پویش ملی «در نجف» گامی مؤثر در جهت تربیت و توانمندسازی نسل آینده است تصویب طرح مشارکت نوجوانان در شورای اجتماعی محلات مشهد درباره علل ابتلا به هموروئید، راهکارهای پیشگیری و نیز درمان آن | دردی که خجالت ندارد! حمایت از حدود ۴۳۰۰ خانواده دارای فرزند دوقلو در خراسان رضوی توسط سازمان بهزیستی سن ابتلا به آلزایمر به ۴۵ سال رسیده است ویتامینی که اسمش را کم شنیده‌اید، اما بسیار مفید است کلاهبرداری در پوشش ثبت نام خودرو در سکو‌های درج آگهی برخورد بدون اغماض دستگاه قضا با عوامل سقط جنین ارتباط بین بیماری قلبی و سرطان سینه فشارخون بالا را با توصیه‌های طب ایرانی کنترل کنید ظرفیت اندک و مشکلات بی‌شمار همراه‌سراهای بیمار در مشهد ادامه دارد | بدون پتو؛ بدون فرش! نسخه جدید نرم‌افزار تهیه «لیست بیمه» کارفرمایان به‌روزرسانی شد راه‌اندازی خط ویژه مشاوره تلفنی حفظ حیات جنین ضدونقیض‌ها درباره ویروس تنفسی جدید چینی لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی برای گذر از یک ویروس تنفسی متهم به قتل در شب یلدا، در بازسازی صحنه جنایت: مقتول مقابل مادرم فحش رکیک داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۰ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا اوایل هفته آینده رصد هوشمند خودرو‌های فاقد معاینه فنی در مشهد | از ماشین‌های دودی تا هوای خاکستری زنگ خطر تأمین آب مشهد در تابستان ۱۴۰۴ | آمار‌ها گمراهمان نکنند! فرایند ثبت نام استعداد‌های برتر دانش‌آموزی برای دانشگاه فرهنگیان قبل از پایان سال شروع می‌شود ثبت ۱۶۱ دفتر و شرکت دارای گواهینامه گردشگری سلامت در خراسان رضوی بخشش زن ۷۰ ساله‌ای که شوهرش را در خانه هوویش به قتل رساند آنفلوانزا، عامل ۴۰ درصد بستری کودکانی که با بیماری‌های تنفسی مراجعه می‌کنند مهلت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی امروز پایان می‌یابد (۲۰ دی ۱۴۰۳) با این خوراکی‌ها لاغر شوید درمان ناباروری آسان شد پایان تلخ زندگی ۱۰ ساله به خاطر انتقام هزینه‌های سلامت ۶۰ درصد افزایش یافته است پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی به دانشجویان از سال ۱۴۰۴ گسترش سامانه بارشی در برخی نقاط کشور طی هفته آینده (۲۰ دی ۱۴۰۳) انفجار کپسول گاز در کوره آجرپزی نیشابور (۱۹ دی ۱۴۰۳) واژگونی اتوبوس تهران مشهد در اتوبان بعثت|۱۶ نفر مصدوم شدند (۱۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ویروس هندی کرونا چه ویژگی‌ای دارد؟ | جزئیاتی از نوع جدید ویروس جهش‌یافته کرونا

  • کد خبر: ۶۵۰۶۷
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۷
  • ۲
ویروس هندی کرونا چه ویژگی‌ای دارد؟ | جزئیاتی از نوع جدید ویروس جهش‌یافته کرونا
دوباره نوع جدیدی از ویروس کرونا پیدا شده است که این‌بار منشأ آن کشور هند است. هرچند هنوز مشخص نیست که این نوع جدید جهش‌یافته تا چه اندازه خطرناک است، اما تا همین جا به نگرانی‌های زیادی دامن زده است.

به گزارش شهرآرانیوز، هند در حال مبارزه با افزایش صعودی و سریع شمار بیماران مبتلا به کووید-۱۹ است که بیمارستان‌های این کشور را زیر فشار مضاعف قرار داده و منجر به کمبود شدید تخت و اکسیژن شده است.

سؤال اساسی این است که آیا گونه جدید ویروس کرونا در هند که B.۱.۶۱۷ معرفی شده، نگران‌کننده است؟
 
بیماران مبتلا به این گونه در نقاط دیگر دنیا مانند آمریکا، استرالیا، فلسطین اشغالی، سنگاپور و غیره نیز گزارش شده‌اند. نگرانی درباره این گونه، برخی از کشور‌ها از جمله انگلیس را به سوی اعمال محدودیت‌های مسافرتی به هند و از مبدأ این کشور، سوق داده است.
 

تاکنون چه اطلاعاتی درباره این گونه جهش‌یافته منتشر شده است؟

ویروس‌ها همیشه تغییر می‌کنند و ویروسی که موجب بیماری کووید-۱۹ می‌شود، تاکنون چند هزار جهش داشته است، اما تنها چند مورد این جهش‌ها نگرانی بیشتری ایجاد کردند.
 
هند، نخستین‌بار، ژنوم B.۱.۶۱۷ را در اکتبر (مهر) سال گذشته، به پایگاه داده‌های جهانی (GISAID) گزارش کرد.
 
وزارت بهداشت هند، اواخر مارس اعلام کرد که در ۱۵ تا ۲۰ درصد نمونه‌های تجزیه و تحلیل‌شده از ایالت ماهاراشترا این گونه وجود دارند، اما آخرین آمار حکایت از افزایش این رقم به ۶۰ درصد است.
 
این گونه، تاکنون در ۱۸ نقطه جهان شناسایی شده است. مت هانکوک، وزیر بهداشت انگلیس، روز دوشنبه گفته بود که ۱۰۳ مورد از گونه هندی در انگلیس شناسایی شده که بیشترین موارد مربوط به افراد مسافر است که از هند وارد انگلیس شده‌اند، اما برخی نیز از راه انتقال، ایجاد شده است.
 
آمریکا نیز به شهروندان خود توصیه کرده است حتی اگر به‌طور کامل واکسینه شده‌اند، به هند سفر نکنند. فرانسه نیز قوانین قرنطینه را در مورد مسافران هند، اجرایی می‌کند.
 

آیا باید نگران ویروس هندی کرونا بود؟

گونه B.۱.۶۱۷ از سوی سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان گونه قابل توجه، طبقه‌بندی شده است. یعنی این گونه زیر نظر گرفته می‌شود، اما هنوز نگران‌کننده نیست. سازمان جهانی بهداشت، گونه‌های شناسایی شده در برزیل، آفریقای جنوبی و انگلیس را به‌عنوان گونه نگران‌کننده طبقه‌بندی کرده است، زیرا آن‌ها مسری‌تر هستند و اثر آنتی‌بادی را کاهش می‌دهند.
 
گونه B.۱.۶۱۷ جهش‌های مختلفی دارد که از جمله دو مورد آن یعنی E ۴۸۴ Q و L ۴۵۲ R قابل توجه است. همین موضوع، باعث شده است که این گونه به‌عنوان گونه‌ای با جهش مضاعف، نامیده شود.
 
دانشمندان می‌گویند که جهت تعیین خطرناک‌ بودن این نوع جهش‌ها در گونه B.۱.۶۱۷، شواهد بیشتری لازم هستند.
 
راکش میشرا، مدیر مرکز زیست‌شناسی سلولی و مولکولی مستقر در حیدرآباد، یکی از محققانی است که در حال حاضر، گونه B.۱.۶۱۷ را تجزیه و تحلیل می‌کند.
 
او به خبرگزاری فرانسه گفت: «به تدریج این گونه، عمومیت پیدا خواهد کرد و جایگزین انواع دیگر می‌شود.»
 
با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا موج کنونی همه‌گیری کرونا در هند با این گونه ارتباط داشته است یا دلایل دیگری دارد؟
 
جفری بارت، مدیر طرح بررسی ژنوم کووید-۱۹ در مؤسسه سانگر انگلیس پیش‌بینی می‌کند که گونه هندی مانند سایر گونه‌هایی که در آفریقای جنوبی و برزیل دیده شده‌اند، مشکل‌ساز نباشد.
 
او گفت: «این گونه، ماه‌ها در هند در سطح پایینی وجود داشته است و این احتمال وجود دارد که به اندازه گونه انگلیسی، مسری نباشد.»
 

آیا واکسن‌های موجود روی ویروس هندی کرونا تأثیر دارند؟

استیون گلدشتاین، محقق ویروس‌شناس در دانشگاه یوتا گفت: «یکی از جهش‌ها روی ژنومی است که مشکوک به کاهش محافظت از پادتن مقابل ابتلا یا واکسیناسیون قبلی است.»
 
از سوی دیگر، میشرا می‌گوید که دانشمندان در حال آزمایش اثر واکسن در برابر این گونه هستند. متخصصان می‌گویند که واکسن‌ها همچنان از ابتلا به بیماری، به‌خصوص نوع شدید آن، جلوگیری می‌کنند.
 
خبرگزاری رویترز گزارش داده است که رژیم صهیونیستی، سه‌شنبه گذشته، ۸ مورد از گونه هندی ویروس کرونا را ثبت کرد.
 
هزی لوی، مدیر کل وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در رادیو دولتی این رژیم گفت: «تصور این است که واکسن فایزر روی این گونه، اثربخشی کمتری دارد.»
 

ویروس کرونای هندی چه ویژگی‌هایی دارد؟

ویروس هندی کرونا چه ویژگی دارد؟ | جزئیاتی از نوع جدید ویروس جهش‌یافته کرونا

منبع: یورونیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
0
0
خدایا خودت رحم کن.
مردم خواهشا یه کم بیشتر مراعات پروتکلهای بهداشتی را بکنید، کادر درمان واقعا خسته اند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
0
0
روحانی گفته کرونا رو شبهای قدر وعید فطر می فرستیم مرخصی منع عبور و مرور هم ندارید راحت باشید تازه برای انتخابات هم مرگ ومیر کرونا نداریم اصلا نترسید راحت بیان رای بدید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->