ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند! تاریخ عرضه ناتینگ فون (3a) لایت مشخص شد + مشخصات و قیمت تصویب آیین‌نامه فضای مجازی خراسان رضوی با تأکید بر چابک‌سازی قوانین و ارتقای سواد دیجیتال دانشمندان روشی کاملاً جدید برای نگهداری مواد غذایی در یخچال اختراع کردند احتمال افزایش قیمت گوشی‌های هوشمند، بعد از گران‌شدن چیپ‌های حافظه
سرخط خبرها

ایران در بین ۱۰ کشور دارای فیلترشده‌ترین اینترنت است

  • کد خبر: ۶۰۷۶۴
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴
ایران در بین ۱۰ کشور دارای فیلترشده‌ترین اینترنت است
رییس مرکز ملی فضای مجازی با اعلام اینکه ایران در بین ده کشور دارای فیلترشده‌ترین اینترنت است، اذعان داشت که حاکمیت نخواسته فضای مجازی را به حال خود رها کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابوالحسن فیروزآبادی در ششمین همایش ملی فضای مجازی پاک که شنبه شب به صورت آنلاین برگزار شد ضمن اعلام اینکه آنها به صیانت حقوق کودکان در فضای مجازی تاکید دارند اعلام کرد که این مرکز با همکاری کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، دسترسی متفاوت به اینترنت را برای ۴ دسته خبرنگاران، پزشکان، دانشجویان و حوزه‌های علمیه تعریف کرده است: «این کار را کردیم تا شاهد این نباشیم که از کودک خردسال تا فرد ۹۰ ساله به یک میزان از محتوای اینترنت دسترسی دارند.»

 

او همچنین گفت که طرح مدیریت VPN قانونی با همکاری سایر دستگاه‌ها پیش می‌رود و ابراز امیدواری کرد که به زودی این طرح به نتیجه برسد. فیروزآبادی باور دارد فضای مجازی بحث تضعیف دولت‌ها است و دشمنان ایران از امکانات شبکه‌ای و تکنولوژیکی در این حوزه برخوردار هستند و توانسته‌اند بر این فضا حکمرانی کنند: «با توجه به جنس فضای مجازی توقع اعمال حاکمیت ۱۰۰ درصدی در این فضا مقدور نیست. اما ما تاکیدمان بر این است که باید قلمروسازی صورت گیرد.»

 

او با اشاره به اینکه ایران در زمینه سیستم عامل و حوزه‌های نرم افزاری و سخت افزاری نقاط ضعف دارد اعلام کرد که بخشی از این مشکلات با سیاست‌گذاری برطرف می‌شود: «بخشی نیز از طریق ایفای نقش مردم برای قلمروسازی. تا زمانی که این وحدت ملی وجود نداشته باشد نمی‌توان امیدوار به رفع ضعف‌ها بود.»

 

اشاره فیروزآبادی از وحدت ملی به عدم موفقیت پیام‌رسان‌های بومی بود. او اعلام کرد «هیچ اراده سیاسی در کشور وجود نداشت و هیچ جناحی نمی‌خواست یک پیام رسان خوب بومی راه بیفتد.» به گفته فیروزآبادی همین مساله باعث شده که پیام‌رسان بومی پا نگیرد. فیروزآبادی با اشاره به اینکه هم اکنون صاحبان پلتفرم‌ها، صاحبان قدرت هستند، گفت: «ما یک کشور مصرف کننده روی پلتفرم اینستاگرام هستیم و تا زمانی که پلتفرم بومی خودمان را نداشته باشیم نمی‌توانیم در این فضا اعمال سیاست کنیم.»

 

فیروزآبادی کشور چین را الگوی رهایی از حکمرانی دیگر کشورها در فضای مجازی دانسته و در این باره گفت: «کشوری مانند چین شعارش رهایی از سیستم عامل ویندوز و سخت افزار اینتل است. اما در کشور ما دولت و مجریان، تلاشی در این باره نمی‌کنند. به طور کل هیچ نهادی در کشور وجود ندارد که کشور را از وابستگی انحصار این سخت افزارها و نرم افزارها رها کند و ما را از اندروید و iOS و ویندوز خلاص کند.»

 

فیروز آبادی در این نشست همچنین خبر از تشکیل ستاد مقابله با اقدامات تحریمی آمریکا خبر داد که در خصوص برخی موارد مانند توسعه ارز مجازی ملی سیاست‌گذاری می‌کند و این کارها را با تقسیم کار با سایر نهادها پیش می‌برد: «برای مثال در خصوص سیاست کشور در توسعه ارز مجازی ملی تقسیم کار ملی با محوریت بانک مرکزی انجام شد.»

 

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->