اجرای بیش از ۴ هزار برنامه فرهنگی

  • کد خبر: ۶۵۰۳
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۲
اجرای بیش از ۴ هزار برنامه فرهنگی
شهردار منطقه ۶ از حضور بیش از ۴۸۰‌هزار نفر مخاطب در برنامه‎های فرهنگی منطقه در ۶ ماه نخست امسال خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه، حجت‌ا... حیدری با اعلام این خبر افزود: بیش از ۴ هزار برنامه فرهنگی و اجتماعی در ۶ ماه نخست امسال در این منطقه برگزار شده است.
شهردار منطقه ۶ ادامه داد: هدف از اجرای برنامه‌های فرهنگی در شهر، تقویت فرهنگ شهروندی با افزایش همبستگی مردم در محلات با احساس تعلق به شهر خود است.
حجت‌ا... حیدری تصریح کرد: در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت و ایجاد شور و نشاط میان شهروندان از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۶۰۰ برنامه ورزشی، ۲۲۸ برنامه اجتماعی، ۱۳۸ مورد برنامه فرهنگی و هنری و ۶ برنامه گردشگری در منطقه ۶ اجرا شده است که درمجموع بیش از ۴۸۰ هزار نفر از شهروندان در مراسم مختلف ذکر شده شرکت کرده‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.