اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود
سرخط خبرها

بیش از ۱۰۰۰ تماس روزانه با سامانه ۱۹۱ در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۶۴۹۵۶
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۸
بیش از ۱۰۰۰ تماس روزانه با سامانه ۱۹۱ در خراسان رضوی
مسئول سامانه تلفنی ۱۹۱ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تماس‌های مردمی مرتبط با سامانه ۱۹۱ مشاوره کرونا در آغاز هر موج شیوع ویروس افزایش چشمگیری یافته و سپس رو به کاهش می‌گذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسئول سامانه تلفنی ۱۹۱ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تماس‌های مردمی مرتبط با سامانه ۱۹۱ مشاوره کرونا در آغاز هر موج شیوع ویروس افزایش چشمگیری یافته و سپس رو به کاهش می‌گذارد.

دکتر زهرا اباصلتی افزود: شمار تماسهای تلفنی ساکنان خراسان رضوی با سامانه ۱۹۱ دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای کسب مشاوره و راهنمایی درباره ویروس همه‌گیر کرونا در آغاز موج چهارم چند برابر شد و به هزار و ۲۰۰ تماس در روز افزایش یافت.
وی بیان کرد: هم اکنون تعداد تماسها به سامانه ۱۹۱ در خراسان رضوی به ۸۰۰ مورد در روز کاهش یافته و گویا با عادی انگاریها، حساسیت مردم کمتر می شود، در حالی که همچنان شاهد روند افزایشی مبتلایان هستیم.
وی اظهار داشت:  ارائه مشاوره به مردم در خصوص بیماری کووید ۱۹ در قالب سامانه تلفنی ۱۹۱ از ابتدای شیوع این ویروس راه‌اندازی شده و با اوج گرفتن بیماری در چهار موج بیماری، به بیشترین حد خود می رسد و پس از آن فروکش می کند.

دکتر اباصلتی گفت: با پایان یافتن موج سوم کرونا،  شمار تماسها به سامانه ۱۹۱ به ۱۰۰ مورد در روز کاهش یافت.
وی با اشاره به نقش سامانه ۱۹۱ در  پیشگیری از سرگردانی مردم ادامه داد: شهروندان خراسان رضوی در تماس با این سامانه اطلاعات و مشاوره تخصصی لازم را از کارشناسان آموزش‌دیده در مورد علائم، درمان و نحوه پیشگیری از کرونا دریافت می‌کنند و از این طریق برای معاینه و بررسی طبی به مراکز خدمات جامع سلامت واقع در نزدیکترین محل سکونتشان هدایت می‌شوند.  
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد و تربت‌حیدریه و نیز دانشکده های علوم پزشکی تربت‌جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شود.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  با فوت ۳۸۸ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر رسید.

در این مدت ۲۴ هزار و ۸۸۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۵۸۵ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۳۱۱ هزار و ۸۱۳ نفر رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->