نمایشگاه نقاشی خط «حلقه عشاق» به یاد رضا مافی در مشهد پیام وزیر ارشاد به هنرمندان پیشکسوت شاعر پادشاه فصل‌ها، پاییز‌های مشهد را دیده بود درباره جمشید و نادر مشایخی، بازیگر و آهنگ‌ساز ایرانی به بهانه زادروز پدر و پسر هنرمند پرونده «توماج صالحی» مختومه اعلام شد رویکرد اصلی دکه مطبوعات، فروش نشریات و کتاب است انتشار «آتش نهان» آلبوم جدید پرواز همای بازیگران جایگزین سارا و نیکا در سریال پایتخت ۷ معرفی شدند + فیلم و عکس رقابت فیلم سینمایی «احمد» در جشنواره بین‌المللی فیلم مسلمانان کانادا ماجرای تغییر ناگهانی سالن اجرای نمایش «خماری» و حواشی آن چیست؟ بازگشت چهره‌ها به چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر درگذشت «سیداحمد مراتب»؛ نخستین ایرانی که بر بام خانه کعبه اذان گفت + فیلم مشهدی‌ها در کمین صید سیمرغ | نگاهی به مهم‌ترین آثاری که شانس حضور در جشنواره فیلم فجر را دارند برنده جایزه گنکور متهم شد | مسئله اقتباس بدون مجوز و نقض محرمانگی پزشکی جشنواره بین‌المللی شعر فجر فراخوان داد + جزئیات بزرگ تر‌ها چطور شاهنامه را به کودکان یاد بدهند؟ ۱۰۵ فیلم، متقاضی حضور در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر شدند
سرخط خبرها

روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای

  • کد خبر: ۶۵۹۱۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای
هردو مبارز بودند و در مسیر معیّن امام (ره). شهید مرتضی مطهری، مبلغ بزرگ و مدرس مشهور دانشگاه بود و استاد سیدعلی خامنه‌ای عالم مبارز و محقق حوزه علمیه مشهد و جمع‌های مشتاق دانشجویی.
حسینی نژاد | شهرآرانیوز - هردو مبارز بودند و در مسیر معیّن امام (ره). شهید مرتضی مطهری، مبلغ بزرگ و مدرس مشهور دانشگاه بود و استاد سیدعلی خامنه‌ای عالم مبارز و محقق حوزه علمیه مشهد و جمع‌های مشتاق دانشجویی. در این مسیر از خرداد ۱۳۴۲، جهاد فکری بخشی از مبارزه و پرده‌ای از قیام یاران امام برای یک تجدیدنظرطلبی بزرگ بود. علامه مطهری و آیت‌ا... خامنه‌ای، اگرچه جزئی از این جمع بودند و هر‌کدام در سنگر انقلابی خود مجدانه فعالیت می‌کردند، مراودات «صمیمانه و مهربانانه‌ای» هم با یکدیگر داشتند. بخش اعظم این مراودات، روابط علمی آن‌ها بود که تا واپسین روز‌های حیات استاد شهید ادامه یافت.

در سال ۴۸ خورشیدی آیت‌ا... خامنه‌ای کتاب «صلح الحسن (ع)» نوشته شیخ راضی آل یاسین را با عنوان «صلح امام حسن علیه‌السلام، پرشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه تاریخ» ترجمه کردند. ایشان در مقدمه کتاب، انگیزه خویش را این‌گونه بیان می‌کنند: «پیش از اینکه به ترجمه این کتاب بپردازم، مدت‌ها در فکر تهیه نوشته‌ای در تحلیل موضوع صلح امام حسن بودم و حتی پاره‌ای یادداشت‌های لازم نیز گرد آورده بودم؛ ولی سپس امتیازات فراوان این کتاب مرا از فکر نخستین بازداشت و به ترجمه این اثر ارزشمند وادار کرد.»

آیت‌ا... خامنه‌ای نسخه‌ای از این کتاب را در همان سال به شهید مطهری اهدا کردند. شهید مطهری در دست نوشته‌ای این کتاب را ارزیابی کردند.
 
 
روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای
 

متن دست‌نوشته:

در روز‌های ۲۷/۵/۴۸-۱/۶/۴۸ این کتاب که از طرف مؤلف و مترجم محترم اهدا شده است در مشهد مطالعه شد. بسیار کتاب مفید و لازمی است و در موضوع‌هایی مانند این زیاد باید نوشته شود و به همین خوبی باید تجزیه و تحلیل شود.
 
فجزاه الله عن الاسلام و المسلمین خیر الجزاء

مرتضی مطهری ۱/۶/۴۸
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->