آیا بهبودیافتگان از کرونا می‌توانند روزه بگیرند؟+ویدئو سخنگوی ستاد کرونا: علائم سرماخوردگی را کرونا در نظر بگیرید! جدول پخش برنامه‌های مدرسه تلویزیونی از شبکه آموزش سه‌شنبه ۲۴ فروردین جزئیات ۴ واریزی دولت به حساب سرپرستان خانوار در رمضان ظرفیت تولید واکسن ایرانی کرونا در بهار به 3 میلیون دُز می‌رسد ۵ خدمت جدید برای بازنشستگان کشوری در دفاتر پیشخوان دولت پرداخت حقوق فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا+جدول زمانی پرداخت ماجرای دیده شدن کرم در ماسک‌‌ها و واکنش دکتر مردانی به آن + فیلم آمار کرونا در ایران ۲۳ فروردین | فوت ۲۷۴ بیمار کرونایی؛ ۲۹۵ شهر قرمز شدند فرماندار بینالود: محدودیتی برای تردد در طرقبه و شاندیز نداریم پروتکل‌های بهداشتی ماه رمضان در سال ۱۴۰۰ ابلاغ شد گلایه مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از صدور ناعادلانه احکام بازنشستگان (۲۳ فروردین) واکسن کرونا در بازار سیاه ۶۰ میلیون تومان | چرا ناصر خسرو؟ برو بیمارستان! یک فوق تخصص: الان سرماخوردگی نداریم؛ هر علامت بیماری را کرونا بدانیم اصلاح و افزایش حقوق بازنشستگان به اردیبهشت‌ماه موکول شد + جزئیات کرونای انگلیسی ۳روزه ریه فرد بیمار را درگیر می‌کند اگر ریزش مو دارید این موادغذایی را حتما بخورید تأثیر شگفت‌انگیز نوشیدن آب ولرم بصورت ناشتا بر روی بدن آخرین رنگ‌بندی کرونا در کشور تا ۲۳ فروردین | ۲۹۵ شهر در وضعیت قرمز + اسامی ماجرای فردی که برای کشتن حیوانات موذی با روش اشتباه، یک محله را به‌هم ریخت
خبر فوری

تاثیر کنجد در کاهش خطر ابتلا به پارکینسون

  • کد خبر: ۶۲۰۸۰
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۲
تاثیر کنجد در کاهش خطر ابتلا به پارکینسون
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد خوردن دانه‌های کنجد می‌تواند با جلوگیری از آسیب به سلول‌های عصبی، خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان دانشگاه "اوزاکا سیتی" ژاپن، ماده شیمیایی سی سامینول موجود در دانه‌های کنجد را بر روی سلول‌های پارکینسون آزمایش کرده و آن را به موش‌ها خوراندند تا تأثیرش را بر روی سطح دوپامین و سلول‌های عصبی مغز ببینند.

بیماری پارکینسون یک اختلال عصبی است که حرکت را مختل کرده و باعث سفتی بدن می‌شود؛ همچنین می‌تواند به از دست رفتن تعادل، لرزش در دست‌ها و اختلال گفتار منجر شود.

نویسندگان این مطالعه کشف کردند که ماده سی سامینول از بدن در برابر آسیب سلول‌های عصبی که باعث بیماری پارکینسون می‌شود، محافظت می‌کند و این می‌تواند درمانی برای پارکینسون باشد.

آن‌ها دریافتند موش‌هایی که به بیماری پارکینسون مبتلا شده اند و ماده شیمیایی سی سامینول را مصرف کرده اند، شاهد بهبود سطح دوپامین، تعادل و عملکرد حرکتی هستند.

محققان ژاپنی همچنین تاثیر آزمایش خود را در کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون امیدوار کننده دانستند و اکنون برای شروع آزمایشات بالینی به سرعت در حال حرکت هستند.
 
بیماری پارکینسون از هر ۵۰۰ نفر ۱ نفر را درگیر می‌کند، باعث سفتی عضله، حرکت آهسته، لرزش، خواب آشفته، خستگی مزمن و کیفیت پایین زندگی می‌شود.

همچنین پارکینسون یک بیماری عصبی پیشرونده است که به سلول‌های بخشی از مغز که حرکت را کنترل می‌کند، آسیب می‌رساند. در حال حاضر هیچ درمانی برای آن وجود ندارد و هیچ راهی برای جلوگیری از پیشرفت بیماری کشف نشده است، اما صد‌ها آزمایش علمی در حال انجام است تا راهی برای درمان و پیشگیری آن پیدا شود.

روغن دانه کنجد یک ماده محبوب برای آشپزی است و با استخراج روغن‌های چرب از دانه‌ها و دور انداختن پوسته آن، درست می‌شود.

این تیم ژاپنی دریافته است که این پوسته‌های زائد حاوی مقادیر زیادی از ماده شیمیایی سی سامینول است که می‌تواند باعث محافظت در برابر بیماری پارکینسون شود.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
پیشخوان شهرآرا
کیوسک
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}