سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان سومین فصل سیاه استقلال در تاریخ لیگ برتر| ۱۰ باخت، مثل دومین دوره لیگ برتر! حمایت عابدینی از مدیرعاملی خبیری در پرسپولیس اسکوچیچ در مسیر برانکو جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم جباری: استقلال مقابل سپاهان جوانمردانه بازی می‌‍‌کند واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه سرمربیگری مجیدی در تیم ملی فوتبال ایران مجیدی در امارات ماندنی شد
سرخط خبرها

سرمربیگری در استقلال، نا‌امن‌ترین شغل دنیا!

  • کد خبر: ۶۰۳۵۸
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۰
سرمربیگری در استقلال، نا‌امن‌ترین شغل دنیا!
نیمکت آبی‌پوشان بعد از اخراج محمود فکری دوباره دستخوش بحران شده است و هر لحظه اسامی جدیدی حول این باشگاه شنیده می شود.
احسان سرفرازی | شهرآرانیوز؛ شاید به‌جرئت بتوان گفت آخرین بازی که هواداران استقلال روی خوشی از نیمکتشان دیده بودند، زمان استراماچونی بود. سرمربی خوش‌تیپ ایتالیایی سازوکاری را در باشگاه ترتیب داده بود که هم تیمش زیبا بازی می‌کرد و هم هواداران از رویه کار راضی بودند. بعد از آن، اما استقلال روی خوش ندیده است؛ چه با فرهاد مجیدی که بعد از ۲۱ بازی عطای کار را در حساس‌ترین زمان ممکن و پیش از شروع رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، به لقایش بخشید و چه با فکری که نتوانست حاج‌محمود هواداران شود. شاید خیلی‌ها در ابتدای فصل کاپیتان اسبق با‌تعصب استقلال را مانند فرهاد مجیدی به چشم یک ناجی نگاه می‌کردند؛ اما عمر فعالیت فکری حتی از مجیدی هم کوتاه‌تر بود و حالا دوران او تمام شده است.
 
بعد از برکناری محمود فکری نام‌های مختلفی درباره جانشین او در جلسه هیئت‌مدیره استقلال مطرح شده است. گفته می‌شود ۲ تن از اعضای هیئت‌مدیره استقلال معتقدند باید فرهاد مجیدی سرمربی تیم شود، اما ۲ عضو دیگر هیئت‌مدیره استقلال که با فرهاد مجیدی زاویه دارند، گزینه‌های خودشان یعنی امیر قلعه‌نویی و جواد نکونام را مطرح کرده‌اند. این‌همه در‌حالی است که استقلال روز شنبه باید به‌مصاف فولاد در استادیوم آزادی برود و به‌همین‌دلیل این تیم فرصت زیادی برای انتخاب سرمربی ندارد و باید در‌دسترس‌بودن گزینه را نیز در نظر بگیرند.

مشکلات قلعه‌نویی و نکونام برای نشستن روی نیمکت استقلال

یکی از مشکلاتی که نکونام و قلعه‌نویی دارند، این است که الان در لیگ برتر تیم دارند و جدایی آن‌ها از تیم‌هایشان ممکن است برای استقلال دردسر‌ساز شود. نکته خنده‌دار ماجرا هم اینجا‌ست که آن ۲ عضو هیئت‌مدیره معتقدند خود قلعه‌نویی و نکونام مشکلی با جدایی از تیم‌هایشان و پیوستن به استقلال ندارند. این در‌حالی است که سعید آذری روز گذشته در مصاحبه‌ای با درخواست استقلال مبنی‌بر آزادسازی جواد نکونام مخالفت کرده و گل‌گهر هم به استقلال اعلام کرده است باید برای جذب قلعه‌نویی نامه رسمی بزند. البته گل گهری‌ها به صورت پیش‌فرض هم مبلغ آزادسازی این مربی را یک‌میلیارد تومان اعلام کرده‌اند!

شروط فرهاد، سرعت‌گیر مذاکرات

فرهاد مجیدی هم‌اکنون در‌دسترس‌ترین گزینه استقلال است؛ اما گویا فرهاد شروط خاص خودش را دارد که همین شروط به‌نوعی باعث شده است تا ۲ عضو هیئت‌مدیره استقلال وقت بگیرند و با قلعه‌نویی و نکونام مذاکره کنند. البته یکی از نزدیکان به استقلال مدعی است مذاکره با فرهاد در‌مجموع مثبت بود و اگر آن ۲ عضو هیئت‌مدیره از نکونام و قلعه نویی جواب مثبت نگیرند، انتخاب مجیدی به‌عنوان سرمربی قطعی است.

تصمیم عجیب هیئت‌مدیره

قبل از بازی با مس رفسنجان بازی‌های لیگ چند هفته تعطیل بود و استقلالی‌ها می‌توانستند به‌جای اینکه در آن روز‌ها مدام تمریناتشان را تعطیل کنند، به فکر تغییر سرمربی باشند و فرصت را از دست ندهند. سرمربی‌ای که نتوانسته بود ۱۵ هفته نتیجه بگیرد، قطعا نمی‌تواند اوضاع را بهتر از این کند و حفظ او برای هفته شانزدهم فرصت‌سوزی بود که هیئت‌مدیره استقلال مرتکب شد و حالا باید چند روز قبل از بازی حساس با فولاد درحالی‌که ۶‌امتیاز با صدر جدول فاصله دارد، سرمربی جدید خود را عجولانه انتخاب کند.

برهانی، گزینه موقت و مطلوب

ظهر دیروز صمد مرفاوی، سعید عزیزیان، امیدعلی دفتری و حنیف عمران‌زاده با حضور در محل باشگاه استقلال، جلسه‌ای صمیمانه با احمد مددی، مدیرعامل استقلال برگزار کردند. در این جلسه احمد مددی ضمن تشکر از این مربیان، برای آن‌ها در ادامه مسیر حرفه‌ای خود آرزوی موفقیت کرد. آرش برهانی در این جلسه حضور نداشت و با توجه به اینکه نام او در میان افراد ذکر‌شده در خبر روابط‌عمومی استقلال دیده نمی‌شود، به نظر می‌رسد برهانی در استقلال ماندنی شده است. با توجه به همین اتفاق، زمزمه‌هایی مبنی‌بر حضور موقت برهانی به‌عنوان سرمربی روی نیمکت آبی‌ها شنیده می‌شود.
 
آرش برهانی در ابتدای حضور فکری در باشگاه استقلال، در تمرین تیم بزرگ‌سالان هم حاضر می‌شد و سابقه فعالیت در‌این‌زمینه را نیز دارد. باتوجه به زمان‌بندی برنامه بازی‌های استقلال، می‌توان پیش‌بینی کرد برهانی برای ۳ بازی روی نیمکت این تیم خواهد نشست؛ ۲ بازی در لیگ برتر و یک بازی در جام حذفی. بعد از این مدت بازی‌های باشگاهی به خاطر مسابقات مقدماتی جام‌جهانی تقریبا یک‌ماه تعطیل می‌شود و این بهترین فرصت برای هیئت‌مدیره آبی‌ها خواهد بود تا گزینه مد‌نظرشان را معرفی کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->