تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف اقشار متوسط دیگر توان سفر رفتن ندارند! تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان»
سرخط خبرها

شناسایی ۳۰ بیمار مشکوک به کرونای انگلیسی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۵۹۵۰۳
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱
شناسایی ۳۰ بیمار مشکوک به کرونای انگلیسی در خراسان رضوی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد: یافت نشدن ویروس کرونای انگلیسی از نظر آزمایشگاهی به معنای عدم احتمال وجود آن در استان نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی قلیان با اشاره به اینکه تا به امروز هیچ مورد مثبت کرونای انگلیسی از نظر آزمایشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نداشته‌ایم، گفت: وقتی ویروسی گردش کشوری پیدا می‌کند و با توجه به اینکه مشهد یک شهر زیارتی است، امکان اینکه  ویروس منتقل شود و در مشهد نیز مشاهده شود، تعجب برانگیز نیست.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درمورد تعداد کیت‌های تشخیص کرونای انگلیسی گفت: حدود ۵۰ کیت تشخیص کرونای انگلیسی، پنج شنبه شب گذشته به خراسان رضوی تعلق گرفته است و در مرحله بعدی توزیع این کیت‌ها نیز دوباره به استان ما تعدادی کیت تحویل داده می‌شود. تست کرونای تشخیص نوع ژنوم انگلیسی، یک تست دیده‌وری است؛ به این معنا که تشخیص می‌دهد بروز بیماری از چه نوع کرونایی است؛ بنابراین درمان، رویکرد پیشگیری و مراقبت آن با انواع دیگر کرونا تفاوتی ندارد و صرفا هدف استفاده از این کیت این است که متوجه شویم آیا این بیماری در مشهد و خراسان رضوی وجود دارد یا خیر.

 

قلیان در خصوص تفاوت کرونای انگلیسی و چینی توضیح داد: واگیری کرونای انگلیسی به میزان ۷۰ درصد بیشتر از واگیری کرونای چینی است و افراد زیر ۲۰ سال را هم درگیر می‌کند؛ بنابراین افراد جوان و نوجوان باید این موضوع را جدی بگیرند.

 

وی با اشاره به این نکته که اگر تمامی مردم پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری‌های اجتماعی را همچنان رعایت کنند، ممکن است موج چهارم خفیفی را طی کنیم، خاطرنشان کرد: آثاری از افزایش مختصر در شیوع بیماری دیده می‌شود، اما نشانی از موج چهارم را هنوز نداریم. با رعایت پروتکل‌های اجتماعی در سطح جامعه، تمامی سازمان‌ها و نهادهای اداری و دولتی، مطمئنا شدت بیماری می‌تواند کمتر باشد.

 

قلیان با بیان اینکه تمامی پروتکل‌ها و محدودیت‌های ایام عید بر اساس رنگ‌بندی تعیین می‌شود، بیان کرد. اگر مشهد قرمز یا نارنجی باشد، سفر به شهر ممنوع خواهد شد. در حال حاضر مشهد زرد است،  سفر از شهر زرد به زرد مانعی ندارد و فقط محدودیت ترافیک از ۹ شب و محدودیت شغلی مختص سطح  شغلی چهار،  از جمله شهربازی‌ها و مراکز تفریحی آبی را همچنان خواهیم داشت.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->