اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت
سرخط خبرها

پلیس بریتانیا خواهان دسترسی به مکالمات است

  • کد خبر: ۶۳۱۸۲
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۸
پلیس بریتانیا خواهان دسترسی به مکالمات است
نیرو‌های امنیتی بریتانیا در حال کار روی لایحه‌ای هستند که فیسبوک را به ایجاد دسترسی به آن‌ها برای خوانش و بررسی پیام‌های مبادله شده از سوی اعضای این شبکه در انگلستان مجبور می‌کند.
نجفی | شهرآرانیوز - شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها برای تضمین امنیت گفتگو‌های کاربران و هم چنین بالا بردن ضریب نفوذناپذیری پلتفرم خود از راهکار‌های متنوعی استفاده می‌کنند. رمزنگاری دوسویه مکالمات بین کاربران از جمله این اقدامات است که ضمن تلاش برای حفظ امنیت طرف‌های گفتگو از نفوذ هکر‌ها به عنوان سوم شخص به رایانه‌ها و تلفن‌های همراه کاربران جلوگیری می‌کند. این مسئله به عنوان شاخصی مهم برای دفاع از حریم خصوصی کاربران اکنون به چالش بزرگی برای مدیران شبکه‌های اجتماعی از جمله فیسبوک شده است. شبکه‌ای که اینستاگرام و پیام رسان واتس اپ را نیز در زیرمجموعه خود دارد اکنون بزرگ‌ترین پلتفرم اجتماعی فضای مجازی شناخته می‌شود.
 
نیرو‌های امنیتی بریتانیا در حال کار روی لایحه‌ای هستند که فیسبوک را به ایجاد دسترسی به آن‌ها برای خوانش و بررسی پیام‌های مبادله شده از سوی اعضای این شبکه در انگلستان مجبور می‌کند. وزارت کشور و نهاد‌های امنیتی بریتانیا بر این باورند که پلتفرم فیسبوک ممکن است توسط طیف وسیعی از تبهکاران از کودک آزاران تا تروریست‌ها مورد استفاده قرار بگیرد و آن‌ها با اطمینان از عدم دسترسی نیرو‌های امنیتی به محتوای مکالمات از این پلتفرم استفاده کنند. اگرچه تصویب این لایحه زمان بر خواهد بود و مشخص نیست پیام رسان‌ها نیز مشمول آن باشد، در صورت تصویب، شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌هایی که از ایجاد دسترسی به نیرو‌های امنیتی سرباز بزنند ممکن است تا معادل ۱۰ درصد از درآمد جهانی خود محکوم به پرداخت جریمه شوند. فعالان حقوق بشر و ناظران فضای مجازی معتقدند با تصویب این قانون، همه پیام‌های خصوصی افراد مشمول نظارت می‌شود و مشخص نیست چه سرانجامی در انتظار جریان آزاد اطلاعات در فضای مجازی در آینده باشد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->