پشت صحنه‌ای از سریال «محکوم» + عکس ویدئو | ادای احترام علیرضا طلیسچی به امید جهان ارسال هزار شماره شبا برای هادی حجازی‌فر | وقتی حرف مهرداد صدیقیان شوخی شوخی جدی شد! قسمت دوم «مخمصه» با حضور دی‌کاپریو کلید می‌خورد ستاره‌های سینما در کنار مردم در شب‌های شهریور باغ کتاب موسیقی نواحی ایران در قالبی تازه | «خنیاشهر» متولد شد تجربه جادویی از موسیقی و سینما با «ارباب حلقه‌ها» تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی مهمان یزد می‌شود ۱۱ پویانمایی به جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان راه یافتند + اسامی جومونگ در صدر علاقه مخاطبان ایرانی قرار گرفت | پربازدیدترین سریال تابستانی در تلوبیون سیروس پرهام درگذشت + علت فوت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) کنسرت محسن یگانه در گرگان لغو شد+ علت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) فارست گامپ ایرانی معرفی آثار بخش مسابقه ایران جشنواره پویانمایی تهران بازیگری که شنونده خوبی بود | یادی از صدرالدین حجازی، هم‌زمان با سالروز درگذشتش مدیر مسئول همشهری آنلاین مجرم شناخته شد ساخت «تیم درمان»، سریالی درباره جنگ ۱۲روزه
سرخط خبرها

روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای

  • کد خبر: ۶۵۹۱۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای
هردو مبارز بودند و در مسیر معیّن امام (ره). شهید مرتضی مطهری، مبلغ بزرگ و مدرس مشهور دانشگاه بود و استاد سیدعلی خامنه‌ای عالم مبارز و محقق حوزه علمیه مشهد و جمع‌های مشتاق دانشجویی.
حسینی نژاد | شهرآرانیوز - هردو مبارز بودند و در مسیر معیّن امام (ره). شهید مرتضی مطهری، مبلغ بزرگ و مدرس مشهور دانشگاه بود و استاد سیدعلی خامنه‌ای عالم مبارز و محقق حوزه علمیه مشهد و جمع‌های مشتاق دانشجویی. در این مسیر از خرداد ۱۳۴۲، جهاد فکری بخشی از مبارزه و پرده‌ای از قیام یاران امام برای یک تجدیدنظرطلبی بزرگ بود. علامه مطهری و آیت‌ا... خامنه‌ای، اگرچه جزئی از این جمع بودند و هر‌کدام در سنگر انقلابی خود مجدانه فعالیت می‌کردند، مراودات «صمیمانه و مهربانانه‌ای» هم با یکدیگر داشتند. بخش اعظم این مراودات، روابط علمی آن‌ها بود که تا واپسین روز‌های حیات استاد شهید ادامه یافت.

در سال ۴۸ خورشیدی آیت‌ا... خامنه‌ای کتاب «صلح الحسن (ع)» نوشته شیخ راضی آل یاسین را با عنوان «صلح امام حسن علیه‌السلام، پرشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه تاریخ» ترجمه کردند. ایشان در مقدمه کتاب، انگیزه خویش را این‌گونه بیان می‌کنند: «پیش از اینکه به ترجمه این کتاب بپردازم، مدت‌ها در فکر تهیه نوشته‌ای در تحلیل موضوع صلح امام حسن بودم و حتی پاره‌ای یادداشت‌های لازم نیز گرد آورده بودم؛ ولی سپس امتیازات فراوان این کتاب مرا از فکر نخستین بازداشت و به ترجمه این اثر ارزشمند وادار کرد.»

آیت‌ا... خامنه‌ای نسخه‌ای از این کتاب را در همان سال به شهید مطهری اهدا کردند. شهید مطهری در دست نوشته‌ای این کتاب را ارزیابی کردند.
 
 
روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای
 

متن دست‌نوشته:

در روز‌های ۲۷/۵/۴۸-۱/۶/۴۸ این کتاب که از طرف مؤلف و مترجم محترم اهدا شده است در مشهد مطالعه شد. بسیار کتاب مفید و لازمی است و در موضوع‌هایی مانند این زیاد باید نوشته شود و به همین خوبی باید تجزیه و تحلیل شود.
 
فجزاه الله عن الاسلام و المسلمین خیر الجزاء

مرتضی مطهری ۱/۶/۴۸
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->