افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | کیوی با قیمت نجومی به بازار آمد قسط آورده نهضت ملی مسکن ۱۰۰ میلیون تومان شد | آورده متقاضی به ۶۰۰ میلیون تومان افزایش یافت بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم دیرکرد در بانک ملی ایران | فرصت طلایی بدهکاران تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ اختصاص ۴۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: تور‌های صنعتی حلقه اتصال بین حوزه خدمات و صنعت است نظارت هوشمندانه بر داروخانه‌های گیاه‌پزشکی | جهاد کشاورزی مشهد در مسیر امنیت غذایی و سلامت محصولات ایران سومین تولیدکننده بزرگ خرما در جهان است بحران کم‌آبی در ۳۱ درصد از مزارع زعفران گناباد پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ یارانه نقدی به حساب دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۱۸ اسفند

  • کد خبر: ۶۰۸۰۱
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۱
پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۱۸ اسفند
معاملات امروز (۱۷ اسفند) بازار سرمایه با موج افزایش تقاضا همراه بود و شاخص بازار روند صعودی را در طول معاملات امروز طی کرد. کارشناسان معتقدند افزایش حجم معاملات در بازار ادامه‌دار است.
به گزارش شهرآرانیوز، روند بازار سرمایه در هفته سوم اسفند مثل هفته دوم اسفند روند نوسانی را طی می‌کند. در جریان معاملات امروز، شاخص با روند صعودی همراه بود.

معاملات روز گذشته با روند فرسایشی همراه بود و بسیاری از نماد‌ها در صف فروش قفل شدند، اما در جریان معاملات امروز با وجود اینکه نماد‌های زیادی در صف فروش قرار داشت، اما نماد‌های بزرگ و شاخص‌ساز با افزایش حجم تقاضا همراه شد و با تاثیر مثبت بر شاخص، شاخص بازار حدود ۵ هزار واحد صعود کرد.

محمد مهدی عشریه، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: با توجه به نیاز بازار به نقدینگی روند نوسانی بازار طبیعی است و احتمالا ادامه‌دار است.

عشریه با توجه به بی‌اثر بودن سیگنال‌های جهانی به روند بازار گفت: افزایش و تا حدودی ثبات قیمت‌های جهانی و همچنین کاهش نسبی قیمت دلار در روز‌های اخیر تاثیر چندانی در معاملات و رفتار سهامدران نداشته و بر اساس شرایط موجود، بازار فعلا به این سیگنال‌های جهانی واکنشی نشان نمی‌دهد.

این کارشناس بازار سرمایه به ارزندگی ذاتی برخی از نماد‌های کوچک و بزرگ در بازار تاکید می‌کند و بر این عقیده است که با توجه به ارزندگی ذاتی بعضی از نمادها، بازار در بلندمدت عملکرد مثبتی را پیش‌رو دارد.

باقر خادمی، کارشناس بازار سرمایه هم در گفتگو با تجارت‌نیوز به فشار فروش در بازار در هفته‌های گذشته اشاره کرد و توضیح داد: بازار در روز‌های گذشته قفل در صف فروش بود و روند فرسایشی را طی کرد. با توجه به روند معاملاتی امروز (۱۷ اسفند) احتمال دارد حمایت نسبی در روز‌های آینده ادامه‌دار باشد؛ بنابراین انتظار می‌رود فردا و روز‌های آینده بازار با افزایش حجم معاملات همراه باشد و کم کم به تعادل برسد.
 
 
منبع:تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->