مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور مصرف انسولین ۲۴۰ درصد بیش از نیاز کشور است
سرخط خبرها

کرونای انگلیسی از نوجوانان تلفات می‌گیرد!

  • کد خبر: ۵۹۸۴۰
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰
کرونای انگلیسی از نوجوانان تلفات می‌گیرد!
ویروس کرونای انگلیسی تمایل بیشتری برای آلوده کردن کودکان، نوجوانان و جوانان زیر ۲۰ سال دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرهاد مصدق روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از زمان شروع اپیدمی کرونا تاکنون ۲ میلیون کودک به کووید ۱۹ مبتلا شدند که نیمی از این موارد در یک ماه گذشته به دنبال شیوع کرونای انگلیسی ثبت شده و مطالعات نشان می دهد افراد زیر ۲۰ سال بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.

وی اظهار داشت: کرونای انگلیسی گونه‌ ای  جدید از ویروس کرونا است که با سرعت انتقال سریع‌تر در انگلیس کشف شد و اکنون در حال انتشار در نقاط دیگر دنیا است. این ویروس به ‌دلیل نوع جهشی که داشته، نگرانی‌های جدی را در سطح جهان به وجود آورده است، رعایت اصول بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی بسیار ضروری بوده و همه مردم باید آن را انجام دهند.

مصدق درباره انتقال ویروس کرونا از طریق هوا، ادامه داد: زمانی که می گوییم امکان انتقال ویروس از طریق هوا وجود دارد به این معنا نیست که وقتی در خیابان راه می روند ویروس در هوا معلق مانده و به لباس می چسبد یا وارد ریه ها می شود، منظور آن است که ویروس از طریق هوا بیشتر در فضاها و اتاق های بسته است.

این متخصص ریه تصریح کرد: اگر در یک اتاق بسته و بدون تهویه فرد مبتلا عطسه یا سرفه کند تا مدتی ذرات روی هوا معلق می ماند و احتمال مبتلا شدن فرد دیگر را بالا می برد، به همین دلیل توصیه می شود حتما تهویه ای در منزل وجود داشته باشد تا هوا جریان پیدا کند.

به گفته مصدق، بر اساس تحقیقات انجام شده روی تمام گونه‌های ویروس، ویروس کرونای انگلیسی نیز که جهش‌یافته نوع اولیه کروناست، دارای نشانه‌های ژنتیکی یا اثرانگشت ژنتیکی مخصوص به خود است. میزان سرایت ویروس کرونای انگلیسی ۷۰ درصد بیشتر از گونه قبلی است و باید محدودیت های بیشتری برای کنترل آن ایجاد شود.

تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد که تاکنون بالغ بر هزار و ۷۰۰ جهش ژنتیکی در ویروس کرونا مشاهده شده که از میان آن‌ها قدرت سرایت گونه انگلیسی از همه بیشتر بوده است.

به گزارش ایرنا، ویروس‌ها دائما جهش پیدا می‌کنند و گونه‌های جدیدی از آن‌ها ظاهر می‌شود. گاهی اوقات گونه‌های جدید ظاهر و خودبه‌خود ناپدید می‌شوند. در سایر مواقع هم گونه‌های جدید باقی‌ می‌مانند.

تاکنون چندین گونه جدید ویروس کرونا در سراسر جهان کشف شده است.

ویروسی که باعث بیماری کووید-۱۹ می‌شود، عضوی از خانواده ویروس‌های کروناست. کرونا مشابه واژه کراون انگلیسی (به معنای تاج) به دلیل شاخک‌هایی که شبیه تاج است اینگونه نام‌گذاری شده است.

دانشمندان سراسر جهان به طور پیوسته در حال بررسی تغییر شکل ویروس کرونا هستند تا نحوه شیوع و بیماری‌هایی را که از آن ناشی می‌شود، درک کنند و در حال حاضر سه گونه اصلی از ویروس کرونا شناسایی شده که در کشورهای جهان در حال گردش است.

- گونه انگلیسی کرونا موسوم به ب. ۱.۱.۷ پائیز گذشته شناسایی و به سرعت شیوع پیدا کرد. این ویروس به گفته مرکز آمریکایی کنترل و جلوگیری از بیماری‌ها نسبت به سایر گونه‌ها قدرت آلوده کنندگی بسیار بالایی دارد.  

ماه پیش دانشمندان در انگلیس گزارش دادند که این گونه در قیاس با سایر گونه‌های ویروس کرونا، با خطر مرگ هم ارتباط بیشتری دارد. گونه انگلیسی کرونا تاکنون در بسیاری از کشورهای جهان شناسایی شده است.

- در آفریقای جنوبی گونه متفاوتی کشف شده که ب. ۱.۱۳۵ نام‌گذاری شده‌ است. این گونه اولین بار در اکتبر ۲۰۲۰ مشاهده شد که شباهت‌هایی را به ویروس انگلیسی دارد.

- گونه برزیلی هم که پی. ۱ نامگذاری شده اولین بار در جریان تست کرونا از مسافران برزیل در ژاپن شناسایی شد. این گونه از یک رشته جهش‌هایی برخوردار است که شناسایی آن توسط سیستم ایمنی بدن را دشوار می‌کند.

این گونه‌ها نسبت به سایر گونه‌های شناسایی شده کرونا سریع‌تر شیوع پیدا می‌کنند. شمار مبتلایان به گونه‌های جدید کرونا در ماه‌های اخیر فشار فزاینده‌ای را روی نظام بهداشتی اروپا وارد کرد و وضعیت اثربخشی واکسن روی گونه‌های جدید چندان روشن نیست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->