روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم
سرخط خبرها

جانشین فرمانده سپاه قدس: ولایت مداری شهید حجازی را از دیگران متمایز می‌کرد

  • کد خبر: ۶۴۸۹۶
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸
جانشین فرمانده سپاه قدس: ولایت مداری شهید حجازی را از دیگران متمایز می‌کرد
جانشین فرمانده سپاه قدس گفت: اگر فرماندهی سردار سلیمانی و سردار حجازی نبود قطعا بدانید آمریکا و صهیونیست ها با گروه های نیابتی خود مجالی به امت اسلام نمی دادند و از ایران اسلامی عبور می کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سرتیپ محمدرضا فلاح زاده، امروز (پنجشنبه_ ۲ اردیبهشت) در مراسم یادبود سردار شهید سید محمد حجازی که در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: اصفهان در طول تاریخ معلمان اخلاق و علمای بزرگی را به مکتب تشیع تقدیم کرده است. همچنین در دوران دفاع مقدس بیش از ۲۳ هزار شهید را تقدیم کشور کرد و سرادارانی چون حبیب اللهی، خرازی، میثمی و ... خوش درخشیدند. اما یکی از این شهدای اصفهانی سردار حجازی بود که امروز سر سفره حضرت سیدالشهدا (ع) میهمان است.

 

وی افزود: شهید حجازی مانند جدش رسول الله، اسوه اخلاق و مروج همه خوبی ها بود و به پست و مقام فقط به عنوان مسئولیت نگاه می کرد و متواضع بود. او همچنین مردم دار بود و در سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین خدمت صادقانه کرد و با راه اندازی گروه های جهادی در دورترین نقاط کشور به مردم خدمت کرد.

 

جانشین فرمانده سپاه قدس ادامه داد: روحیه دشمن شناسی او از اهمیت زیادی برخوردار است و قبل از انقلاب به مبارزه با رژیم ستم شاهی پرداخت و مدتی در زندان شاه بود.

 

فلاح زاده گفت: بعد از پیروزی انقلاب در مدرسه حقانی به کسب فیض پرداخت و در جبهه های جنگ به رشادت‌های زیادی دست زد و به مصاف دشمنان خدا رفت. به خود می بالیم که مکتب نورانی اسلام چنین سربازانی را تربیت کرد و بدون شک دفاع مقدس ما مانند عاشورا بود. 

 

وی افزود: شهید حجازی بعد از دوران جنگ در عرصه های مختلف، خدمت به مردم و اسلام ناب محمدی را سرلوحه کار خود قرار داد و به مدت ۵ سال در سوریه و لبنان حاضر شد و به مصاف دشمنان خدا رفت. اگر فرماندهی سردار سلیمانی و سردار حجازی نبود قطعا بدانید آمریکا و صهیونیست ها با گروه های نیابتی خود مجالی به امت اسلام نمی دادند و از ایران اسلامی عبور می کردند. نقشه آنان این بود که تمام سرزمین های اسلامی را از آن خود کنند.

 

جانشین فرمانده سپاه قدس تصریح کرد: آن چیزی که شهید حجازی را متمایز می کرد ولایت مداری او بود. در دوران جنگ به تبعیت امام راحل در صحنه حاضر شد و بعد از جنگ وقتی به خدمت مردم پرداخت در تبعیت از امام خامنه ای بود. در سوریه و لبنان نیز به تبعیت از ولایت فقیه حاضر شد و امام خود را به خوبی شناخت. برخی بودند که امام حسین(ع) را شناختند و به کوفه دعوت کردند، اما به دعوت خود پشت پا زدند. سردار حجازی وظیفه را شناخت و به وظیفه اسلامی خود عمل کرد و فقط نیتش اطاعت از ولی امر بود.

 

وی افزود: هر کجا وارد می شد افراد را مجذوب خود می کرد و هیچ چیزی را برای خودش نمی خواست و راضی به رضای الهی بود و سرانجام جانش را برای مکتب نورانی اهل بیت (ع) و اسلام ناب تقدیم کرد. مادر داغ دار او زینب گونه صبر می کند و داغ دو فرزند شهیدش را تحمل می کند. 

 

فلاح زاده گفت: اسلام، سرداری فداکار و سربازی مخلص و ایران خدمتگزاری عزیز و اصفهان چهره ای پرفروغ را از دست داد و بر ما است که راه مدبرانه او را در جبهه مقاومت دنبال کنیم و جوانان باید شهید حجازی و سلیمانی را اسوه خود قرار دهند. این افراد اسوه های نورانی هستند و از آنان باید درس بگیریم و در دانشگاه ها و مدارس افکار آنان را ترویج کنیم.

 

جانشین فرمانده سپاه قدس، خاطرنشان کرد: شهید حجازی در بهشت است و نیازی به ما ندارد. دشمنان و آمریکا و صهیونیست های خونخوار بدانند ما وارث تمام مظلومان تاریخ هستیم و با عزت به مصاف شما خواهیم آمد و اگر هزار بار ما را قطعه قطعه کنند دست از راه شهیدان بر نمی داریم. رژیم صهیونیستی که از اختلافات داخلی رنج می برد و گروه های مقاومت هر روز به آنان ضربه می زنند تا ۲۵ سال دیگر روی کره خاکی نخواهد بود. امام ما وعده داده که اسلام تمام سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد و قطعا چنین می شود.

 

در این مراسم که وزیر راه و شهرسازی، استاندار اصفهان و برخی از نمایندگان مجلس حضور داشتند وصیت نامه شهید حجازی توسط فرزندش قرائت شد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->