پردرآمدترین شغل‌های آزاد ایران کدامند؟ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ خانوار‌ها برای مصرف اعتبار مرحله چهارم کالابرگ تا چه زمانی مهلت دارند؟ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی: استان باید در حوزه نشان‌دار کردن مالیات‌ها پیشگام و پیشرو باشد رئیس اتاق اصناف مشهد: در چند سال اخیر به شهرک‌های صنفی توجه نشده است آغاز واردات روغن خام با ارز ترجیحی از ۲۲ شهریور تکمیل ۱۳۲۳ پروژه کشوری در طرح نشان‌دارکردن مالیات در سال ۱۴۰۳ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت خانواده پژو افزایش ۱۹ درصدی پرداخت مالیات توسط مردم در خراسان رضوی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هایما ۸S کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی فردا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)؛ چهارمین مرحله پیش فروش سکه رونمایی از پویش مالیاتی «من انتخاب می‌کنم» | تکمیل ۴۱ پروژه استان خراسان رضوی با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان + فیلم قیمت حبوبات از ابتدای مهر ماه کاهش خواهد یافت خسارت ۱۰ همتی قطع برق در ۵ ماه گذشته از سال‌ ۱۴۰۴ برای کشاورزان خراسان رضوی سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما تهران به مشهد در آستانه ولادت پیامبر اکرم (ص) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان اندک در کانال ۱۰۲ هزار تومان مدیر پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد سرخس: در ذخیره‌سازی گاز جلوتر از برنامه هستیم بی‌ثباتی، این بار در بازار گوشت قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد کانال عوض کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی ظرفیت های همکاری اقتصادی خراسان رضوی با چین | فرصت چینی برای اقتصاد خراسان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک دهک‌های اول تا سوم چهارشنبه ۱۹ شهریور | دهک‌های ۴ تا ۷ چه زمانی واریز می‌شود؟ مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | ۵ همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد
سرخط خبرها

روش عرضه اولیه‌های بورس در سال ۱۴۰۰ تغییر می‌کند + جزئیات

  • کد خبر: ۶۲۱۸۴
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰
روش عرضه اولیه‌های بورس در سال ۱۴۰۰ تغییر می‌کند + جزئیات
مدیر عامل فرابورس گفت: روش بوک بیلدینگ و حراج باز به سازمان بورس جهت عرضه‌های اولیه پیشنهاد شده که در حال بررسی است.
به گزارش شهرآرانیوز، هامونی مدیر عامل فرابورس در رابطه با روند عرضه‌های اولیه در ۱۴۰۰، اظهار کرد: اگر نحوه عرضه اولیه اصلاح شود به طور قطع ما در سال ۱۴۰۰ با عرضه اولیه‌های بیشتری مواجه خواهیم شد، این امر اگر به درستی صورت گیرد هم به تامین مالی شرکت‌ها کمک می‌کند و از جانب دیگر فرصت‌های سرمایه گذاری را ارتقا می‌دهد.

مدیر عامل فرابورس گفت: در سال ۹۹ از هر طیف شرکتی برای پذیرش در فرابورس به ما مراجعه کردند به طوری که در این رابطه می‌توان به پترو شیمی‌ها، صنایع دستی، استارت آپ‌ها و سایر موارد اشاره کرد.

او تصریح کرد: در حال حاضر سه روش عرضه اولیه داریم، که نخست میتوان به بوک بیلدینگ، دوم حراج و سوم گشایش نماد اشاره کرد که هرکدام از آن‌ها معایب و مزایای خودشان را دارند.

مدیر عامل فرابورس گفت: از بوک بیلدینگ برای شرکت‌های بزرگ استفاده می‌کنند ناگفته نماند که به دلایلی نمی‌توان از این مسئله برای سهام‌های کوچک استفاده کرد.

او بیان کرد: بحث بوک بیلدینگ سبب می‌شود مسئله کف و سقف قبل از عرضه اولیه یک اثر کهربایی در بازار فرابورس ایجاد کند، همچنین قیمت سهام باید توسط هلدینگ‌ها، خبره‌های مالی و سایر کشف شود که پس از آن عرضه صورت گیرد.

هامونی گفت: اگر بشود ما در بحث بوک بیلدینگ و حراج یک سری تغییر ات ایجاد کنیم به نفع بازار و عرضه‌های اولیه خواهد بود، عرضه‌های اولیه می‌توانند، همانند کشور‌های دیگر طی دو مرحله صورت گیرند.

او بیان کرد: برای عرضه‌های کوچک نیز می‌توان از از روش‌های حراج استفاده کرد حتی پیشنهاد ما این بود این شرکت‌ها را صرفا به صندوق‌های سرمایه گذاری مشترک بدهیم که آن‌ها کشف قیمت را انجام دهند، به سبب آنکه این امر می‌تواند مردم را به منظور سرمایه گذاری تشویق کند.

هامونی گفت: موارد مطرح شده در رابطه با نحوه عرضه‌های شرکت‌های کوچک در انتهای سال ۹۹ به سازمان ارسال شده، که اکنون در حال تدوین است.

او گفت: اگر عرضه شرکت‌های کوچک به صندوق‌های مذکور سپرده شود ما در روز حتی می‌توانیم با چند عرضه اولیه مواجه باشیم.

 هامونی در رابطه با دلیل لغو شدن عرضه‌های اولیه بعد از انتشار آگهی عرضه، مخصوصا در هفته‌های اخیر سال گذشته، گفت: به موجب ماده ۴۴ قانون بازار سرمایه سازمان بورس هر زمان که بخواهد می‌تواند مانع آن عرضه شود، به طور مثال ممکن است شرکتی که می‌خواهد عرضه اولیه کند اطلاعاتش کامل نباشد یا حتی گا‌ها به سبب شرایط بازار این امر لغو می‌شود.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->