شهادت نزدیک به ۱۳۰۰ نفر در کمتر از ۲۰ روز در غزه رئیس جمهور، شهرام دبیری، مسافر قطب جنوب را از دولت اخراج کرد عربستان حملات رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد ۲ حمله هواپیماهای متجاوز آمریکایی به استان صعده یمن دستگاه امنیتی آمریکا در تلاطم | برکناری ژنرال تیموتی هاگ بدون توضیح! انصارالله هشدار داد: آتش‌بس در غزه، شرط صلح منطقه‌ای حمله موشکی روسیه به اوکراین؛ ۱۲ کشته و بیش از ۵۰ زخمی در یک روز + جزئیات انفجارها سخنگوی القسام هشدار داد: نیمی از اسرای زنده صهیونیست در خط مقدم حمله ارتش اشغالگر | مسئولیت جان آن‌ها با نتانیاهو است مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه داد: سازش‌کاران با صهیونیست‌ها به سرنوشت بدی دچار می‌شوند آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت غیرقابل‌پیش‌بینی‌بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری‌زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدیدشدن بیش از ۷ هزار نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از سازوکارهای حقوق‌بشری علیه ایران ۸۳۸ مسافر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باختند حسن فرحات یکی از رهبران حماس، به شهادت رسید (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ادعای جدید ترامپ درباره احتمال مذاکره مستقیم با ایران واکنش عجیب ترامپ به ریزش بازار سهام آمریکا وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است حمله موشکی جنبش انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان در گفتگو با بن‌سلمان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم
سرخط خبرها

برای ۱۰ نفر در پرونده هواپیمای اوکراینی کیفرخواست صادر شده است

  • کد خبر: ۶۳۱۷۷
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
برای ۱۰ نفر در پرونده هواپیمای اوکراینی کیفرخواست صادر شده است
دادستان سابق نظامی استان تهران گفت: برای ۱۰ نفر از مسئولانی که در حادثه سقوط هواپیمای اوکراین دخیل بودند کیفرخواست صادر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامعباس ترکی در آیین معارفه دادستان جدید نظامی‌ استان تهران گفت: برای من افتخار بود که حدود ۲۵ سال در خدمت دوستان بودم و تمامی همکاران من در تمام این سال‌ها تلاش های بسیاری انجام دادند. ارائه گزارش عملکرد هم در سازمان قضایی نیروهای مسلح به واسطه محرمانگی ملاحظاتی دارد و به طور قطع اقداماتی که توسط بنده انجام شد توسط آقای سراج به بهترین نحو ممکن انجام می‌شود. ما برای موفقیت آقای سراج و تمام مجموعه نیروهای مسلح تلاش می‌کنیم تا فعالیت ها به خوبی انجام شود.

 

دادستان سابق نظامی استان تهران خاطرنشان کرد: اعتماد مسئولان به بنده مهمترین سرمایه‌ام بود و از همین جهت از اعتماد مسئولان نیروهای مسلح تشکر میکنم همچینن از رئیس دستگاه قضا، دادستان کل کشور و تمامی معاونینی که از بنده و مجموعه سازمان قضایی نیروهای مسلح داشتند تشکر میکنم.

 

وی با اشاره به نیروهای مسلح گفت: فلسفه تشکیل سازمان قضایی نیروهای مسلح حفظ و صیانت از نیروهای مسلح است من تاکید می‌کنم که نیروهای مسلح ما سالم‌ترین و پاک‌ترین هستند و جرایم آنها بسیار اندک است و عمده تخلفات آنها تخطی از فعالیت نظامی و جرایم غیر عمدی است.

 

ترکی درباره سلامت نیروهای مسلح گفت: سازوکارهای دقیق هم در جذب نیروهای مومن و هم بازرسی، حفاظت، عقیدتی سیاسی و اشراف کاملی که سازمان نیروهای مسلح دارد به همراه رسیدگی‌های قضایی این سلامت را تضمین کردند.

 

دادستان سابق نظامی استان تهران اظهار کرد: قانونگرایی و حرکت در چارچوب عدله مهمترین اقدام ما بود همچنین رعایت اصول حرفه ای به ویژه حفظ اسرار نیروهای مسلح در کنار حمایت قانونی از اقتدار نیروهای مسلح برای مقابله با ارازل و اوباش در سرلوحه برنامه‌های ما بوده است هم‌چنین اهتمام به کشف جرایم بصورت فعال، همکاری میان بخش‌های نیروهای مسلح و امنیتی جزو برنامه‌های ما بوده است هرکجا جرایم عمدی بوده است ما سختگیرانه وارد عمل شدیم.

 

ترکی درباره برنامه های تحولی گفت: بکارگیری نیروهای جوان و انقلابی در دادسرای نظامی از جمله مهمترین برنامه‌های ما بود همچنین آموزش تخصصی قضات، افزایش نظارت بر ضابطان، ورود زود هنگام در حوزه حقوق عامه از جمله اقداماتی بودند که در دادسرای نظامی دنبال شد.

 

دادستان سابق نظامی استان تهران ادامه داد: هرکجا اتفاقی در تهران رخ داد دادستان‌های ما در کنار نیروهای پلیس حاضر شدند پایش پرونده‌های مهم و ملی برنامه‌ای بود که ما آن‌ را دنبال کردیم.

 

وی در پایان در ارتباط با سقوط هواپیمای اوکراینی گفت: برای ۱۰ نفر از مسئولانی که در زمینه حادثه سقوط هواپیمای اوکراین دخیل بودند کیفرخواست صادر شد که در دادگاه نتیجه گیری‌های لازم گرفته می‌شود.

 

منبع: عصر ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->