گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

زنانی که در ژاپن به سکوت دعوت شدند

  • کد خبر: ۵۹۴۷۰
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
  • ۱
زنانی که در ژاپن به سکوت دعوت شدند
اظهارات جنسیت‌زده رئیس المپیک توکیو به استعفای یوشیرو موری ختم شد. آدام گرنت، روان‌شناس سازمانی، پس از اظهارات موری، به دنبال اثبات این مسئله رفته است که آیا به‌راستی زنان در طول جلسه‌ها بیش از مردان صحبت می‌کنند.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ کمیته المپیک ژاپن هفته گذشته مشغول بررسی پیشنهادی بود که به واسطه آن، زنان بیشتری می‌توانستند در هیئت اجرایی این کمیته حضور پیدا کنند. در این میان، رئیس المپیک توکیو، مردی به نام یوشیرو موری که نخست‌وزیر سابق ژاپن نیز بوده است، گفت از آنجایی که زنان بیش‌ازاندازه صحبت می‌کنند، اگر تعدادشان در جلسات هیئت اجرایی المپیک افزایش پیدا کند، باید محدودیتی نیز برای میزان صحبت‌کردنشان گذاشت تا بتوانند سروقت حرفشان را تمام کنند، چون در غیر این صورت، «آزاردهنده» خواهد بود. این اظهارات جنسیت‌زده به استعفای یوشیرو موری ختم شد. آدام گرنت، روان‌شناس سازمانی، پس از اظهارات موری، به دنبال اثبات این مسئله رفته است که آیا به‌راستی زنان در طول جلسه‌ها بیش از مردان صحبت می‌کنند.
 
در پژوهشی مشاهده شده است در میان سناتور‌هایی که از جایگاه، اعتبار و نفوذ بالا برخوردارند، این فقط مردان بوده‌اند که بیشترین زمان ممکن را به اظهارنظر در صحن مجلس سنا اختصاص داده‌اند. اما چرا زنان قدرتمند و هم‌رده با این مردان هم‌چنان از حرف‌زدن هراس دارند؟! مشاهدات نشان می‌دهد این زنان در واقع از روی سازش و تمایل به مصالحه به کم‌حرفی روی نیاورده‌اند بلکه هراس از اینکه بیش‌ازاندازه کنترلگر و سلطه‌جو به نظر بیایند آن‌ها را به حاشیه رانده است، زیرا پیش از این، هر بار با صدای رسا دیدگاه‌های خود را مطرح کرده‌اند، دیگران درست چنین برداشتی درباره آن‌ها کرده‌اند.
 
یافته‌های یک پژوهش در حوزه علوم سیاسی نشان می‌دهد زمانی که یک گروه پنج‌نفره در حال تصمیم‌گیری‌های سیاسی باشد، اگر تنها یک عضو زن در آن گروه حضور داشته باشد، این زن ۴۰ درصد کمتر از دیگر اعضای گروه خود صحبت خواهد کرد. اگر این گروه پنج‌نفره ۳ عضو زن را شامل شود، باز هم این اکثریت زنانه حدود ۳۶ درصد کمتر از ۲ عضو گروه حرف می‌زنند. در گروه‌ها و فضا‌های کاری بسیاری، زنان همواره با این واقعیت تلخ روبه‌رو هستند که ترجیح می‌دهند به جای آنکه اظهارنظر کنند و به‌احتمال، موقعیت شغلی خود را به خطر بیندازند، ساکت و مؤدب سر جای خود بشینند.
 
پژوهشی نشان می‌دهد قضات مرد ۳ برابر بیش از همتایان مرد خود میان صحبت قضات زن می‌پرند و آن‌ها را متوقف می‌کنند. به عبارت دیگر، زمانی که زنان سعی در اظهار نظر دارند، بیشتر به سکوت دعوت می‌شوند. از آنجایی که همه این پژوهش‌ها در غرب صورت گرفته است، این پرسش مطرح می‌شود که آیا وضعیت در میان کشور‌های آسیایی، ژاپن به طور خاص، چگونه است؟ رتبه‌بندی برابری جنسیتی سال ۲۰۱۸ مجمع جهانی اقتصاد نشان می‌دهد این کشور از میان ۱۴۹ کشور جهان در جایگاه ۱۱۰ قرار گرفته‌است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۵
0
0
با سلام ، کاش دو کلمه هم از نابرابری زن با مرد در کشور عزیز خودمان مینوشتیدکه جایی در هیجا ندارد حتی در خونه خودش خانم محترم.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->