وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی بی‌مورد برای مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد  بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹ فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) مطالبات کتابفروشی‌ها تسویه شد جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما سیمرغ مشهد + تاریخ و ساعت
سرخط خبرها

روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای

  • کد خبر: ۶۵۹۱۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای
هردو مبارز بودند و در مسیر معیّن امام (ره). شهید مرتضی مطهری، مبلغ بزرگ و مدرس مشهور دانشگاه بود و استاد سیدعلی خامنه‌ای عالم مبارز و محقق حوزه علمیه مشهد و جمع‌های مشتاق دانشجویی.
حسینی نژاد | شهرآرانیوز - هردو مبارز بودند و در مسیر معیّن امام (ره). شهید مرتضی مطهری، مبلغ بزرگ و مدرس مشهور دانشگاه بود و استاد سیدعلی خامنه‌ای عالم مبارز و محقق حوزه علمیه مشهد و جمع‌های مشتاق دانشجویی. در این مسیر از خرداد ۱۳۴۲، جهاد فکری بخشی از مبارزه و پرده‌ای از قیام یاران امام برای یک تجدیدنظرطلبی بزرگ بود. علامه مطهری و آیت‌ا... خامنه‌ای، اگرچه جزئی از این جمع بودند و هر‌کدام در سنگر انقلابی خود مجدانه فعالیت می‌کردند، مراودات «صمیمانه و مهربانانه‌ای» هم با یکدیگر داشتند. بخش اعظم این مراودات، روابط علمی آن‌ها بود که تا واپسین روز‌های حیات استاد شهید ادامه یافت.

در سال ۴۸ خورشیدی آیت‌ا... خامنه‌ای کتاب «صلح الحسن (ع)» نوشته شیخ راضی آل یاسین را با عنوان «صلح امام حسن علیه‌السلام، پرشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه تاریخ» ترجمه کردند. ایشان در مقدمه کتاب، انگیزه خویش را این‌گونه بیان می‌کنند: «پیش از اینکه به ترجمه این کتاب بپردازم، مدت‌ها در فکر تهیه نوشته‌ای در تحلیل موضوع صلح امام حسن بودم و حتی پاره‌ای یادداشت‌های لازم نیز گرد آورده بودم؛ ولی سپس امتیازات فراوان این کتاب مرا از فکر نخستین بازداشت و به ترجمه این اثر ارزشمند وادار کرد.»

آیت‌ا... خامنه‌ای نسخه‌ای از این کتاب را در همان سال به شهید مطهری اهدا کردند. شهید مطهری در دست نوشته‌ای این کتاب را ارزیابی کردند.
 
 
روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای
 

متن دست‌نوشته:

در روز‌های ۲۷/۵/۴۸-۱/۶/۴۸ این کتاب که از طرف مؤلف و مترجم محترم اهدا شده است در مشهد مطالعه شد. بسیار کتاب مفید و لازمی است و در موضوع‌هایی مانند این زیاد باید نوشته شود و به همین خوبی باید تجزیه و تحلیل شود.
 
فجزاه الله عن الاسلام و المسلمین خیر الجزاء

مرتضی مطهری ۱/۶/۴۸
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->