قطعی برق و کاهش ۴۰ درصدی تولید کاشی و سرامیک مدیرعامل توانیر: همکاری ایران و چین در طرح‌های انرژی گسترش خواهد یافت تعاونی ها؛ ظرفیت مغفول اقتصاد ایران | عدالت اقتصادی، اشتغال زایی و مردمی شدن اقتصاد با تعاونی‌ها نوری قزلجه: بخش کشاورزی رشد ۵.۶ واحدی داشته است افزایش قیمت دلار موقتی است جزئیات پیش‌فروش سکه مرکز مبادله اعلام شد بنزین سوپر با قیمت تمام شده به‌زودی عرضه می‌گردد چرا برق بعضی خانه‌ها هیچوقت قطع نشد؟ | پیگیری شهرآرانیوز برای چالش «فیدرها» در شبکه برق استان هشدار معاون وزارت کار: ۶۰ درصد کارگران ایران «حداقل مزد» می‌گیرند! قیمت‌های قطعی پیش‌فروش سکه مرکز مبادله اعلام شد| سکه تمام ۸۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ایران چک ۵۰ هزار تومانی با طرح جدید حرم حضرت امام رضا (ع) + عکس پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ | دلار در کشاکش بازارساز و افزایشی‌ها، ۱۰۲ هزار تومانی شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴| افزایش اونس جهانی و دوراهی قیمت سکه تداوم ریزش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) | قیمت خودرو‌ها افت کرد ویدئو | منابع کالابرگ تامین شد | احتمال برداشت از فردا (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) طرح حمایت از سرمایه‌گذاری برای تولید در مشهد مقدس تکمیل شد هیاهو برای هیچ | چرا وام ۲ میلیارد تومانی بانک مسکن به کار مردم نمی‌آید؟ رشد قیمت ران مرغ در مشهد | گوشت گوسفندی و گوساله چند؟ (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پرداخت وام مسکن ۲ میلیارد تومانی با سود ۹ درصد + جزئیات فراخوان وزارت کار برای ارائه تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی به واحد‌های تولیدی پوشاک (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پیش فروش محصولات سایپا ویژه شهریور ماه ۱۴۰۴ + جزئیات رشد شارپی بورس برای سومین روز متوالی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پرداخت بیش از ۹۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) ثبت بیش از ۵۰۰ میلیون رکورد اطلاعاتی در سامانه املاک و اسکان کشور توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره ۱۳ کیلوگرم طلای توقیفی بابک زنجانی +فیلم قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) | رنج منفی دلار در کانال ۱۰۲ هزار تومان ۶۰ هزار متقاضی خراسان رضوی در صف شبکه بانکی رکوردشکنی تاریخی انس جهانی | خرید کم‌سابقه بانک‌های مرکزی (۱۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۷ اسفند ۹۹

  • کد خبر: ۶۱۷۲۵
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۴
پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۷ اسفند ۹۹
بازار سرمایه با یک روند صعودی در هفته پایانی سال ۹۹، احتمال دارد در روز پایانی معاملات سال با یک روند متعادل به استقبال سال ۱۴۰۰ برود.
به گزارش شهرآرانیوز، هفته پایانی بازار سهام بعد از مدت‌ها نزول و تحرک‌های نوسانی به یک سیر صعودی نسبتا پایدار رسید و شاخص روند صعودی خود را طی کرد و به کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار نزدیک شد.

کارشناسان بازار را در شرایط نسبتا متعادلی می‌بینند و معتقدند اگر حمایت حقوقی‌ها ادامه داشته باشد و ورود نقدینگی به بازار افزایش پیدا کند، بازار روند متعادلی را در آغاز سال ۱۴۰۰ شروع می‌کند. با وجود صعود شاخص در چند روز گذشته تعداد زیادی (حدود ۲۱۰ نماد) از نماد‌ها قفل در صف فروش بودند، اما با توجه به دامنه نوسان نامتقارن تاثیر زیادی در روند شاخص نداشتند.

علی خوانپایه، کارشناس بازار سرمایه درباره شرایط بازار اظهار کرد: بازار در شرایطی نیست که بتوان آن را به راحتی پیش‌بینی کرد. جو حاکم بر بازار به دلیل نوسانات زیاد و سیر نزولی طولانی که بازار داشته است، نسبتا هیجانی است و باید با سیاست‌گذاری‌ها و تدابیر درست، جو حاکم بر بازار را یک جو متعادل‌تری کنند تا بازار بتواند کم کم به روند متعادل خود برگردد.

این کارشناس بازار سرمایه درباره روند صعودی شاخص بازار در هفته پایانی سال توضیح داد: با توجه به وجود دامنه نوسان، تنها صعود شاخص معیار مناسبی برای ارزیابی و تحلیل بازار نیست. در همین چند روز گذشته که با حمایت حقوقی‌ها نماد‌های بزرگ و شاخص‌ساز با یک سیر صعودی باعث رشد شاخص شدند، تعداد زیادی از نماد‌ها قفل در صف فروش بودند.

خوانپایه در ادامه گفت: با وجود رشد ۳۰ هزار واحدی شاخص در جریان معاملات امروز، گروه‌های غذایی و دارویی منفی بودند و همین موضوع نشان می‌دهد رشد شاخص، تنها معیار برای رشد بازار نیست.

خوانپایه با بیان اینکه باید یک تزریق پول با حجم نسبتا بالایی وارد بازار شود تا بازار بتواند یک تحرک مناسب و رو به جلو داشته باشد، تصریح کرد: جمعیت بزرگی در بازار وجود دارد و منتظر ایجاد تغییر در روند بازار هستند. سیاست‌گذاری‌های مختلف در بازار تاثیر مثبتی نداشته و باید با یک سری اقدام موثر بازار را به روند متعادل خود برگردانند.

او در ادامه دامنه نوسان نامتقارن را به یک دارو برای بازار تشبیه کرد و گفت: این دارو در ابتدا به نفع جریان فرسایشی بازار بود، اما بعد از یک مدت کوتاهی تاثیر خود را از دست داد و روند فرسایشی بازار را حتی بیش‌تر از قبل کرد. در ابتدا شاید بسیاری از کارشناسان موافق این دامنه نوسان نامتقارن بودند، اما بعد از مدتی نشان داد که تاثیری در بازار ندارد. با توجه به شرایط موجود، برداشتن دامنه نوسان یا افزایش دامنه آن می‌تواند به نفع بازار باشد و یک تحرکی به بازار ببخشد.

این کارشناس در پایان گفت: به دلیل تمام مسائلی که وجود دارد، تحلیل بازار سخت است و نمی‌توان گفت چه اتفاقی خواهد افتاد. در روز پایانی سال احتمالا تزریق نقدینگی کم است. اما باید توجه داشت که تعداد نماد‌های مثبت منفی چقدر هستند و حتی همین مساله با توجه به بازار روز‌های گذشته مشخص نیست.
 
 
 
منبع:تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->