قیمت‌ امروز خودرو‌های داخلی (۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ میلیونی شاهین G آیا ادارات و بانک‌های تهران روز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل می‌شود؟ تورم خدمات به ۴۰ درصد رسید | خدمات فنی صدرنشین تورم خردادماه رشد ۶۳ درصدی وصول مالیات در خراسان رضوی طی سه‌ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ بازار موبایل ایران زیر و رو شد قیمت رمزارز‌های دیجیتال در بازار امروز در جهان (۵ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت بیت‌کوین دوباره صعود کرد بررسی قیمت امروز دینار در بازار آزاد مشهد | اختلاف بیش از یک میلیونی بازار آزاد و نرخ رسمی (۵ مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید محصولات ایران خودرو ویژه مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افت ۱۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان هواپیمایی کشوری: اسامی شرکت‌های ایرانی حاضر در عملیات اربعین ۸ مرداد اعلام می‌شود تمدید مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ تا ۲۸ مرداد واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های ششم و هفتم از فردا (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات کاهش قیمت طلا در مشهد (۵ مرداد ۱۴۰۴) فصل وام‌دهی بانک‌های خراسان رضوی قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ مرداد ۱۴۰۴) | دلار کانال ۸۸ هزار تومان را از دست داد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: جیره‌بندی آب به هیچ وجه راهکار ما نیست صرفه‌جویی ۶ میلیون مترمکعبی آب با تعطیلی چهارشنبه‌های مردادماه صدور مجوز تغییر کاربری برای ۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره‌بار اعلام شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) | انجیر به بازار مشهد آمد آتش سوداگری در بحران بی‌آبی | گزارش شهرآرانیوز از بازار داغ خرید و فروش پمپ و مخزن آب در مشهد زندگی سخت کارگران و بازنشستگان با حقوق زیر ۲۰ میلیون تومان نصب پمپ مستقیم هزینه قبض آب منازل را تا ۲۰ برابر بیشتر می‌کند ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟
سرخط خبرها

پیش بینی بورس فردا سه شنبه ۳۱ فروردین

  • کد خبر: ۶۴۶۱۹
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۸
پیش بینی بورس فردا سه شنبه ۳۱ فروردین
بازار سرمایه در پایان معاملات امروز (دوشنبه) با برخی تحرکات مثبت همراه بود و از فشار صف‌های فروش کم شد. بنابراین انتظار می‌رود روند بازار فردا کمی بهبود پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سهام در پایان معاملات امروز با وجود نزول هشت هزار واحدی شاخص، با برخی تحرکات مثبت همراه بود. صف‌های فروش بعضی از نمادهای بزرگ کاهش پیدا کرد. بعضی از نمادهای شاخص‌ساز در پایان معاملات با کاهش حجم عرضه همراه بود.

 

کارشناسان بازار سرمایه در چند روز گذشته به تصمیمات و قوانینی که از سوی سازمان بورس گرفته می‌شود، نقدهای زیادی کردند. برخی از کارشناسان تصمیمات را غیرکارشناسی می‌دانند و معتقدند این نوع فعالیت‌ها از سوی سازمان بورس تاثیر مثبتی در حرکت بازار ندارد.

 

ایمان رئیسی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز درباره تصمیم‌هایی که در چند روز گذشته برای شرایط بورس گرفته شده است اظهار کرد: تصمیمات زیادی درباره بورس گرفته شده است اما اکثر آن‌ها بدون فکر بودند و تاثیری در بازار ندارد.

 

رئیسی درباره دامنه نوسان اینگونه توضیح می‌دهد که از زمانی که دامنه نوسان نامتقارن اجرایی شده است تاثیرات خوبی در بازار نداشته و روند فرسایشی را افزایش داده است و تنها نکته مثبت آن کنترل شاخص است. شاید مسئولان سازمان بورس تنها هدف مهمی که در حال حاضر دارند کنترل شاخص است و به همین دلیل به دنبال ادامه‌دار بودن روند دامنه نوسان نامتقارن هستند.

 

این کارشناس بازار سرمایه به قفل بودن سرمایه سهامداران در تعداد زیادی از نمادها اشاره کرد و گفت: از آن جایی که تعداد زیادی از نمادها در صف فروش قفل هستند، حرکتی در نقدینگی موجود در بازار وجود ندارد و همین روند موجب افزایش بی‌اعتمادی سهامداران به بازار می‌شود.

 

رئیسی به افزایش تضمین حساب کارگزاری‌ها اشاره کرد و گفت: از آن جایی که تصویب شده است کارگزاری‌ها اعتبارات بیش‌تری به سهامداران بدهند، این مساله باعث می‌شود سهامدارن از طرفی زیان سهم‌ها را بپذیرند و از طرفی سود کارگزاری‌ها را دریافت کنند.

 

او درباره دامنه نوسان معتقد است تا زمانی که دامنه متقارن نشود، اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد. تا زمانی که دامنه نامتقارن باشد، نقدشوندگی از سهم‌های بزرگ فاصله دارد و شرایط بازار در این حالت اصلا مناسب نیست. زمانی که سهم‌های بزرگ تحرک و نقدشوندگی نداشته باشد، روند شاخص تغییری نمی‌کند.

 

ایمان رئیسی معتقد است این صف‌های فروش واقعی نیست و سه ماه است که تعداد بسیار زیادی از نمادها در صف فروش قفل هستند و تقریبا نقدشوندگی آن‌ها به صفر رسیده است.

 

رئیسی در پایان به برخی از تحرکات در پایان معاملات امروز (دوشنبه) اشاره کرد و احتمال داد با توجه به کاهش حجم عرضه در برخی از نمادهای بزرگ در ساعات پایانی معاملات، روند شاخص فردا مثبت باشد اما همچنان تعداد زیادی از نمادها درگیر صف‌های فروش هستند.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->