دوبلور‌های پیشکسوت تجلیل می‌شوند تربت جام؛ سرزمین عرفان و آواز | نگاهی به مسیر هنری امید رحمانی، خواننده و نوازنده مقامی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ناصر شکرایی‌راد آهنگساز درگذشت + بیوگرافی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) بسیاری از سکانس‌های فیلم هفت بهارنارنج به زندگی واقعی علی نصیریان نزدیک است بهروز شعیبی دبیر چهل و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران شد جبلی: صداوسیما آماده تولید «پایتخت ۸» است آغاز ثبت‌نام دریافت بن خرید کتاب از نمایشگاه کتاب تهران، برای سازمان‌ها و نهاد‌ها اکران فیلم «باد در کشتزار‌های نیشکر» در سینماهای هنر و تجربه آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نعیمه نظام‌دوست با فیلم «هرچی تو بگی» در راه سینما + پوستر آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی تئاتر آیینه رنج می‌شود | روایتی از واقعیت در نمایش زهرماری که این روز‌ها روی صحنه تماشاخانه مایان مشهد است کیانو ریوز و ساندرا بولاک در یک فیلم مهیج هم‌بازی می‌شوند اکران آنلاین «سه جلد» با بازی باران کوثری گزارشی از نمایشگاه آثار استادان پیشکسوت هنرهای تجسمی در نگارخانه میرک مشهد آغاز داوری مرحله نخست جوایز ایسفا نقش آفرینی زوج مشهور اسپانیایی در فیلم پناهگاه خاطره نگاری یک قرار دوستانه | درباره کتاب «قرار با خورشید: روایت هایی از مواجهه با امام رضا(ع)»
سرخط خبرها

روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای

  • کد خبر: ۶۵۹۱۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای
هردو مبارز بودند و در مسیر معیّن امام (ره). شهید مرتضی مطهری، مبلغ بزرگ و مدرس مشهور دانشگاه بود و استاد سیدعلی خامنه‌ای عالم مبارز و محقق حوزه علمیه مشهد و جمع‌های مشتاق دانشجویی.
حسینی نژاد | شهرآرانیوز - هردو مبارز بودند و در مسیر معیّن امام (ره). شهید مرتضی مطهری، مبلغ بزرگ و مدرس مشهور دانشگاه بود و استاد سیدعلی خامنه‌ای عالم مبارز و محقق حوزه علمیه مشهد و جمع‌های مشتاق دانشجویی. در این مسیر از خرداد ۱۳۴۲، جهاد فکری بخشی از مبارزه و پرده‌ای از قیام یاران امام برای یک تجدیدنظرطلبی بزرگ بود. علامه مطهری و آیت‌ا... خامنه‌ای، اگرچه جزئی از این جمع بودند و هر‌کدام در سنگر انقلابی خود مجدانه فعالیت می‌کردند، مراودات «صمیمانه و مهربانانه‌ای» هم با یکدیگر داشتند. بخش اعظم این مراودات، روابط علمی آن‌ها بود که تا واپسین روز‌های حیات استاد شهید ادامه یافت.

در سال ۴۸ خورشیدی آیت‌ا... خامنه‌ای کتاب «صلح الحسن (ع)» نوشته شیخ راضی آل یاسین را با عنوان «صلح امام حسن علیه‌السلام، پرشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه تاریخ» ترجمه کردند. ایشان در مقدمه کتاب، انگیزه خویش را این‌گونه بیان می‌کنند: «پیش از اینکه به ترجمه این کتاب بپردازم، مدت‌ها در فکر تهیه نوشته‌ای در تحلیل موضوع صلح امام حسن بودم و حتی پاره‌ای یادداشت‌های لازم نیز گرد آورده بودم؛ ولی سپس امتیازات فراوان این کتاب مرا از فکر نخستین بازداشت و به ترجمه این اثر ارزشمند وادار کرد.»

آیت‌ا... خامنه‌ای نسخه‌ای از این کتاب را در همان سال به شهید مطهری اهدا کردند. شهید مطهری در دست نوشته‌ای این کتاب را ارزیابی کردند.
 
 
روابط علمی دو اندیشمند انقلابی، شهید مطهری و آیت الله خامنه ای
 

متن دست‌نوشته:

در روز‌های ۲۷/۵/۴۸-۱/۶/۴۸ این کتاب که از طرف مؤلف و مترجم محترم اهدا شده است در مشهد مطالعه شد. بسیار کتاب مفید و لازمی است و در موضوع‌هایی مانند این زیاد باید نوشته شود و به همین خوبی باید تجزیه و تحلیل شود.
 
فجزاه الله عن الاسلام و المسلمین خیر الجزاء

مرتضی مطهری ۱/۶/۴۸
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->