پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

اعتراض آلمان‌ها به کشته شدن ۶۵۰۰ کارگر در قطر برای جام جهانی

  • کد خبر: ۶۲۳۱۶
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۷
اعتراض آلمان‌ها به کشته شدن ۶۵۰۰ کارگر در قطر برای جام جهانی
پیش از بازی آلمان و نروژ در رقابت انتخابی جام جهانی دو تیم با پیراهن‌هایی وارد زمین شدند که روی آن به حقوق بشر تاکید شده بود. این اقدام به دنبال انتشار گزارشی از سوی گاردین انجام شد.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، دیدار آلمان و ایسلند بامداد امروز در رقابت‌های راه یابی به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، با حاشیه‌های فراوانی همراه بود. آلمان با اینکه توانست در این مسابقه از سد ایسلند با ۳ گل عبور کند، ولی به خاطر کاری دیگر به سوژه اصلی رسانه‌های اروپایی بدل شد.

پیش از آغاز بازی تیم ملی آلمان به مانند تیم ملی نروژ با لباس‌هایی خاص وارد میدان شد تا اعتراضات خود را نسبت به اتفاقات کشور قطر برای آماده سازی جام جهانی نشان دهد. آلمانی‌ها با پیراهنی که روی آن عبارت «حقوق بشر» نوشته شده بود، وارد ورزشگاه شدند و اعتراض خود را کاملا به جهانیان نشان دادند.

این اعتراض یک موضع گیری نسبت به اتفاقات میزبانی قطری‌ها در جام جهانی ۲۰۲۲ بود که باعث شد هزاران کارگر مهاجر، هنگام ساخت ورزشگاه‌های بزرگ قطر جان خود را از دست بدهند. گاردین در گزارش ماه گذشته خود ادعا کرد که ۶۵۰۰ تن از مهاجران کشور‌های حوزه خلیج فارس از زمانی که قطر برنده میزبانی شد، جان خود را از دست داده‌اند.

سازمان عفو بین الملل این هفته در مباحثه با فیفا این تصمیم را گرفت تا با فشار آوردن روی کشور قطر باعث شود تا اتفاقات حقوق بشری در این مسئله پاک شود. آن‌ها طی نامه‌ای عنوان کردند که فیفا وظیفه دارد تا خطرات حقوق بشری این رویداد را کاهش دهد و با نفوذ خود باعث شود تا حقوق کار کارگران مهاجر در کشور قطر اصلاح شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->