معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
پیام رهبر انقلاب به کنگره ملی هفده هزار زن شهید

بی‌شک زنان شهید و جانباز و آزاده در قلّه‌ افتخاراتند

  • کد خبر: ۶۰۹۸۶
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
بی‌شک زنان شهید و جانباز و آزاده در قلّه‌ افتخاراتند
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی به کنگره ملی «لشکر فرشتگان تاریخ‌ساز» ویژه تجلیل از زنان شهید، جانباز و آزاده، این زنان مجاهد، شجاع و فداکار را از برترین قله‌های افتخارات انقلاب اسلامی خواندند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که صبح امروز حجت‌الاسلام والمسلمین شکری نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران آن را در محل همایش قرائت کرد، به این شرح است:

 

بسم الله الرّحمن الرّحیم

 

شهیدان و جانبازان و آزادگان زن، نمایشگرانِ یکی از برترین قلّه‌های افتخارات انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی‌اند. قدرت ایمان، راه مجاهدتهای بزرگ را به روی زنان ایرانی گشود و صحنه‌های شگفت‌انگیز و کم‌نظیری از حضور شجاعانه و فداکارانه و مبتکرانه‌ی آنان در میدانهای دشوار پدید آورد. از تظاهرات شورانگیز روزهای انقلاب تا دوران فراموش‌نشدنی دفاع مقدّس، و از قهرمانی در صفوف نبرد تا دل بریدن از فرزند و همسر و فرستادن آنان به پیشباز خطر و تا خدمات پشت جبهه، و از حضور در جبهه‌ی علم و تحقیق و فنّاوری و درخشندگی در وادی ادبیّات و هنر، تا هنرنمایی در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی و مدیریّتها، و سرانجام فداکاری در میدان سلامت و خدمت به بیماران در آزمون پُرخطر اخیر، همه و همه نشانه‌های اعتلای معنوی زنِ ایرانی است که به برکت نظام اسلامی و درسها و ارزش‌گذاری‌های اسلام پدید آمده است.

 

بی‌شک زنان شهید و جانباز و آزاده -که تعداد آنان را هفده هزار دانسته‌اند- در قلّه‌ی این افتخاراتند. زن ایرانی توانست به‌رغم فرهنگ فساد و انحطاط غربیِ تحمیل‌شده بر بسیاری از زنان در دوران نحس پهلوی، خود را به شرافت و طهارت مطلوب اسلام نزدیک کند و این افتخاری بزرگ است؛ و الحمد لله ربّ العالمین.

 

سیّدعلی خامنه‌ای ۱۸ اسفند ۱۳۹۹

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->