اعترافات دردناک جوان ۲۷ ساله مشهدی: همسرم به خاطر اعتیادم می‌خواهد طلاق بگیرد! اعترافات هولناک قاتل ۳۰ ساله در مقابل پلیس آگاهی مشهد: پدرم را هنگام جست‌وجوی گنج در مرز ترکمنستان کشتم | جسد مقتول توسط حیوانات خورده شد ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف جاده‌ای خراسان جنوبی (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) سقوط مرگبار از ارتفاعات کلات خراسان رضوی جان مرد میانسال را گرفت (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) جزئیاتی تازه از عملیات اطفای حریق کارگاه مبل در مشهد و شهادت یکی از آتش‌نشان‌ها (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم و عکس اولین تصویر از آتش‌نشان رضا فخریان، شهیدِ عملیات اطفای حریق کارگاه مبل بزرگراه بابانظر مشهد + عکس شهادت آتش‌نشان‌‌ مشهدی در عملیات اطفای حریق کارگاه مبل‌سازی بزرگراه بابانظر مشهد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم حریق گسترده کارگاه مبل‌سازی در بزرگراه بابانظر مشهد | ۵۰ آتش‌نشان در حال عملیات هستند + فیلم دمای هوای خراسان رضوی ۸ درجه کاهش می‌یابد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) سه گروگانگیر در مشهد به دام افتادند (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه چه تأثیری بر بازار دارو دارد؟ | ذخایر استراتژیک دارو برای روز‌های سخت تحریمی قتل جوان ۲۲ ساله‌ در نزاع دسته جمعی در فریمان زلزله، بیرم از توابع شهرستان لارستان فارس را لرزاند (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) جاده کندوان یک‌طرفه شد | ترافیک سنگین در خروجی جاده‌های شمال (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) جذب ۲ هزار سرایدار برای مدارس جدید خراسان رضوی | افزایش ۳۰ درصد حقوق و مزایا برای «بابا‌های مدرسه» صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی رگبار باران در نیمه شمالی استان (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) راهنمای هوشمند سفر به استانبول؛ اپلیکیشن‌های ضروری برای یک تجربه بی‌نقص اهدای ۱۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت در سراسر کشور توزیع ۵۷ هزار بسته تحصیلی در مشهد و خراسان رضوی به همت کمیته امداد و خیرین مؤثرترین روش‌ها برای مقابله با خواب‌آلودگی پاییزی ذخیره ۲۵۰ هزار نمونه خون بندناف در ایران متناسب‌سازی حقوق در پایه مستمری بازنشستگان نفت اعمال شد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پرداخت علائم بالا بودن سطح کورتیزول در بدن چیست؟ هشدار به ۴۰ ساله‌ها، مراقب تحلیل عضلات خود باشید ضرورت درمان تنبلی چشم پیش از ۱۰ سالگی دلیل ضعیف شدن ماهیچه‌های قلب چیست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک باشند پرداخت ۱۵ هزار فقره تسهیلات ارزان قیمت به بازنشستگان فرهنگی (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نوار شمالی
سرخط خبرها

محدودیت‌های کرونایی تا پایان هفته جاری تمدید شد

  • کد خبر: ۶۴۳۵۹
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۴
محدودیت‌های کرونایی تا پایان هفته جاری تمدید شد
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا آخرین وضعیت بیماری کرونا در کشور و اقدامات انجام شده جهت تامین و تولید واکسن را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا رئیسی در حاشیه شصت و پنجمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: امروز بحث‌های مختلفی در جلسه مطرح شد، اما محور این بحث‌ها بررسی وضعیت ایران و دنیا بود و بویژه مباحث مهمی پیرامون واکسن شکل گرفت و مروری بر میزان واکسیناسیون و تولید و وارادت آن داشتیم.

 

آخرین وضعیت تولید واکسن‌های ایرانی کرونا

وی افزود: خوشبختانه تولید داخلی به مراحل خوبی می‌رسد. واکسن شفافارمد یا همان واکسن کووایران برکت در آستانه ورود به فاز سوم است و ان شاءالله اگر با موفقیت به اتمام برسد ما می‌توانیم دیگر از این شرکت‌ها واکسیناسیون را به طور کامل دریافت کنیم و واکسیناسیون سریع انجام شود.

رییسی ادامه داد: واکسن موسسه رازی در آستانه ورود به فاز دو و واکسن وزارت دفاع هم که به اسم میلاد دارو نور تولید می‌کند در آستانه ورود به فاز دوم است. از طرفی واکسن تولید مشترک انستیتو پاستور در آستانه ورود به فاز سه است. واکسن سیناژر هم در مرحله اخذ تاییدیه کمیته بالینی است. این خبر خوبی است که نشان دهنده مراحل امیدوار کننده واکسن تولید داخل است و سازمان غذا و دارو تاییدیه لازم را بر اساس کارآزمایی بالینی بدهد. امیدواریم یک یا دو واکسن ساز از تیرماه به شکل انبوه واکسن در اختیار ما بگذارند.

 

اتمام واکسیناسیون گروه اول تا ۱۰ روز آتی

وی درباره میزان واکسن‌های وارداتی، اظهار کرد: تاکنون حدود ۴۲۰ هزار دز از روسیه، ۶۵۰ هزار دز از کشور چین، ۱۲۵ هزار دز از هندوستان که البته قرار بود ما از این کشور ۵۰۰ هزار دز واکسن بگیریم که تاکنون ۱۲۵ هزار دز تحویل داده شده است و از کشور کره جنوبی واکسن آسترازنکا حدود۷۰۰ هزار دز واکسن تحویل گرفتیم. مجموعا یک میلیون و ۸۹۵ هزار دز واکسن در اختیار ما قرار گرفته است و، چون واکسن‌ها دو دزی تزریق می‌شود تاکنون قریب به ۵۰۰ هزار نفر واکسیناسیون انجام دادیم و امیدواریم ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده واکسیناسیون فاز اول شامل کادر درمان، گروهی از بیماران صعب‌العلاج، سرطانی و افراد خانه سالمندان را بتوانیم انجام داده و تمام کنیم و از اواسط اردیبهشت ماه وارد فاز دوم واکسیناسیون شویم.

 

تمدید محدودیت‌های کرونایی تا پایان هفته جاری

رییسی درمورد وضعیت کرونا در ایران، ادامه داد: همه با نگاه به اطرافیانمان می‌بینیم که یک یا دو نفر به بیماری مبتلا هستند و این نشان دهنده بالا بودن سرعت گسترش بیماری است و لازم است مراقبت‌های شدیدی داشته باشیم. همانطور که می‌دانید محدودیت‌ها تا آخر این هفته تمدید شد و نیاز است در شهر‌های قرمز و نارنجی پروتکل‌ها به دقت رعایت شود.

 

دستگاه‌ها مسوولانه پای کار آیند

وی گفت: البته در حال حاضر اجرای پروتکل‌ها خیلی راضی کننده نیست و علی رغم اعلام محدودیت‌ها در برخی استان‌ها خیلی دقیق رعایت نمی‌شود گرچه وضعیت رعایت پروتکل‌ها نسبت به دو هفته قبل بهتر شده، اما هنوز راضی کننده نیست و رعایت پروتکل ۵۸.۵ درصد برای کشور بسیار پایین است و دستگاه‌های مسئول باید رصد کنند و با متخلفین برخورد قاطعانه کنند و دستگاه‌های دولتی باید مسئولانه عمل کنند و به پای کار بیایند.

 

۷۱ درصد نقض تردد در شهر‌های قرمز

رییسی افزود: هنوز ۷۱ درصد نقض تردد در شهر‌های قرمز داریم. ۶ استانی که بیشترین نقض تردد در آن‌ها اتفاق می‌افتد شامل استان‌های اصفهان، البرز، همدان، مازندارن، فارس و آذربایجان شرقی است البته این نقض تردد مربوط به خود این استان‌ها نیست و از استان‌های دیگر وارد آنجا شده اند. ۷۳ درصد نقض تردد در شهر‌های نارنجی مربوط به ۶ استان دیگر است که در استان‌های اصفهان، البرز، فارس، مازندارن، همدان و خوزستان است. همچنین ۶۶ درصد از نقض تردد شبانه در ۶ استان رخ می‌دهد که در صدر استان تهران است سپس استان‌های خراسان رضوی، اصفهان، البرز، گیلان، فارس قرار دارد.

وی در ادامه تاکید کرد: در رابطه با عبور مرزی هم ۳۸ درصد مسافران وارد شده و ۴۴ درصد مسافرلن خارج شده اتباع خارجی بودند. ۶ استان هم که در اعمال قانون خوب عمل کردند و ۷۰ درصد تذکرات و پلمب‌ها را استان‌های خوزستان، مرکزی، یزد، آذربایجان شرقی، لرستان و گیلان صورت گرفته است.

 

راهی جز رعایت دقیق پروتکل‌ها نیست

رئیسی درباره رنگبندی شهرها، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵۷ شهر قرمز، ۱۲۹ شهر نارنجی، ۵۱ شهر زرد و ۱۱ شهر آبی داریم که این آمار دوشنبه به روز رسانی خواهد شد. در این شرایط راهی به جز رعایت دقیق پروتکل‌ها نداریم و دورهمی و تجمع در فضای سر بسته بسیار می‌تواند خطرناک باشد. شاید در این ماه دیگر نتوانیم مثل قبل مهمانی افطاری و نذری بدهیم و بهتر است یا به شکل بیرون بر افطاری دهیم یا مواد خشک به نیازمندان بدهیم تا مبادا در این ایام سبب شویم مومنان بیمار شوند. از صبر و حوصله مردم، کسبه، بازاریان و اصنافی که پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند ممنون هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->