موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

ویدئو گل شجاع خلیل‌زاده برای الریان در لیگ قهرمانان آسیا

  • کد خبر: ۶۴۷۳۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۱
ویدئو گل شجاع خلیل‌زاده برای الریان در لیگ قهرمانان آسیا
شجاع خلیل‌زاده گرچه امشب موفق شد یکی از گل‌های تیمش مقابل الوحده را به ثمر برساند، اما الریان در نهایت مقابل الوحده شکست خورد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، امشب دو تیم همگروه پرسپولیس یعنی الوحده امارات و الریان قطر به مصاف یکدیگر رفتند و شجاع خلیل زاده موفق شد یکی از گل‌های تیم الریان را وارد دروازه الوحده نماید.

هرچند این گل برای شاگردان لوران بلان مثمرثمر نبود و این تیم در نهایت بازی را ۳ بر ۲ به حریف خود واگذار کرد، اما شجاع خلیل زاده را تبدیل به گلزن‌ترین مدافع ایرانی تاریخ لیگ قهرمانان آسیا کرد. شجاع تا به امروز ۷ بار در این تورنمنت گلزنی کرده است.

الریان از سه بازی خود در دور رفت مرحله گروهی صاحب دو شکست و تنها یک تساوی برابر گوآی هند شده و با یک امتیاز در قعر جدول قرار دارد. ادامه این نتایج می‌تواند منجر به اخراج کاپیتان سابق فرانسه در جام جهانی ۹۸ باشد.

ویدئو گل شجاع خلیل‌زاده به الوحده امارات

 
تعداد بازدید : 577
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->