پایان تجمع سه‌روزه ۱۰۰ اتوبوس‌ران

  • کد خبر: ۶۵۳۳
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۸
پایان تجمع سه‌روزه ۱۰۰ اتوبوس‌ران
ماجرای تجمع اعتراض‌آمیز سهام‌داران یک شرکت خصوصی زیرپوشش سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد، عصر دیروز به جلسه شورای تأمین مشهد رسید تا مصوبه این جلسه حسن ختامی برای این تجمع سه‌روزه باشد.
سعیـــــده ساجدی‌نیا| ماجرای تجمع اعتراض‌آمیز سهام‌داران یک شرکت خصوصی زیرپوشش سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد که از روز شنبه آغاز شده بود، عصر دیروز به جلسه شورای تأمین مشهد رسید تا مصوبه این جلسه حسن ختامی برای این تجمع سه‌روزه باشد.
معاون امنیتی-انتظامی فرماندار مشهد درباره این جلسه به شهرآرا این‌طور گفت: مشکل سهام‌داران این شرکت مربوط به مطالبات و حقوق پرداخت‌نشده آن‌ها بود و اعلام می‌کردند تا پرداخت نشدن مطالبات امکان سرویس‌دهی ندارند.
علیرضا دانشورنیا ادامه داد: بر این اساس مقرر شد شرکت بخشی از حق و حقوق این رانندگان خودمالک را پرداخت کند تا سرویس‌دهی در خطوط زیر پوشش آن‌ها از سرگرفته شود و در این‌باره مدیرعامل شرکت نیز قول همکاری و رفع مشکل ایجادشده را داد.
وی همچنین تأکید کرد: هم‌زمان با پرداخت مطالبات معوقه، چنانچه سهام‌داران و مدیران شرکت بر سر مسائل دیگری اختلاف دارند، باید از طریق دستگاه قضایی و طرح دعوی پیگیری کنند.
روز شنبه ۱۳ مهر سهام‌داران یک شرکت خصوصی زیر پوشش سازمان اتوبوس‌رانی مشهد با متوقف کردن بیش از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در پایانه الهیه در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق‌هایشان دست از کار کشیدند؛ اعتصابی که البته مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی همان روز اول درباره‌اش گفت که ارتباطی به سازمان ندارد و مربوط به مسائل و مشکلات داخلی این شرکت بر سر حقوق و مزایاست. سیدمهدی حسینی‌پویا اعلام کرده بود: تدابیر لازم برای رفع کمبود به‌وجودآمده اتخاذ شده و توقف اتوبوس‌ها در ابتدا و انتهای خطوط کاهش یافته است و جای نگرانی نیست.
رانندگان معترض خطوطی همچون ۱/۹۸ (میدان آزادی به سرافرازان و برعکس)، ۹۱ (وکیل‌آباد به ملک‌آباد و برعکس)، ۹۸ (ملک‌آباد به سرافرازان و برعکس)، ۲۰۳ (پایانه آزادی-معراج)، ۴۰ (پایانه مقدم-فارمد)، ۴۱ (قرقی-پایانه میامی)، ۳۰ (پایانه مهرگان-میامی)، ۴۱ (قرقی-نیزه)، ۳۲ (پایانه خواجه‌ربیع-غدیر)، ۲۰۴ (پایانه فردوسی-شهید نوری) را سرویس‌دهی می‌کرده‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.