بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴۲۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۴ استان کشور با دستور پزشکیان فرانسه در واکنش به ادامه جنگ غزه ویزای کار پرسنل امنیتی خطوط هوایی رژیم اشغالگر را تمدید نکرد کمیسیون امنیت ملی مجلس تحولات قفقاز را بررسی کرد آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با اساتید حوزه علمیه قم: پویاسازی دین و موقعیت شناسی، کلید مواجهه با چالش‌های نوین است آمریکا گروه «جدایی‌طلبان بلوچ پاکستان» را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد عراقچی در گفت‌و‌گو با همتای ارمنستانی خود: باید احترام به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور‌ها کاملا رعایت شود دبیر شورای عالی امنیت ملی: جبهه مقاومت بخشی از بطن مردم منطقه است سرلشکر حاتمی: از مواضع آفریقای جنوبی در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا به کشورمان تقدیر می‌کنیم مهاجرانی در نشست خبری: قیمت بنزین را فعلا تغییر نمی‌دهیم وزیر امور خارجه مصر: با استقرار نیرو‌های بین‌المللی در غزه مخالفتی نداریم محکومیت ترور روزنامه‌نگاران در غزه از سوی سازمان ملل  سپاه پاسداران: هدف قراردادن خبرنگاران توسط رژیم صهیونیستی حمله مستقیم به اصول انسانی و آزادی بیان است یک هیئت از نیرو‌های دموکراتیک سوریه برای مذاکره با دولت موقت وارد دمشق شد آمریکا و چین تعرفه‌های متقابل را تا ۹۰ روز دیگر تعلیق کردند آتش‌سوزی مهیب در ترکیه | تنگه داردانل بسته شد + فیلم واکنش هلند به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه آمریکا همچنان به پایگاه‌های خود در سوریه، سلاح می‌فرستد تهران چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست واکنش تند ماکرون به طرح اسرائیل برای اشغال غزه عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند سید محمود علوی به دلیل سکته مغزی در بیمارستارن بستری شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت درخصوص حمایت از انصارالله یمن کالاس: اگر راه‌حل نظامی امکان‌پذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود نتانیاهو در نروژ بازداشت خواهد شد ترامپ: حماس گروگان‌ها را آزاد نمی‌کند وقوع انفجار در کارخانه فولاد پیتزبورگ آمریکا (۲۰ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

‌اژه‌ای شایعات مطرح شده درباره خانواده‌اش را تکذیب کرد

  • کد خبر: ۵۹۶۴۴
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
‌اژه‌ای شایعات مطرح شده درباره خانواده‌اش را تکذیب کرد
معاون اول قوه قضائیه گفت که «شایعات مطرح شده» درباره خانواده‌ او کذب است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامحسین محسنی اژه‌ای در حاشیه تحلیف مشاوران خانواده قوه قضائیه و در جمع خبرنگاران در پاسخ به حواشی مطرح شده پیرامون خانواده خود عنوان کرد: این شایعات کذب محض است و در فرصت بیشتری توضیح می‌دهم.

 

وی در خصوص وضعیت زندانیان کشور و حواشی که پیرامون فوت بهنام محجوبی مطرح شده است نیز گفت: زندان محدودیت‌های خاص خود را دارد و زندانیان ما نسبت به زندانیان دنیا از جهات مختلف وضعیتشان بهتر است و هزینه‌ای که برای درمان و بهداشت مخصوصا در رابطه با کرونا می‌شود بسیار بالا و قابل توجه است هم‌چنین در رابطه به ارفاقاتی که به زندانیان می‌شود وضعیت ما بی‌نظیر است و هیچ کجا به اندازه ایران ارفاق صورت نمی‌گیرد.

 

اژه‌ای گفت: وضع ما خیلی بهتر است و آنچه دنبال آن هستیم جلوگیری از ورود به زندان است و لازمه آن این است فرد مرتکب جرم نشود و اگر شد الزاما به زندان نرود.

 

وی افزود: در مجلس تلاش شد و خیلی از حبس‌ها کاهش پیدا کرد و بر مجازات‌های جایگزین تکیه شده است و در حال انجام است.

 

معاون اول قوه قضائیه در پایان گفت: اگر زندانی نسبت به ظرفیت زندان زیاد باشد امکان تفکیک کامل نیست و طبقه‌بندی کامل نیازمند کمک دولت و مجلس است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->