تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از هفت میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شناسایی نمونه‌های مثبت کرونا با دقت ۹۶درصد توسط «سگ‌ها»!

  • کد خبر: ۶۴۶۸۲
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۲
شناسایی نمونه‌های مثبت کرونا با دقت ۹۶درصد توسط «سگ‌ها»!
محققان دانشگاه پنسیلوانیا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند سگ‌های آموزش دیده می‌توانند نمونه‌های مثبت مبتلا به کووید-۱۹ را با دقت ۹۶ درصد شناسایی کنند.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از تی ان، تحقیقاتی که اخیرا در مجله "PLOS ONE" منتشر شده است نشان می‌دهد که سگ‌های آموزش دیده می‌توانند نمونه‌های مثبت کووید-۱۹ را با دقت ۹۶ درصد تشخیص دهند.

"سینتیا اوتو" (Cynthia Otto) نویسنده ارشد این مطالعه و مدیر مرکز سگ‌های آموزش دیده دانشکده دامپزشکی دانشگاه پنسیلوانیا گفت: این یک کار ساده نیست که ما از سگ‌ها بخواهیم آن را انجام دهند. سگ‌ها باید در تشخیص بوی عفونت خاص عمل کنند به همین دلیل باید آن‌ها در معرض طیف وسیعی از بوی افراد مختلف (مردان و زنان، بزرگسالان و کودکان، افراد از قومیت‌ها و مناطق مختلف) قرار گیرند.

در این مطالعه اولیه محققان دریافتند که سگ‌ها می‌توانند چنین کاری انجام دهند، اما آموزش آن‌ها باید با دقت زیاد و در حالت ایده آل با نمونه‌های زیادی ادامه یابد. این یافته‌ها به تحقیق دیگری که محققان آن را "مطالعه تی شرت" نامیده‌اند، منجر شد و طی آن سگ‌ها آموزش دیدند تا بتوانند بوی بین کووید-۱۹ مثبت، منفی و واکسینه شده را بر اساس ترکیبات آلی فرار که بر روی تی شرت پوشیده شده می‌مانند، تفاوت قائل شود.

محققان این مطالعه سال‌ها تجربه آموزش سگ‌ها برای اینکه آن‌ها بتوانند در موارد پزشکی نیز کارآمد باشند را دارند به طوریکه برخی از آن‌ها می‌توانند سرطان تخمدان را شناسایی کنند. هنگامی که بیماری همه‌گیر از راه رسید محققان تصمیم گرفتند از این مهارت برای طراحی یک مطالعه برای شناسایی ویروس کرونا توسط آن‌ها استفاده کنند.

محققان این مطالعه نمونه‌های مثبت ویروس کرونا بیماران بزرگسال و کودکان و همچنین نمونه‌هایی از بیمارانی که آزمایش منفی داشتند جمع آوری کردند تا بتوانند آزمایشات را انجام دهند.

ابتدا محققان آن‌ها را آموزش دادند تا رایحه‌ای متمایز و ماده‌ای مصنوعی معروف به ترکیب تشخیص جهانی (UDC) را تشخیص دهند. سپس آن‌ها از یک "چرخ بو" (scent wheel) استفاده کردند که در آن هر یک از ۱۲ پورت با نمونه‌های متفاوتی بارگذاری شده بود و وقتی سگ به پورت حاوی ترکیب تشخیص جهانی پاسخ می‌داد به آن پاداش می‌دادند.

هنگامی که سگ‌ها به طور مداوم به رایحه ترکیب تشخیص جهانی پاسخ دادند، محققان شروع به آموزش آن‌ها کردند تا  آن‌ها بتوانند به نمونه‌های ادرار بیماران مثبت کووید-۱۹ نیز پاسخ دهند و بتوانند آن‌ها را از نمونه‌های منفی تشخیص دهند. محققان دریافتند که پس از سه هفته آموزش هر ۹ سگ قادر به شناسایی نمونه‌های مثبت کروناویروس به طور متوسط ​​با دقت ۹۶ درصد بودند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->