طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

بسراق شیرینی خوشمزه افغانستان + طرز تهیه و تصاویر

  • کد خبر: ۵۹۸۳۰
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۵
  • ۳
بسراق شیرینی خوشمزه افغانستان + طرز تهیه و تصاویر
مردم افغانستان شیرینی‌ها و غذاهای خوشمزه زیادی دارند. خوراکی‌های خوشمزه‌ای که مواد مورد نیاز برای تهیه آنها به تازگی در دسترس است. بسراق یکی از این شیرینی‌های خوشمزه و مقوی است که شما می‌توانید به راحتی آنها را تهیه کنید.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ بسراق یکی از شیرینی‌های پرطرفدار افغانستانی است که مردم این کشور آن را در عیدها و مراسم‌های مختلف خود تهیه می‌کنند.

مادران افغانستانی بسراق را برای فرزند و همسر مسافر خود می‌پزند، تا در راه با خوردن آن انرژی بگیرند.

مواد لازم برای تهیه بسراق:

۸ پیمانه: آرد

۲۰۰ گرم: روغن یا کره حیوانی

۲ پیمانه: شکر

۱پیمانه: شیر

۶ عدد: تخم‌مرغ

۱ قاشق چای‌خوری: بیکینگ‌پودر

۱قاشق چای‌خوری: پودر هل

۱ قاشق چای‌خوری: مایه خمیر

۱ قاشق چای‌خوری: گلاب

مقداری کمی نمک

چگونه بسراق بپزیم:

پودر خمیر مایه، پودر هل، نمک، بیکینگ‌ پودر، آرد و شکر را در ظرف ریخته و باهم مخلوط می‌کنیم تا همه مواد کاملا با هم یک‌دست شود. سپس کره یا روغن را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یک‌دست شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و خمیر را ورز می‌دهیم تا جایی که روغن و تخم‌مرغ به خورد آرد برود.

بسراق شیرینی خوشمزه افغانستان + طرز تهیه و تصاویر

 

بسراق شیرینی خوشمزه افغانستان + طرز تهیه و تصاویر

شیر را به خمیر اضافه می‌کنیم؛ تا خمیر یک‌دست شود. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه استراحت می‌دهیم.

بسراق شیرینی خوشمزه افغانستان + طرز تهیه و تصاویر

 

بسراق شیرینی خوشمزه افغانستان + طرز تهیه و تصاویر

وقتی خمیر آماده شد، چانه‌ی کوچکی به اندازه‌ی یک گردو می‌گیریم، خمیر را پهن می‌کنیم.

بسراق شیرینی خوشمزه افغانستان + طرز تهیه و تصاویر

 

بسراق شیرینی خوشمزه افغانستان + طرز تهیه و تصاویر

خمیر پهن شده را روی یک سطحی که طرح داشته باشد را قرار می‌دهیم تا شکل بگیرد و بعد دو لبه‌ی خمیر را به‌هم می‌چسبانیم و حالت می‌دهیم یا هر شکل و طرح دلخواهی که شما دوست دارید.

بعد بسراق‌ها را در ظرفی که روغن زیادی در آن قرار دارد و روغن داغ است، سرخ می‌کنیم. شعله‌ی گاز باید کم باشد تا بسراق‌ها مغزپخت شوند.

بعد از سرخ شدنشان در یک ظرف در بسته یا کیسه‌ی پلاستیکی قرار می‌دهیم تا سفت نشوند. می‌توانید بعد از سرخ شدن، هرطور که دوست دارید بسراق‌ها را تزیین کنید و با پودر پسته یا پودر قند و اگر دوست داشتید درون شربت قرار دهید.

 

بسراق شیرینی خوشمزه افغانستان + طرز تهیه و تصاویر

توجه داشته باشید:

چون شکر در این شیرینی وجود دارد، پس لازم است شعله‌ی گاز کم باشد. مقدار شکر را بهتر است افزایش ندهید چون در هنگام سرخ شدن زودتر طلایی می‌شود بدون اینکه مغز پخت شود.

خمیر نباید حالت چسبندگی داشته باشد یا بیش از حد عمل آمده باشد، در هر دو صورت خمیر فرم نمی‌گیرد.

امیدواریم که طرز تهیه شیرینی بسراق مورد پسند شما قرار گرفته باشد.

ویدئوی آموزش پخت بسراق

تعداد بازدید : 1091
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نسرین
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۹
1
0
خوب نشد یه مدل تو روستاهای ایران میپزن خوشمزه تره
محمد رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۵
0
0
من استفاده کردم و واقعا خوش مزه هست عالیه عالی?
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۵
0
2
خیلی جالب وخوش مزه است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->