گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد
سرخط خبرها

فناوری، ما را از گوشه رینگ خارج کرد

  • کد خبر: ۶۱۹۰۹
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
فناوری، ما را از گوشه رینگ خارج کرد
حامد سرادار - دبیر سایت شهرآرانیوز
 سال ۹۹ را باید سال تاریک کرونا نامید که ماتم بر دل خیلی‌ها گذاشت. سالی پر از ترس و استرس همه گیری که همه را از یکدیگر فراری می‌داد. بیشتر مردم در ماه‌های ابتدایی سال مثل یک بوکسور در وسط رینگ زندگی اولین مشت را از حریف سنگین وزن خود یعنی کرونا خورده بودند. مشتی که به کمک دستکش بوکس کل فشار ضربه را روی صورت پخش کرده بود و اگر تجربه دریافت همچین ضربه‌هایی را در عالم واقع و در مسابقات داشته باشید، می‌دانید که حسابی شما را گیج می‌کند و در شوک می‌برد.
 
فصل اول سال ۹۹ مردم در شوک و لاک دفاعی در کنج رینگ بودند. بسیاری از کسب وکار‌ها در اقتصاد کرونازده و در لاک دفاعی نیرو‌های خود را تعدیل کردند و خیلی از کسب وکار‌های نوپا از پا افتادند، اما هرچه گذشت، بیشتر به خود آمدیم، گاردمان را بالا گرفتیم و به صدای مربی که از کنار رینگ می‌آمد تا تکنیک‌هایی را که آموخته بودیم، به کار ببندیم، گوش می‌دادیم.
تا پیش از کرونا دولت الکترونیک، دورکاری کارمندان و آموزش مجازی مقوله‌هایی لوکس، دکوری و بی استفاده در کشور ما به نظر می‌رسیدند، اما حالا به برگ‌های برنده تبدیل شده بودند که توانسته بودند تا حدودی ما را از زیر ضربات پی درپی کرونا خارج کنند. زیرساخت‌های ناقص نرم افزاری و اینترنتی کشور همه استفاده کنندگان از این ابزار‌ها را با چالش مواجه کرده بود، اما توفیق اجباری شد تا فناوری را کمی بیشتر از چک کردن روزانه اینستاگرام و تلگرام بیاموزیم. توفیقی که به ما فهماند باوجود شعار‌ها و نمایش ها، دولت الکترونیک ما با ضعف‌های ساختاری جدی روبه روست و جزیره‌ای عمل کردن وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها مانع از توسعه آن شده است.
 
توفیقی که به ما شرایط و ضوابط دورکاری به کمک ابزار‌های فناورانه را آموخت و آن تابوی دوری از دورکاری و استفاده از نرم افزار‌های جمعی ارتباط آنلاین را شکست. فناوری اگر به درستی استفاده شود، ابزاری خوبی است و به خیلی‌ها کمک کرد که از گوشه رینگ زندگی خارج شوند. هرچند کرونا به کمک بی تدبیری ها، بی نظارتی ها، تحریم‌های داخلی و خارجی و البته دلواپسان فضای مجازی به دنبال ناک اوت کردن ماست، امید به آینده و استفاده هوشمندانه از تکنیک‌های فناورانه می‌تواند به ما کمک کند تا زننده آخرین ضربه بر پیکر کرونا باشیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->