آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

رستاخیز غرب و فناوری نزدیک است؟

  • کد خبر: ۶۵۴۰۸
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴
رستاخیز غرب و فناوری نزدیک است؟
کشور‌های اروپایی و ایالات متحده لحظه به لحظه به رستاخیز تقابل دنیای فناوری و حکومت‌های خود نزدیک‌تر می‌شوند.
نجفی | شهرآرانیوز - کشور‌های اروپایی و ایالات متحده لحظه به لحظه به رستاخیز تقابل دنیای فناوری و حکومت‌های خود نزدیک‌تر می‌شوند. نهاد‌های امنیتی انگلستان در آخرین برآورد خود از وضعیت نفوذ فناوری‌های نوین می‌گویند اگر دولت‌های اروپایی و آمریکا اقدامات جدی برای تضمین در اختیار داشتن فناوری‌های لازم برای حوزه‌های مختلف مورد نیاز جامعه را در دستور کار قرار ندهند، کنترل آن‌ها در اختیار کشور‌های رقیب مانند چین قرار می‌گیرد. نهاد‌های امنیتی بر این باورند که چین در دهه‌های آینده بر همه حوزه‌های کلیدی فناوری و به طور مشخص هوش مصنوعی، بیولوژی و زیست شناسی مصنوعی مسلط خواهد شد. این موضع گیری و ابراز نگرانی بی سابقه در حالی انجام شد که برآورد نهاد‌های امنیتی نشان می‌دهد قدرت سایبری بریتانیا شکننده است و قوانین به نحوی در حال تغییرند که دولت‌ها دیگر مانند گذشته اختیار امور را در دست ندارند.
 
به عبارت ساده تر، اگر اقدامات کافی صورت نگیرد، فناوری‌هایی که برای تأمین رفاه و امنیت جامعه در آینده به آن‌ها نیاز است، به دست دولت‌های غربی عرضه و کنترل نمی‌شوند. جمع بندی نهاد‌های امینتی بریتانیا، آمریکا، نیوزیلند، استرالیا و کانادا که از آن‌ها به عنوان اختصاری «۵ چشم» یاد می‌شود بیانگر نزدیک بودن لحظه این روز حساب است. بر این اساس، اگر بریتانیا بخواهد یکی از قدرت‌های سایبری جهان باقی بماند، باید روی توسعه «فناوری‌های برتر» در حوزه‌هایی نظیر کوانتوم و رمزنگاری متمرکز شود تا از توانمندی‌ها و اطلاعات حساس خود محافظت کند. البته برای تحقق این امر، علاوه بر فناوری، باید بر بهینه سازی فضای رقابتی بازار نیز تأکید کرد تا شرایط نوآوری و تنوع بخشی در گستره وسیعی از فناوری‌ها ایجاد شود. هم اکنون و بر اساس رده بندی امنیت سایبری دانشگاه هاروارد، کشور‌های آمریکا، بریتانیا و چین در رده‌های اول تا سوم هستند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->