معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

آیا واکسن بر کرونای هندی تاثیرگذار است؟

  • کد خبر: ۶۵۵۹۹
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۳
آیا واکسن بر کرونای هندی تاثیرگذار است؟
سازمان بهداشت جهانی درباره نتایج تحقیقات اولیه بر روی سویه جدید ویروس کرونا اعلام کرده که ممکن است واکسن بر کرونای هندی بی‌اثر باشد.
به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی میل، محققان همچنان بر روی گونه جدید ویروس کرونا که در هند شناسایی شده است، کار می‌کنند.


سازمان بهداشت جهانی درباره نتایج تحقیقات اولیه گفت: نوع جدید کووید ۱۹ دارای جهش‌های E484Q و L452R است که بر میزان بالاتر انتقال ویروس تأثیر می گذارد.



علاوه بر این، آن‌ها می‌توانند در برابر آنتی بادی‌های تولید شده در کسانی که ویروس کرونا دارند یا واکسینه شده اند، مقاوم باشند.



کارشناسان هنوز متوجه نشده اند که دقیقاً چه چیزی در جهش ویروس در هند تأثیرگذار بوده است.



این سازمان پیشنهاد می‌کند که یکی از عوامل می‌تواند برگزاری رویداد‌های جمعی و کاهش اقدامات مقابله با کووید ۱۹ باشد که باعث افزایش شیوع عفونت می‌شود.
 


ظهور گونه تازه ویروس کرونا در هند با قابلیت انتشار سریع‌تر و بازه بیماری طولانی تر، موج تازه‌ای از همه گیری کووید ۱۹ را در این کشور و برخی از دیگر نقاط جهان سبب شده است.
 


شمار جان باختگان ویروس کرونا در هند امروز چهارشنبه از مرز ۲۰۰ هزار تن گذشت و مطابق آمار‌های رسمی، مرگ و میر ناشی از این ویروس برای نخستین بار ظرف ۲۴ ساعت رکورد بالای ۳۰۰۰ نفر را ثبت کرد.
 


طبق اعلام وزارت بهداشت هند، تنها در فاصله سه شنبه تا چهارشنبه در این کشور ۳۲۹۳  تن در اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند؛ حال آنکه کارشناسان این وزارتخانه معتقدند رقم واقعی تلفات بالاتر از اینهاست.
 


گزارش‌ها از هند حاکی است مراسم تدفین و سوزندان اجساد در تمام شبانه روز ادامه دارد. ظرفیت مراکز سوزاندن اجساد تکمیل شده و دولت اکنون مراسم تدفین و سوزندان را در پارک‌ها و سایر فضا‌های خالی انجام می‌دهد.
 


گفته می‌شود که مقامات حتی درختان پارک‌های شهر را قطع می‌کنند تا برای مراسم تدفین سوزاندن جسد استفاده کنند. از بستگان جانباختگان خواسته شده تا کمک به تشریفات سوزاندن جنازه‌ها به دولت یاری برسانند.
 


از سوی دیگر، ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ظرف ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۳۶۰ هزار مورد گزارش شده و به این ترتیب شمار کل مبتلایان به کرونا در هند از مرز ۱۸ میلیون نفر گذشته است. تنها در یک ماه گذشته ۶ میلیون نفر در این کشور گرفتار کووید ۱۹ شده اند.
 


فوران شمار مبتلایان به کرونا در هند که حاصل شیوع گونه تازه این ویروس، و برگزاری تجمعات سیاسی و مذهبی است بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این کشور را فلج کرده است. بحران در دهلی نو بیش از همه جا به چشم می‌آید، درحالی‌که بیماران بسیاری از تنگی نفس جلوی در بیمارستان‌ها جان می‌دهند.
 


کمبود دستگاه‌های اکسیژن و تکمیل ظرفیت بیمارستان‌ها از جمله مشکلاتی است که این کشور با آن مواجه است. پزشکان در هند در خواست کمک فوری کرده اند.
 


هندی‌ها تا کنون ۱۵۰ میلیون دوز واکسن زده اند و طبق اعلام دولت، از شنبه پیش رو تمامی بزرگسالان این کشور یعنی حدود ۶۰۰ میلیون تن دیگر مشمول واکسیناسیون سراسری خواهند شد.
 


اما بسیاری از ایالت‌های هند اعلام کرده‌اند که واکسن کافی در اختیار ندارند و کارشناسان دولت از آنان خواسته اند که گروه‌های آسیب پذیرتر را در اولویت واکسیناسیون قرار دهند.
 


گفته می‌شود که هند هنوز به پیک اصلی موج دوم شیوع نرسیده است. در حال حاضر هند پس از آمریکا، برزیل و مکزیک چهارمین آمار کشته در جهان را دارد. اما در هیچ یک از این سه کشور دیگر اوضاع در حال حاضر تا به این حد به هم ریخته نیست. منتقدان از دولت به دلیل عدم آمادگی در برابر موج جدید به شدت انتقاد می‌کنند.
 
 

کرونای هندی رسما با نام 1.617 B شناخته می شود و اولین بار در اکتبر سال ۲۰۲۰ در هند (خیلی قبل از شیوع موج فعلی) شناسایی شد. مشخص نیست این گونه جدید تا چه حد خطرناک یا فراگیر است. ویروس‌ ها دائما جهش می‌ کنند و نسخه‌ هایی تازه از خود تولید می‌ کنند.




هنوز بحث کرونای هندی داغ است که بحث کرونای آفریقایی هم به میان آمده.  در حالی که دو روز از بازگشایی کودکستان‌ها و مدارس ابتدایی در فرانسه می‌گذرد، وزیر بهداشت این کشور گفت که گونه جهش یافته آفریقای جنوبی کرونا به طور فزاینده‌ای در استان «ایل دو فرانس» به مرکزیت پاریس در حال شیوع است.
 


وی گفت طی هفته اخیر موارد مثبت گونه جهش یافته آفریقای جنوبی کرونا در حومه نزدیک پاریس از ۶ درصد آزمایش‌های صورت گرفته به ۱۰ درصد آزمایش‌ها افزایش یافته است.
 


در جهش آفریقای جنوبی ویروس کرونا، تغییراتی در پروتئین اسپایک ایجاد شده است که می‌تواند بر کارایی واکسن‌ها تأثیر گذارد. به گفته متخصصان وزارت بهداشت آفریقای جنوبی، این گونه جهش یافته ۵۰ درصد مسری‌تر از گونه‌های قبلی است و اکنون به گونه غالب ویروس در این منطقه تبدیل شده است. با وجود این، هنوز مشخص نیست که واکسن‌های موجود تا چه میزان بر این گونه جدید از ویروس اثرگذار هستند.
 


شناسایی این گونه که با عنوان 510Y.V2 نام‌گذاری شده است، موجب تشدید محدودیت‌ها و تدابیر پیشگیرانه شد. همچنین نگرانی از شیوع این گونه موجب محدودیت پرواز برخی از خطوط هواپیمایی به آفریقای جنوبی شده است.
 
 
 
منبع: جماران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->