حمله راکتی حزب‌الله برای نخستین بار به شهرک صهیونیست نشین تسوریال انفجارهای شدید در حیفا و عکا در سرزمین‌های اشغالی باقری حادثه تیراندازی در عمان را محکوم کرد نانسی پلوسی از هریس حمایت کرد مقامات امنیتی اسرائیل با خروج از غزه موافقت کردند باقری‌کنی: حمایت بی‌دریغ یمن از مردم مظلوم غزه مایه مباهات امت اسلامی است حزب‌الله لبنان محل استقرار نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد یورش نظامیان صهیونیست به «طولکرم» (یکم مرداد ۱۴۰۳) نیروی دریایی سپاه: شناور خارجی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کردیم (یکم مرداد ۱۴۰۳) نگرانی سخنگوی «گوترش» از حمله اسرائیل به یمن حمله اسرائیل به خان‌یونس ۷۰ شهید و بیش از ۲۰۰ مجروح برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) ایروانی: ایران کاملاً متعهد به کمک به راه‌حل سیاسی بحران سوریه است آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) انهدام جنگ‌افزارهای متجاوز صهیونیستی از سوی قسام پزشکیان: حساب مردمی که به هر دلیلی ناراضی هستند، از دشمنان و بددلان جداست حملات سنگین مقاومت لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی + فیلم (یکم مرداد ۱۴۰۳) حمله وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به ارتش اسرائیل فرماندار یک ایالت آمریکا: «ترامپ» یک جنایتکار، مرتکب تجاوز جنسی و دروغگوی مادرزاد است العربیه مدعی توقیف نفتکشی باپرچم «توگو» در ۶۱ مایلی بوشهر شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) اردوغان و بشار اسد دیدار می‌کنند؟
سرخط خبرها

جنجال واکسن «آسترازنکا» و حاشیه‌های سیاسی آن

  • کد خبر: ۶۱۷۶۵
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۷
جنجال واکسن «آسترازنکا» و حاشیه‌های سیاسی آن
روز دوشنبه آلمان، فرانسه و ایتالیا اعلام کردند که پس از گزارش‌های چندین کشور از عوارض جانبی خطرناک واکسن کرونای آسترازنکا، تزریق آن را متوقف کرده‌اند؛ این در‌حالی است که سازمان بهداشت جهانی می‌گوید هیچ یافته معتبری که این ادعا‌ها را اثبات کند، وجود ندارد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ روز دوشنبه آلمان، فرانسه و ایتالیا اعلام کردند که پس از گزارش‌های چندین کشور از عوارض جانبی خطرناک واکسن کرونای آسترازنکا، تزریق آن را متوقف کرده‌اند؛ این در‌حالی است که سازمان بهداشت جهانی می‌گوید هیچ یافته معتبری که این ادعا‌ها را اثبات کند، وجود ندارد.

روز سه‌شنبه، نیکولا ماگرینی، مدیر کل سازمان داروی ایتالیا، در مصاحبه‌ای با روزنامه ایتالیایی «لا ریپابلیکا» گفت که تصمیم برای توقف این واکسن، یک تصمیم سیاسی بوده است. وی توضیح می‌دهد: «ما به نقطه تعلیق واکسن رسیدیم؛ زیرا چندین کشور اروپایی، ازجمله آلمان و فرانسه، تشخیص داده بودند که تزریق این واکسن باید متوقف شود تا بتوانند بررسی‌های لازم را در‌این‌باره انجام دهند؛ بنابراین تصمیم ما یک تصمیم سیاسی است.»

پیش از این در هفته گذشته، دو کشور دانمارک و نروژ براساس گزارش‌هایی مبنی‌بر مشاهده خون‌ریزی، تشکیل لخته خون و کاهش پلاکت‌های خون در برخی افراد، تزریق این واکسنِ ساخت مشترک محققان دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا را متوقف کرده بودند. به‌دنبال این خبر، ایسلند، بلغارستان، ایرلند و هلند نیز روز یکشنبه تصمیم به تعلیق واکسن آسترازنکا گرفتند. اسپانیا نیز اعلام کرد که حداقل به مدت ۱۵ روز استفاده از این واکسن را متوقف خواهد کرد.

در این بین، روز دوشنبه سازمان بهداشت جهانی برای چندمین‌بار تصریح کرد که تاکنون هیچ گزارشی از مرگ‌ومیر ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا به دست نیامده است. همچنین تدروس آدهانوم، رئیس سازمان بهداشت جهانی، روز سه‌شنبه از برگزاری جلسه کمیته مشورتی برای بررسی این واکسن خبر داد. شرکت آسترازنکا پیش از این گفته بود که بیش‌از ۱۷‌میلیون نفر را که با این دارو واکسینه شده بودند، بررسی کرده است و تضمین می‌کند که هیچ ارتباطی میان تزریق این واکسن و افزایش خطر تشکیل لخته خون در افراد واکسینه وجود ندارد. تعلیق واکسن آسترازنکا که تصور می‌شد یکی از معتبرترین واکسن‌های جهان است، نگرانی‌ها درباره سرعت کند واکسیناسیون در جهان را افزایش داده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->