پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

شکل‌گیری خوشه‌های کرونای انگلیسی در تهران

  • کد خبر: ۶۱۹۵۱
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۸
شکل‌گیری خوشه‌های کرونای انگلیسی در تهران
زالی درباه وضعیت کرونای انگلیسی در تهران، ‌گفت: متاسفانه تقریبا در همه بخش‌های تهران بارقه‌های شکل‌گیری خوشه‌های ناشی از کرونای انگلیسی را می‌بینیم.
به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با تاکید بر لزوم اجتناب از سفر در ایام نوروز، گفت: تقریبا در همه بخش‌های تهران بارقه‌های شکل‌گیری خوشه‌های ناشی از کرونای انگلیسی را می‌بینیم. بیشتر آنچه تاکنون حاصل شده، تمرکز انتشاری واریانت جهش‌یافته در مناطق مرکزی، جنوبی و بخشی از مناطق شرقی تهران است.

دکتر علیرضا زالی گفت: در حال حاضر ۲۲۸۲ بیمار مبتلا به کرونا در بخش‌های بیمارستانی اختصاص داده شده به کرونا در تهران بستری هستند که از این تعداد حدود ۷۸۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند. همچنین تعداد بیماران جدید کرونای بستری شده در بخش‌های عادی و ویژه در ۲۴ ساعت اخیر در تهران بالغ بر ۳۸۰ بیمار است که از این تعداد ۱۲۲بیمار مستقیما در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ نفر از شهروندان تهرانی بر اثر کرونا فوت کردند و تعداد بیماران بدحالی که روی دستگاه هستند، در مجموع بخش‌های مراقبت ویژه ما ۱۶۸ بیمار است و ۳۹ بیمار جدید هم در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل بدحالی به اینتوبه نیاز پیدا کردند.

زالی درباه وضعیت کرونای انگلیسی در تهران، گفت: متاسفانه تقریبا در همه بخش‌های تهران بارقه‌های شکل‌گیری خوشه‌های ناشی از کرونای انگلیسی را می‌بینیم. بیشتر آنچه تاکنون حاصل شده، تمرکز انتشاری واریانت جهش‌یافته در مناطق مرکزی، جنوبی و بخشی از مناطق شرقی تهران است. در طول یک هفته گذشته بر اساس مراجعینی که از بیمارستان‌ها استخراج کردیم و محل سکونت افرادی که مشخص شد به ویروس جهش‌یافته مبتلا هستند، تمرکز ویروس در مناطق مرکزی، جنوبی و بخشی از شرق شهر تهران بوده است.

وی تاکید کرد: مهمترین مساله اجتناب از سفر است. به ویژه اینکه در حال حاضر در ۲۹ استان کشور شاهد ویروس جهش‌یافته هستیم و ممکن است با یک اختلاط سویه‌های مختلف ویروس در اقصی نقاط کشور مواجه شویم. از آنجایی که اکثر مبداء سفری در نوروز از استان تهران به سمت سایر مناطق کشور است، به اقصی نقاط کشور رفته و در معرض مواجه با ویروس‌های جدید هستند و وقتی به تهران برگردند، کلکسیونی از سوش‌های متفاوت ویروس در تهران را خواهیم داشت و طبیعتا می‌توانیم هفته‌های سختی را در هفته سوم و چهارم فروردین ماه داشته باشیم.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->