قیمت انواع گوشی سامسونگ در بازار | پیش‌فروش گلکسی S۲۵ الترا آغاز شد ویدئو | آنباکس گلکسی اس ۲۵ اولترا از پروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی ترامپ چه می‌دانید؟ سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد پیام هکرها برای کسب‌وکارهای رژیم صهیونیستی: «غزه پیروز است!» مدت ریلزهای اینستاگرام به ۳ دقیقه‌ افزایش یافت پشتیبانی از فناوری صوتی Eclipsa به گوگل کروم و اندروید می‌آید آمریکایی‌ها بعد از ممنوعیت تیک تاک در کشورشان، از چه سرویسی استفاده می‌کنند؟
سرخط خبرها

کارایی واکسن را افزایش دهید

  • کد خبر: ۵۹۵۸۶
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
کارایی واکسن را افزایش دهید
هفته نامه New Scientist در شماره جدید خود به واکسیناسیون کووید ۱۹ پرداخته است. همان طور که در گزارش‌های مختلف آمده است، میزان اثرگذاری هیچ کدام از واکسن‌های عرضه شده صددرصدی نیست.
شهرآرانیوز - هفته نامه New Scientist در شماره جدید خود به واکسیناسیون کووید ۱۹ پرداخته است. همان طور که در گزارش‌های مختلف آمده است، میزان اثرگذاری هیچ کدام از واکسن‌های عرضه شده صددرصدی نیست. به عبارت دیگر، هیجانی که برای غلبه بر بحران همه گیری کووید ۱۹ ایجاد شده است، چندان علمی و منطقی نیست، اما فراتر از تلاش برای خودمراقبتی در مقابل ویروس، می‌توان برای بهینه سازی اثر واکسن‌های موجود، با نگاهی دوباره به سبک زندگی روزمره مؤثر واقع شد.
 
براساس پژوهش ها، تغییرات هرچند ساده در کنش‌های روزانه ما می‌توانند بر واکنش بدن به واکسیناسیون کووید ۱۹ مؤثر باشند. تا زمان انتشار این گزارش ۱۳۰ میلیون دوز واکسن در جهان تزریق شده است، اما همه آن‌ها موفق نبوده اند. جز گروه‌های معدودی که واکسن بر آن‌ها اثرگذار نیست، جنسیت، سن، میزان اضطراب و حتی ساعت شبانه روزی که واکسن تزریق می‌شود بر ایمنی گیرندگان اثرگذار است. پژوهش‌ها نشان می‌دهد میزان بالای اضطراب موجب افزایش سطح هورمون ها، کورتیزول و آدرنالین می‌شود و تولید آنتی بادی مؤثر را به تأخیر می‌اندازد. بدون تردید نمی‌توان تنها با گفتن «آرام باشید» استرس را از افراد دور کرد، اما می‌توان با خواب کافی به ویژه ۲ شب قبل از تزریق واکسن، استراحت و آمادگی مناسب برای فعالیت‌های هورمونی را ایجاد کرد.
 
افزایش تحرک بدنی گزینه دیگری است که به بهبود خواب شبانه کمک می‌کند. هم چنین تجربه واکسیناسیون آنفلوانزای فصلی نشان می‌دهد ۱۵ دقیقه ورزش روزانه به ویژه در حرکات مرتبط با نیم تنه بالایی می‌تواند واکنش ایمنی بدن به واکسن را افزایش دهد. همان طور که اشاره شد جنسیت نیز بر میزان اثرگذاری واکسن‌ها مؤثر است، اما عامل تقریبا ناشناخته مرتبط با آن، ساعت دریافت واکسن است که پژوهش‌ها نشان می‌دهد واکسیناسیون مردان در روز و زنان در عصر اثر بهتری دارد.
 
 
شماره‌های دیگر این مجله
 
دورنمای جهان در سال ۲۰۲۱
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->