شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند
سرخط خبرها

روحانی در گفتگو با امیر قطر: نظامی گری درمنطقه نمی‌تواند مشکلات را حل کند

  • کد خبر: ۶۳۹۹۴
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۷
روحانی در گفتگو با امیر قطر: نظامی گری درمنطقه نمی‌تواند مشکلات را حل کند
رئیس جمهور با استقبال از مواضع دولت قطر درخصوص موضوعات منطقه ای، برلزوم حل و فصل مسائل و بحران‌های منطقه‌ای از جمله بحران یمن از طریق گفتگو و مذاکره تاکید کرد و با خطرناک خواندن حضور رژیم صهیونیستی در منطقه، گفت: تنها روش موفق برای تامین امنیت، صلح و وثبات در منطقه را حل و فصل مسائل از طریق مسالمت آمیز و مسئولیت پذیری و درنظر گرفتن منافع جمعی می‌دانیم و معتقدیم نظامی گری نمی‌تواند مشکلات منطقه را حل کند.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر سه شنبه در تماس تلفنی "شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی" امیر قطر ضمن تبریک حلول ماه رمضان به دولت و مردم کشور، بر توسعه و تعمیق روابط تهران – دوحه در همه زمینه بویژه تجاری و اقتصادی تاکید کرد.

روحانی در این تماس تلفنی همچنین با اشاره به مذاکرات اخیر در وین درخصوص موضوع هسته‌ای و تمایل آمریکا برای بازگشت به برجام، تاکید کرد: تنها راه، بازگشت آمریکا به برجام و لغو همه تحریم‌ها و عمل به کلیه تعهدات براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل است و بی تردید، پس از این اقدام از سوی آمریکا، ایران نیز به همه تعهدات برجامی خود بازخواهد گشت.

روحانی با بیان اینکه امیدوارم آمریکایی‌ها در مدت این چند سال فهمیده باشند که راه تحریم و فشار راه درستی نیست، گفت: آمریکایی‌ها باید به قطعنامه شورای امنیت و توافقات هسته‌ای بین ۷ کشور برگردند و این تنها راه حل است.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به همکاری‌های خوب دو کشور در زمینه‌های مختلف سیاسی واقتصادی، بر ضرورت توسعه و تعمیق روابط تاکید و بر استفاده از همه ظرفیت‌ها برای پیشبرد در امور اقتصادی و تجاری تاکید کرد.

امیر قطر نیز در این گفتگو ضمن تبریک متقابل حلول ماه مبارک رمضان، بر توسعه و تعمیق روابط دو کشور بویژه همکاری‌ها در حوزه حمل و نقل تاکید کرد و گفت: دو کشور باید از همه ظرفیت‌ها برای توسعه مناسبات استفاده کنند.

شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی با استقبال از آغاز مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در وین، تاکید کرد: دوحه از مسیر گفتگو و مذاکره برای حل و فصل مشکلات استقبال می‌کند و امیدوار است همه طرف‌های برجام با بازگشت به تعهدات خود موجبات احیای این توافق بین المللی چند جانبه را فراهم کنند.

امیر قطر در این مکالمه بار دیگر دعوت از رئیس جمهوری اسلامی ایران برای سفر به قطر را مطرح و ابراز امیدواری کرد در این سفر مقامات دوکشور به صورت حضوری و از نزدیک درخصوص مسائل مورد علاقه دو جانبه و منطقه‌ای گفتگو و تبادل نظر کنند.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->