمن ابراز تأسف از این واقعه اعلام کرد: مرحوم محجوبی به‌تازگی دچار مسمومیت از طریق مصرف خودسرانه دارو شده بود که بلافاصله برای درمان به یکی از بیمارستان‌های تهران منتقل شد.

بنابراین اطلاعیه، فرد مورد اشاره، دارای سابقه بیماری بوده و به همین دلیل در جریان تحمل محکومیت، تحت نظر پزشک قرار داشته و تمام مراقبت‌های پزشکی در طول دوران حبس این محکوم به صورت کامل انجام شده است.

اداره کل زندان‌های تهران در این اطلاعیه تأکید کرده است: پس از بستری‌شدن این فرد در بیمارستان، اقدامات ویژه درمانی برای وی در نظر گرفته شد، که علی‌رغم تلاش‌های فراوان کادر پزشکی، متأسفانه این زندانی فوت می‌کند.

در این اطلاعیه آمده است: در زمان ورود محکوم به بیمارستان و انجام معاینات تخصصی پزشکان متوجه چند بسته حاوی مواد سیاه‌رنگ پودری در معده وی شدند که پس از خارج‌کردن بسته‌های مورد اشاره این موضوع توسط کادر بیمارستان صورت‌جلسه و برای بررسی دقیق و اعلام نتیجه نهایی به پزشکی قانونی سپرده شد.
بر اساس این اطلاعیه: بر اساس اعلام هم‌بندی‌های بهنام محجوبی وی با اراده و تصمیم خود و بدون مشورت پزشک اقدام به مصرف خودسرانه چندین داروی خود و دیگران در زندان به‌صورت هم‌زمان کرده است که این ادعاها در حال بررسی دقیق و همه‌جانبه است.

اداره کل زندان‌های تهران تصریح کرده: در تاریخ ۱۲ بهمن ۹۹ با نظر مرجع قضایی به دلیل بیماری محکوم مورد اشاره با تعویق اجرای مجازات وی موافقت می‌شود مشروط به اینکه وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی جهت خارج‌شدن از زندان اخذ شود این موضوع رسما و به‌صورت کتبی به وی ابلاغ می‌شود.
اطلاعیه اداره کل زندان‌های استان تهران می افزاید: بررسی دقیق علت فوت این زندانی در پزشکی قانونی صورت می‌گیرد که نتایج آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

گفتنی است، این فرد در غائله خیابان گلستان هفتم در سال ۹۶ دستگیر و پس از طی همه فرایندهای قضایی، به تحمل حبس محکوم شده بود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->