قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بلاتکلیفی حقوق و عیدی پایان سال بخشی از کارکنان جایگاه‌های سی‌ان‌جی در مشهد

  • کد خبر: ۶۱۱۳۰
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
بلاتکلیفی حقوق و عیدی پایان سال بخشی از کارکنان جایگاه‌های سی‌ان‌جی در مشهد
رئیس انجمن جایگاه‌داران سی‌ان‌جی خراسان رضوی گفت: بخشی از جایگاه‌های سی‌ان‌جی در مشهد توان پرداخت عیدی و دستمزد آخر سال کارکنان خود را ندارند.

طنین همتی|شهرآرانیوز، رئیس انجمن جایگاه‌داران سی‌ان‌جی خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در تشریح این موضوع اظهار کرد: متأسفانه تصویب دیرموقع حق‌العمل سال۹۹ در بهمن‌ماه، جایگاه‌داران را با مشکلاتی مواجه کرده است.

به‌گفته رضوی راد، ۱۵خرداد۹۹ هیئت‌وزیران مصوب کرد حق‌العمل جایگاه‌های سی‌ان‌جی و بنزین برای سال ۹۹ را کارگروهی متشکل از وزارت نفت و سازمان حمایت از مصرف‌کننده تعیین کند و به تصویت هیئت‌وزیران برسد. ۲۳شهریورماه، هیئت‌وزیران حق‌العمل بنزین را تعیین کرد اما سی‌ان‌جی همچنان بلاتکلیف بود.


وی ادامه داد: با پیگیری‌هایی که انجام شد، سرانجام در ۲۷بهمن۹۹ حق‌العمل سی‌ان‌جی تعیین شد و به تصویب هیئت وزیران رسید. متأسفانه در صورت‌جلسه‌ای که سازمان حمایت با سازمان برنامه و بودجه تصویب کردند، قرار بود کارمزد جایگاه‌های سی‌ان‌جی به‌ازای هر مترمکعب ۱۹۵۰ ریال باشد، اما با تصویب حق‌العمل روی ۱۹۵۰ ریال با احتساب ارزش‌افزوده، یعنی کارمزد، در عمل ۱۶۱ ریال از آن کم شد و کارمزد به ۱۷۸۹ ریال تبدیل شد.

به‌گفته وی، اعمال این مصوبه از اول فروردین بود، اما دولت ۲۷بهمن۹۹ کارمزد حق‌العمل سی‌ان‌جی‌داران را تعیین کرد. جایگاه‌داران هم به این امر اعتراض کردند، اما باتوجه‌به اینکه آخر سال است و همه به‌دنبال مطالبات‌اند، بر روی دریافت این حق‌العمل تمرکز شد.
رضوی اظهار کرد: باتوجه‌به اینکه این پرداختی حق‌العمل از سوی دولت به‌صورت نقد نیست، قرار شد به‌صورت بستانکاری در قبوض گاز اعمال شود و با پیگیری‌هایی که انجام شد، خوشبختانه در قبض دوره اسفند۹۹ بستانکاری اعمال شد.

رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران سی‌ان‌جی خراسان رضوی ادامه داد: جایگاه‌های خصوصی مشکلی نداشتند و درواقع کل فروش اسفندماه آن‌ها سهمشان می‌شد و از آن محل می‌توانستند عیدی و سنوات و حقوق کارکنان را بدهند. مالک نصف جایگاه‌های سی‌ان‌جی شهرداری‌ها هستند. فرایند دریافت حق‌العمل این جایگاه‌ها طولانی شده و باتوجه‌به اینکه این رقم عدد بزرگی است، در عمل تا پایان اردیبهشت‌ماه استمهال آن طول ‌می‌کشد. متأسفانه اکنون شرکت‌های بهره‌بردار بدون پول ماندند و شهرداری مشهد هم قول‌هایی داده اما هنوز عملی نشده است و پولی که حق مسلم جایگاه‌دارهاست و کلی هم بابتش زحمت کشیده‌اند، هنوز بلاتکلیف است. همه تلاش جایگاه‌دارها بر این بود که بتوانند آخر سال به این مبلغ برسند تا از محل آن عیدی و سنوات کارکنان و حقوق اسفندماه را بدهند، اما متأسفانه این اتفاق نیفتاده است.


رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران سی‌ان‌جی ادامه داد: باتوجه‌به وضعیت کرونایی، شهرداری طرح‌های حمایتی برای جایگاه‌ها مصوب کرد و بر این اساس با کمک شورای شهر، برای بهار۹۹، شهرداری مشهد ۵۰درصد اجاره ثابت محل جایگاه‌های سی‌ان‌جی را بخشید. در نتیجه توانستیم مصوبه ۵۰درصد اجاره متغیر آن را هم بگیریم، اما متأسفانه در تابستان باتوجه‌به اینکه جایگاه‌های سی‌ان‌جی از کرونا متأثر بودند، این قانون اعمال نشد.


وی ادامه داد: برای ۶ماه دوم نیز مصوب شد که شهرداری ۵۰درصد اجاره محل جایگاه‌های سی‌ان‌جی را ببخشد و باتوجه‌به اینکه این مصوبه کشوری بود، در شهرستان‌های دیگر هم می‌توانست اعمال شود. متأسفانه در کمیسیون ماده۱۴ با وجود اینکه اجاره همه صنوف در شهرداری مشهد در پاییز و زمستان ۵۰ درصد بخشیده شد، فقط اجاره زمستان جایگاه‌های سی‌ان‌جی بخشوده شد.
وی افزود: متأسفانه باتوجه‌به اینکه عید نزدیک است، این شرکت‌ها نتوانستند عیدی کارکنانشان را بدهند و بخشی از جایگاه‌های سی‌ان‌جی در پرداخت حقوق و عیدی آخر سال بلاتکلیف‌اند.


به‌گزارش شهرآرانیوز، امانی، رئیس اداره بهره‌برداری معاونت اقتصادی شهرداری مشهد، در پیگیری این موضوع اظهار کرد: باتوجه‌به اینکه تصویب حق‌العمل سی‌ان‌جی‌داران توسط هیئت‌وزیران به پایان سال رسید، فرایند رسیدگی به مشکلات و خواسته این بخش در دستورکار و درحال گذراندن مراحل قانونی است و جایگاه‌داران هم موظف‌اند حقوق و عیدی کارکنان خود را پرداخت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->