وزارت اقتصاد از شروع فروش اینترنتی دارو از ماه آینده خبر داد هکرها هر دقیقه در ۳۳۵۳ حساب کاربری رخنه می‌کنند خسارت ۹۰میلیارددلاری زلزلهٔ تایوان به صنعت تراشه‌سازی این کشور افشای جزئیاتی جدید از Samsung Galaxy Z Flip 6 و Samsung Galaxy Z Fold 6 ویدئو | گیم‌پلی بازی F1 24، تجربه فرمول یک شایعه‌سازی هوش مصنوعی: «سوپرمن مأمور ۰۰۷ خواهد بود» دستیار هوش مصنوعی در فیس‌بوک و اینستاگرام فعال شد | Meta AI در برابر ChatGPT حذف WhatsApp و Threads از اپ‌استور چین کنسول دستی بامزه و خلاقانه Playdate در سال گذشته ۱۵هزار بازی فروخته است شیائومی تلویزیون‌های جدید سری ردمی A را معرفی کرد + مشخصات و قیمت «بوستون داینامیکس» نسل جدید ربات انسان‌نمای «اطلس» را معرفی کرد + ویدئو اندروید ۱۵ برای افزایش امنیت گوشی، اپلیکیشن‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند شیائومی ۱۵ با چه پردازنده‌ای عرضه می‌شود؟ ویژگی‌های جدید گوگل مپس برای حمایت از محیط‌زیست عادت شستن دهان بعد از مسواک‌زدن را کنار بگذارید «اطلس»، مشهورترین و چابک‌ترین ربات شرکت «بوستون داینامیکس»، بازنشسته شد + ویدئو Menteebot، ربات انسان‌نمایی با هوش مصنوعی که می‌توانید با زبان طبیعی هدایتش کنید + ویدئو قابلیت همگام‌سازی گروهی تب‌ها به نسخه‌ موبایل گوگل‌کروم اضافه می‌شود واکنش عیسی زارع‌پور به معامله همراه‌اول و دیجی‌کالا کدام بانک‌های ایرانی پرداخت با موبایل یا NFC را فعال کرده‌اند؟ آموزش‌های کاربردی که‌  می‌توانیم با  آن اینترنت را  برای فرزندانمان امن کنیم
سرخط خبرها

کارایی واکسن را افزایش دهید

  • کد خبر: ۵۹۵۸۶
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
کارایی واکسن را افزایش دهید
هفته نامه New Scientist در شماره جدید خود به واکسیناسیون کووید ۱۹ پرداخته است. همان طور که در گزارش‌های مختلف آمده است، میزان اثرگذاری هیچ کدام از واکسن‌های عرضه شده صددرصدی نیست.
شهرآرانیوز - هفته نامه New Scientist در شماره جدید خود به واکسیناسیون کووید ۱۹ پرداخته است. همان طور که در گزارش‌های مختلف آمده است، میزان اثرگذاری هیچ کدام از واکسن‌های عرضه شده صددرصدی نیست. به عبارت دیگر، هیجانی که برای غلبه بر بحران همه گیری کووید ۱۹ ایجاد شده است، چندان علمی و منطقی نیست، اما فراتر از تلاش برای خودمراقبتی در مقابل ویروس، می‌توان برای بهینه سازی اثر واکسن‌های موجود، با نگاهی دوباره به سبک زندگی روزمره مؤثر واقع شد.
 
براساس پژوهش ها، تغییرات هرچند ساده در کنش‌های روزانه ما می‌توانند بر واکنش بدن به واکسیناسیون کووید ۱۹ مؤثر باشند. تا زمان انتشار این گزارش ۱۳۰ میلیون دوز واکسن در جهان تزریق شده است، اما همه آن‌ها موفق نبوده اند. جز گروه‌های معدودی که واکسن بر آن‌ها اثرگذار نیست، جنسیت، سن، میزان اضطراب و حتی ساعت شبانه روزی که واکسن تزریق می‌شود بر ایمنی گیرندگان اثرگذار است. پژوهش‌ها نشان می‌دهد میزان بالای اضطراب موجب افزایش سطح هورمون ها، کورتیزول و آدرنالین می‌شود و تولید آنتی بادی مؤثر را به تأخیر می‌اندازد. بدون تردید نمی‌توان تنها با گفتن «آرام باشید» استرس را از افراد دور کرد، اما می‌توان با خواب کافی به ویژه ۲ شب قبل از تزریق واکسن، استراحت و آمادگی مناسب برای فعالیت‌های هورمونی را ایجاد کرد.
 
افزایش تحرک بدنی گزینه دیگری است که به بهبود خواب شبانه کمک می‌کند. هم چنین تجربه واکسیناسیون آنفلوانزای فصلی نشان می‌دهد ۱۵ دقیقه ورزش روزانه به ویژه در حرکات مرتبط با نیم تنه بالایی می‌تواند واکنش ایمنی بدن به واکسن را افزایش دهد. همان طور که اشاره شد جنسیت نیز بر میزان اثرگذاری واکسن‌ها مؤثر است، اما عامل تقریبا ناشناخته مرتبط با آن، ساعت دریافت واکسن است که پژوهش‌ها نشان می‌دهد واکسیناسیون مردان در روز و زنان در عصر اثر بهتری دارد.
 
 
شماره‌های دیگر این مجله
 
دورنمای جهان در سال ۲۰۲۱
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->