جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

کارایی واکسن را افزایش دهید

  • کد خبر: ۵۹۵۸۶
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
کارایی واکسن را افزایش دهید
هفته نامه New Scientist در شماره جدید خود به واکسیناسیون کووید ۱۹ پرداخته است. همان طور که در گزارش‌های مختلف آمده است، میزان اثرگذاری هیچ کدام از واکسن‌های عرضه شده صددرصدی نیست.
شهرآرانیوز - هفته نامه New Scientist در شماره جدید خود به واکسیناسیون کووید ۱۹ پرداخته است. همان طور که در گزارش‌های مختلف آمده است، میزان اثرگذاری هیچ کدام از واکسن‌های عرضه شده صددرصدی نیست. به عبارت دیگر، هیجانی که برای غلبه بر بحران همه گیری کووید ۱۹ ایجاد شده است، چندان علمی و منطقی نیست، اما فراتر از تلاش برای خودمراقبتی در مقابل ویروس، می‌توان برای بهینه سازی اثر واکسن‌های موجود، با نگاهی دوباره به سبک زندگی روزمره مؤثر واقع شد.
 
براساس پژوهش ها، تغییرات هرچند ساده در کنش‌های روزانه ما می‌توانند بر واکنش بدن به واکسیناسیون کووید ۱۹ مؤثر باشند. تا زمان انتشار این گزارش ۱۳۰ میلیون دوز واکسن در جهان تزریق شده است، اما همه آن‌ها موفق نبوده اند. جز گروه‌های معدودی که واکسن بر آن‌ها اثرگذار نیست، جنسیت، سن، میزان اضطراب و حتی ساعت شبانه روزی که واکسن تزریق می‌شود بر ایمنی گیرندگان اثرگذار است. پژوهش‌ها نشان می‌دهد میزان بالای اضطراب موجب افزایش سطح هورمون ها، کورتیزول و آدرنالین می‌شود و تولید آنتی بادی مؤثر را به تأخیر می‌اندازد. بدون تردید نمی‌توان تنها با گفتن «آرام باشید» استرس را از افراد دور کرد، اما می‌توان با خواب کافی به ویژه ۲ شب قبل از تزریق واکسن، استراحت و آمادگی مناسب برای فعالیت‌های هورمونی را ایجاد کرد.
 
افزایش تحرک بدنی گزینه دیگری است که به بهبود خواب شبانه کمک می‌کند. هم چنین تجربه واکسیناسیون آنفلوانزای فصلی نشان می‌دهد ۱۵ دقیقه ورزش روزانه به ویژه در حرکات مرتبط با نیم تنه بالایی می‌تواند واکنش ایمنی بدن به واکسن را افزایش دهد. همان طور که اشاره شد جنسیت نیز بر میزان اثرگذاری واکسن‌ها مؤثر است، اما عامل تقریبا ناشناخته مرتبط با آن، ساعت دریافت واکسن است که پژوهش‌ها نشان می‌دهد واکسیناسیون مردان در روز و زنان در عصر اثر بهتری دارد.
 
 
شماره‌های دیگر این مجله
 
دورنمای جهان در سال ۲۰۲۱
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->