گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

روسیه ۱۰ دیپلمات آمریکایی را از خاک خود اخراج کرد

  • کد خبر: ۶۴۲۶۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۸
روسیه ۱۰ دیپلمات آمریکایی را از خاک خود اخراج کرد
وزیر امور خارجه روسیه عصر جمعه اعلام کرد که این کشور در واکنش به تحریم های جدید آمریکا تصمیم به اخراج ۱۰ دیپلمات آمریکایی و قرار دادن ۸ مقام دیگر در لیست سیاه گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، لاورف در جمع خبرنگاران به نقل از یوری اوشاکوف، دستیار رئیس جمهور روسیه، همچنین توصیه کرد که جان سالیوان سفیر ایالات متحده در مسکو برای رایزنی به واشنگتن برود. وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرد «آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه، که در اواسط ماه مارس به میهن بازگشت، هنوز در فدراسیون روسیه است.

 

همچنین طرف روسی مأموریت های دیپلماتیک آمریکایی در روسیه را از استخدام روس ها و اتباع کشورهای ثالث منع می کند و همچنین سفرهای کوتاه مدت دیپلمات ها را محدود می کند.



بر همین اساس ورود هشت دیپلمات آمریکایی مشخص شده به روسیه هم ممنوع شد.  پیش از این، ایالات متحده تصمیم به اخراج ۱۰ کارمند سفارت روسیه در واشنگتن گرفته بود که به گفته ایالات متحده، در میان آنها "نمایندگان سرویس های اطلاعاتی روسیه" وجود دارد.

 

کاخ سفید روز پنجشنبه با متهم کردن روسیه ربه سوء استفاده سایبری و دخالت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰  ۳۲ نهاد روسی را مورد تحریم قرار داد که شامل اخراج دیپلمات‌ها هم می‌شود. این تحریم‌ها همچنین از ماه ژوئن خرید اوراق بهادار به روبل را ممنوع می‌کند.

 

این دومین دور تحریم‌های عمده علیه روسیه پس از تحریم‌های ماه گذشته در واکنش به مسمومیت الکسی ناوالنی، منتقد دولت روسیه است که شامل تحریم هفت مقام میان رتبه و ارشد روسی و بیش از دوازده نهاد آن کشور بود. روسیه می‌گوید که نقشی در مسمومیت او نداشته است.

 

جو بایدن روز سه‌شنبه در تماس با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، گفت که ایالات متحده "در دفاع از منافع ملی خود" محکم عمل خواهد کرد.

 

او در همانحال درخواست ملاقات با آقای پوتین "در کشور ثالث" را هم مطرح کرد تا امکان بررسی زمینه‌های مشترک همکاری را فراهم کند.

 

دیمیتری پسکوف، سخنگوی دفتر رئیس جمهوری روسیه گفته است که تحریم‌های غیرقانونی جدید به قبول درخواست برگزاری اجلاس کمکی نمی‌کند. وی تصریح کرد که تحریم‌ها "به هیچ وجه" چشم انداز نشست درخواستی آمریکا را بهبود نمی‌دهد.

 

 مقامات روسی به سفیر آمریکا در مسکو گفته بودند که دولت واشنگتن در صورت تمایل به بهبود روابط باید از تحریم‌های جدید خودداری کند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->