به گزارش شهرآرانیوز، محمد محسن مصحفی در جلسه هم اندیشی خانه ادبیات مشهد که همزمان با «روز بزرگداشت مولانا محمد بلخی» با حضور جمعی از اساتید شعر و ادب در «فرهنگسرای بهشت» برگزار شد، اظهار کرد: با تلاشهای صورت گرفته موفق شدیم عنوان شهر یادگیرنده را از یونسکو دریافت کنیم همچنین میکوشیم به شهر خلاق ادبیات نیز دست پیدا کنیم و آن را از یونسکو دریافت کنیم.
سرپرست سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه کسب این عنوان نیازمند ایجاد شرایط خاصی است، افزود: رقیب مشهد در این زمینه، شهر شیراز است، اما مشهد به واقع لایق دریافت این عنوان است و امید است شرایط لازم را کسب کند.
وی با تاکید بر اینکه مدیریت شهری تسهیل کننده فعالیتهایی است که در حوزه ادبی میتواند شکل گیرد، گفت: امکانات شهرداری در این زمینه میتواند کمک کننده باشد و به خروجیهای برسد که در گذشته به آن توجه نمیشده یا کمرنگ بوده است.
مصحفی ضمن اشاره به لزوم هم افزایی در این خصوص، بیان کرد: ادبیات اگر رنگ و بوی حکومتی بگیرد دیگر ادبیات نیست، اهمیت موضوع نیز در آن است که خراسان در ادبیات فارسی جایگاه بی بدیلی دارد و حتی جایگاه آن در ادبیات جهان در قلهها است.
سرپرست سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با بیان اینکه آنچه در ادبیات وجود دارد انسانیت و خلاقیت او است و ادبیات هویت ما را از راه زبان منتقل میکند، گفت:ادبیات قابلیتی دارد که سبب شده پس از گذشت سالیان، شاهنامه فردوسی را بخوانیم و آن را درک کنیم و میراث دار تجربههای گذشتگانمان باشیم.
وی با بیان اینکه زبان حامل هویت ما و نگهداره آن است، گفت: پس شورای شهر و شهرداری برای خود مسئولیت احساس کرده و تلاش میکنند در این زمینه گامی بردارند و به ارتقای آوازه و جایگاه مشهد کمک کنند.