گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

پلیس بریتانیا خواهان دسترسی به مکالمات است

  • کد خبر: ۶۳۱۸۲
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۸
پلیس بریتانیا خواهان دسترسی به مکالمات است
نیرو‌های امنیتی بریتانیا در حال کار روی لایحه‌ای هستند که فیسبوک را به ایجاد دسترسی به آن‌ها برای خوانش و بررسی پیام‌های مبادله شده از سوی اعضای این شبکه در انگلستان مجبور می‌کند.
نجفی | شهرآرانیوز - شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها برای تضمین امنیت گفتگو‌های کاربران و هم چنین بالا بردن ضریب نفوذناپذیری پلتفرم خود از راهکار‌های متنوعی استفاده می‌کنند. رمزنگاری دوسویه مکالمات بین کاربران از جمله این اقدامات است که ضمن تلاش برای حفظ امنیت طرف‌های گفتگو از نفوذ هکر‌ها به عنوان سوم شخص به رایانه‌ها و تلفن‌های همراه کاربران جلوگیری می‌کند. این مسئله به عنوان شاخصی مهم برای دفاع از حریم خصوصی کاربران اکنون به چالش بزرگی برای مدیران شبکه‌های اجتماعی از جمله فیسبوک شده است. شبکه‌ای که اینستاگرام و پیام رسان واتس اپ را نیز در زیرمجموعه خود دارد اکنون بزرگ‌ترین پلتفرم اجتماعی فضای مجازی شناخته می‌شود.
 
نیرو‌های امنیتی بریتانیا در حال کار روی لایحه‌ای هستند که فیسبوک را به ایجاد دسترسی به آن‌ها برای خوانش و بررسی پیام‌های مبادله شده از سوی اعضای این شبکه در انگلستان مجبور می‌کند. وزارت کشور و نهاد‌های امنیتی بریتانیا بر این باورند که پلتفرم فیسبوک ممکن است توسط طیف وسیعی از تبهکاران از کودک آزاران تا تروریست‌ها مورد استفاده قرار بگیرد و آن‌ها با اطمینان از عدم دسترسی نیرو‌های امنیتی به محتوای مکالمات از این پلتفرم استفاده کنند. اگرچه تصویب این لایحه زمان بر خواهد بود و مشخص نیست پیام رسان‌ها نیز مشمول آن باشد، در صورت تصویب، شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌هایی که از ایجاد دسترسی به نیرو‌های امنیتی سرباز بزنند ممکن است تا معادل ۱۰ درصد از درآمد جهانی خود محکوم به پرداخت جریمه شوند. فعالان حقوق بشر و ناظران فضای مجازی معتقدند با تصویب این قانون، همه پیام‌های خصوصی افراد مشمول نظارت می‌شود و مشخص نیست چه سرانجامی در انتظار جریان آزاد اطلاعات در فضای مجازی در آینده باشد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->