چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

پلیس بریتانیا خواهان دسترسی به مکالمات است

  • کد خبر: ۶۳۱۸۲
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۸
پلیس بریتانیا خواهان دسترسی به مکالمات است
نیرو‌های امنیتی بریتانیا در حال کار روی لایحه‌ای هستند که فیسبوک را به ایجاد دسترسی به آن‌ها برای خوانش و بررسی پیام‌های مبادله شده از سوی اعضای این شبکه در انگلستان مجبور می‌کند.
نجفی | شهرآرانیوز - شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها برای تضمین امنیت گفتگو‌های کاربران و هم چنین بالا بردن ضریب نفوذناپذیری پلتفرم خود از راهکار‌های متنوعی استفاده می‌کنند. رمزنگاری دوسویه مکالمات بین کاربران از جمله این اقدامات است که ضمن تلاش برای حفظ امنیت طرف‌های گفتگو از نفوذ هکر‌ها به عنوان سوم شخص به رایانه‌ها و تلفن‌های همراه کاربران جلوگیری می‌کند. این مسئله به عنوان شاخصی مهم برای دفاع از حریم خصوصی کاربران اکنون به چالش بزرگی برای مدیران شبکه‌های اجتماعی از جمله فیسبوک شده است. شبکه‌ای که اینستاگرام و پیام رسان واتس اپ را نیز در زیرمجموعه خود دارد اکنون بزرگ‌ترین پلتفرم اجتماعی فضای مجازی شناخته می‌شود.
 
نیرو‌های امنیتی بریتانیا در حال کار روی لایحه‌ای هستند که فیسبوک را به ایجاد دسترسی به آن‌ها برای خوانش و بررسی پیام‌های مبادله شده از سوی اعضای این شبکه در انگلستان مجبور می‌کند. وزارت کشور و نهاد‌های امنیتی بریتانیا بر این باورند که پلتفرم فیسبوک ممکن است توسط طیف وسیعی از تبهکاران از کودک آزاران تا تروریست‌ها مورد استفاده قرار بگیرد و آن‌ها با اطمینان از عدم دسترسی نیرو‌های امنیتی به محتوای مکالمات از این پلتفرم استفاده کنند. اگرچه تصویب این لایحه زمان بر خواهد بود و مشخص نیست پیام رسان‌ها نیز مشمول آن باشد، در صورت تصویب، شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌هایی که از ایجاد دسترسی به نیرو‌های امنیتی سرباز بزنند ممکن است تا معادل ۱۰ درصد از درآمد جهانی خود محکوم به پرداخت جریمه شوند. فعالان حقوق بشر و ناظران فضای مجازی معتقدند با تصویب این قانون، همه پیام‌های خصوصی افراد مشمول نظارت می‌شود و مشخص نیست چه سرانجامی در انتظار جریان آزاد اطلاعات در فضای مجازی در آینده باشد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->