به گزارش شهرآرانیوز؛ در جبهه اصولگرایان، خبرهای متعددی درباره جدی شدن نامزدی محمدباقر قالیباف مطرح شده است و البته برخلاف ماهها و هفتههای پیشین که این گونه خبرها ازسوی تیم رسانهای قالیباف تکذیب میشد، این بار سکوت معناداری در پی آن است و تازهترین خبرها از قطعی شدن نامزدی سعید جلیلی هم حکایت دارد. گفته میشود صادق محصولی یکی از مخالفان حمایت از نامزدی جلیلی است که اصرار او در مواضع اخیرش مبنی بر رأی آوری گزینه اصلح میتواند نشانهای از این ماجرا باشد.
ازسویی منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت، به «مهر» گفته است: رئیسی به احتمال قوی در انتخابات حاضر خواهد شد، البته همه باید کمک کنند تا او نامزد شود. اما عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا، به «برنا» گفته که رئیسی تنها کسی است که میتواند اصلاحات در قوه قضائیه را به عنوان امری حیاتی ادامه بدهد و بعد از خروج او از این قوه اصلاحات سختتر و کندتر خواهد شد. نمایندگان مجلس نیز به صراحت از آمدن رئیسی حمایت میکنند؛ به عنوان نمونه نماینده ابهر در مجلس، در تحلیل شرایط انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بیان کرد: درباره حضور رئیسی شواهد مختلفی از مدتها قبل وجود داشت. به نظر میرسد اگر ایشان به صحنه بیاید، قدرت اجماعی دارد که در دیگر عزیزان این را ندیده ایم؛ ضمن اینکه حضور ایشان فضای مناسبی را هم رقم خواهد زد. علاوه بر این رئیسی در نظرسنجیها هم محبوبیت زیادی دارد.
حسن شجاعی با بیان اینکه نامزدی رئیس قوه قضائیه در انتخابات ریاست جمهوری برای جریان انقلابی کشور و حتی جریان اصلاح طلب مفید است، درباره احتمال نامزدی قالیباف نیز گفت: قالیباف به صراحت گفته است که درصورت حضور رئیسی نامزد نخواهد شد.
عبدا... گنجی، فعال اصولگرا و مدیر مسئول روزنامه «جوان»، نیز دراین باره در توئیتی نوشت: ۲۲۰ نماینده محترم مجلس که از جناب رئیسی درخواست حضور در انتخابات کرده اند، حتما دلسوزانه است، اما با فرض پیروزی، فردای انتخابات چگونه میخواهند بر دولت نظارت کنند؟
داوطلبی شگفت آور در اردوگاه اصلاح طلبان هرچند ممکن است فضای انتخابات را گرم کند، کارویژه این اعلام داوطلبی شاید از همین حد فراتر نرود. جریان اصلاحات نیروهای توانمندی برای عبور از موانع پیش رو دارد و روزهای آینده برای انتخاب و معرفی نامزدهای خود باید تصمیم گیری کند.
اعلام نامزدی مصطفی تاجزاده، مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات، گرچه با جنجال انتشار فایل صوتی وزیر خارجه، به حاشیه رفت، آن اندازه مهم است که بحثها و تحلیلها و گمانه زنیها درباره آن ادامه داشته باشد و دست کم تا روز اعلام نتیجه احراز صلاحیت، یکی از موضوعات داغ روز باشد.
البته اصلاح طلبان دیگری هم یا در سودای حضور هستند یا اعلام داوطلبی کرده اند. مسعود پزشکیان و محمدرضا عارف در این دسته قرار میگیرند؛ پزشکیان وارد کارزار شده است و دیدگاههای خود را درباره وضعیت کنونی کشور به صراحت اعلام میکند. عارف، اما تاکنون در این زمینه ابراز نظر رسمی نکرده و درحال جمع بندی است و گفته که ابایی از حضور در انتخابات ندارد. شهاب طباطبایی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان، هم به «برنا» گفته است: نامزدهای اختصاصی ما همچنان که پیش از این اعلام کردیم، آقایان محمدجواد ظریف و صادق خرازی هستند.
علی محمد نمازی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی نیز درباره برخی خبرها مبنی بر معرفی محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، به عنوان گزینه حزب کارگزاران برای انتخابات ریاست جمهوری، گفت: از این موضوع بی خبرم و تاکنون حزب روی معرفی محسن هاشمی و محمدجواد ظریف اجماع کرده است و حتی اگر اسحاق جهانگیری بخواهد به این جمع اضافه شود، حزب این موضوع را بررسی میکند و جوانب را میسنجد.