فاصله طبقاتی ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳ کم شد پاسخ به ادعای طالبان علیه زعفران ایرانی| دبیر شورای زعفران: کیفیت زعفران افغانستان مشابه زعفران ایرانی است| خراسان رضوی و جنوبی ۹۰ درصد زعفران کشور را تولید می‌کنند پیش‌بینی بورس برای فردا شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد
سرخط خبرها

مدیرعامل توانیر: براساس مصوبه دولت از استخراج ساختارمند رمز ارز حمایت می‌شود

  • کد خبر: ۶۲۱۱۹
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰
مدیرعامل توانیر: براساس مصوبه دولت از استخراج ساختارمند رمز ارز حمایت می‌شود
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران گفت: صنعت برق از فعالیت قانونی استخراج کنندگان ارز دیجیتال پشتیبانی و حمایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز - محمدحسن متولی‌زاده روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با گفته است: «استخراج رمز ارز برپایه مصرف انرژی انجام می‌شود. براین اساس و با هدف ساماندهی و مدیریت این فعالیت، دولت مصوبه‌ای را ابلاغ کرده که براساس آن، فعالیت استخراج رمز ارز را ساختارمند کرده است.»

 

مدیرعامل توانیر در ادامه گفته است: «صنعت برق نیز طبق مصوبه دولت از فعالیت قانونی استخراج کنندگان ارز مجازی پشتیبانی و حمایت می‌کند. تعداد زیادی از استخراج‌کنندگان ارز مجازی قانونی مراجعه کرده و ما نیز با تأمین برق و سایر تسهیلات به آنان کمک داده‌ایم. تعدادی نیز حاضر به همکاری نشده‌اند که با آنان برخوردهای قانونی صورت گرفته و خواهد گرفت، البته توصیه ما این است که نسبت به اخذ مجوزهای قانونی اقدام کنند تا هم خود آسیب نبیند و هم خسارتی متوجه صنعت برق نسازند.»

تلاش برای نوسازی شبکه‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران به پیشنهادهای خوبی که در بودجه برای صنعت برق اندیشیده شده اشاره کرده است: «بودجه امسال ظرفیت‌های خوبی برای صنعت برق به همراه دارد. علاوه بر آن بودجه امکان قرار گرفتن منابع این صنعت در اختیار خود صنعت را فراهم آورده است. تلاش می‌شود با کمک ظرفیت‌های اندیشیده‌شده در بودجه فعالیت برای بازسازی و نوسازی شبکه های فرسوده برق به خصوص در نقاط کم برخوردار سرعت گیرد.»

 

مدیرعامل توانیر از انجام تمهیدات لازم برای تامین سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها خبر داده است: نهرساله سوخت مایع برای نیروگاه ها تامین شده و پیش‌بینی‌های لازم نیز صورت می‌گیرد.»

 

به فرایند استخراج ارزهای دیجیتال، صنعت «ماینینگ» و به مراکز تولید این ارزها، مزرعه یا «فارم» گفته می‌شود. در صنعت ماینینگ، نفت و گاز به انرژی برق و در نهایت به محصول ارز دیجیتال تبدیل می‌شود که به عنوان یک پول مجازی می‌توان برای مبادلات مالی از آن استفاده کرد.

 

موضوع ماینینگ (استخراج ارزهای مجازی) که موضوعی ناشناخته در کشور به شمار می‌رود، در روزهای اخیربه دلیل نگرانی از افزایش مصرف برق و احتمال کمبود این حامل انرژی مورد توجه قرار گرفته است.

 

مصرف بالای برق توسط دستگاه‌های استخراج ارزهای دیجیتال و مجازی، همواره تهدیدی برای صنعت برق به شمار می‌رود.  البته گفته می شود این تهدید بیشتر از سمت استخراج کنندگان غیرمجاز ارزهای مجازی است تا کسانی که به صورت مجاز اقدام به این کار می کنند.

 

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->